Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@potato87 o rosolovatění mi ani nemluv, co jsem začala dlabat hormony na výrobu uměláčka tak jsem za cca rok přibrala 7 kg vůbec se mi to nelíbí, ale to bohužel k tomu asi patří. Nikdy jsem nebyla velký sportovec, ale pohyb mám moc ráda dělá mi fakt dobře hlavně po psychické stránce.
Co se týká sexu tak 9 den po KET jsme to nevydrželi prý se může když nejsou nějaké komplikace, krvácení, špinění. Což bohužel u mě právě je, manžel s toho také není nadšený musí vydržet já také trpím ![]()
@maca36 no právě, my se bojíme oba
a manžel mi už říkal, že mám na 3/4 roku utrum ![]()
Já mám jenom trochu žaludek na vodě, což jsem u předchozích neměla. Já nejsem ani proti třetímu klukovi do party. Holky a berete nějaké vitamínky nebo ne?
Sexovat se může normálně pokud nejsou nějaké problémy, my předtím sexovali od začátku až do konce těhu, ale po potratu mám trochu strach, tak bude muset chlap na chvilku vydržet abstinovat.
@potato87 @kaczule1 @Verca.T @havy @maca36 tak u nás to je se sexem tak, že já mam strach, přítel to neřeší, tak se snažim aspoň jednou týdně překonat, aby se nezbláznil
ale pěkně pomalu a nechci, aby se udělal do mě, slyšela jsem, že z toho může být nějaký zánět… a je fakt, že si to teda neužiju moc no, neumím se uvolnit… :/
a sport… občas na kolo, ale tak v klidu, žádný závody, spíš se snažím hodně chodit, abych měla aspoň nějaký pohyb, ale v tom horku teď to nešlo… a říkala jsem si, že bych chodila plavat… ![]()
@havy Mne to doktor vyslovene zakazal, protoze na poslednim ultrazvuku byl videt jen gestacni vacek…a rikal, ze do te doby nez budeme vedet ze je vse v poradku nesmim. No ja mam prave uz velkou chut na sex..uz temer dva mesice jsme bez..od zacatku stimulace.. ale cele tehotenstvi to teda ano nahodou:-)
@berruuska Myslim ze kolo neni v tech prvnich 3 mesicich dobre! slysela jsem to od vice holek..kvuli natresum v oblasti panve…na plavani anebo vodni gymnastiku bych taky rada zacala…ted se ale jeste bojim vstoupit do jakehokoli verejneho bazenu…kvuli infekcim…
@potato87 Ahaaa,tak držím palce ať už brzo můžeš
Jinak já se koupu normálně, ale kupuju si ty tampony do vody. Zatím je vše v pohodě.
@potato87 fakt? já jsem četla, že člověk může dělat to, na co je zvyklý, ale já když už, tak jedu max 5km a jen po rovině… ok… dam si pauzu a zeptam se na to doktora ve čtvrtek… ![]()
taky jsem měla jen gestační váček a o zákazu sexu nic neříkal, to je vtipný, jak je každý doktor jiný ![]()
@berruuska No mne by to mozna take vyslovene nerekl, kdybych se primo nezeptala ![]()
@Zuzulka7 My mame doma vlastne taky dva kluky…spolecneho syna (v zari mu bude 5) a jeste 12-ti leteho z drivejsiho vztahu pritele. Takze holcicka by byla fajn;-)