Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaczule1 Začalo to tak koncem 6tt. Ale spousta holek píše, že jim to začíná až tak v 8tt, tak uvidíš. Buď ráda, jestli se ti to vyhne. Není o co stát ![]()
Já to mam s těma nevolnostma úplně stejně, musim se vždycky najíst, nemám teda vůbec chuť, ale vim, že musim, jinak se to nezlepší… takže ve výsledku mam pocit, že žeru pořád ![]()
Děkuju za přivítání,
trochu se představím. Jmenuju se Olga, je mi 27 a dneska jsem si udělala test a je krásně pozitivní. Doma máme 2 kluky - starší David je ve školce a mladší usnul - ty horka to je děs. Minulý měsíc jsem potratila v 5tt, tak snad to vyjde.
Ahoj holky, vitam vsechny prirustky:-) pekne se tady mnozime;-) Ja nevolnosti zatim zadne extremni nemam, jen rano dokud se nenajim, tak mi dela zaludek neplechu…s tim jidlem je to vselijake…pro je nejhorsi ze se uz od konce dubna vubec nehybu…(miluju sport a hlavne behani)…a jsou to pro me muka…(taky mame v srpnu svatbu..tak nechc vypadat jako rosol:-) jak jste na tom vy se sportem? a co pohlavni styk? Muj doktor mi prozatim zakazal oboje…ten muj uz sili;-)
@potato87 my se se sexem bojíme
ani bych se nedivila, kdyby to bylo až po porodu ![]()
@potato87 Já jsem začala intenzivně cvičit před těhotenstvím podle Jillian Micheals, ale najednou jsem byla v tom, tak jsem přestala, páč tam bylo moc poskakování a posilování, což bylo sice super pro postavu, ale né pro začátek těhotenství. Trošku mě to štve, páč jsem chtěla něco shodit před tím než otěhotním, abych pak neměla takovej skok ve váze
No kdo mohl tušit, že to půjde tak rychle. A jinak v sexu teď taky máme útrum cca týden. V pondělí jdu k doktorce, tak to s ní musím probrat. Začala jsem trochu špinit, tak to nechci ještě sexem pokoušet. ![]()
Já taky nemám přímo nevolnosti tak, že bych
, ale musím se najíst hned po probuzení, jinak mě žaludek zlobí.
nevím, co mi řekne dr. když přijdu na první poradnu.
Vzhledem k tomu že jsem měla zvýšený cholesterol, musím jíst stravu spíš dietní. A teď jsem zase zhubla kilo ikdyž ne
Když nebudu nabírat, tak to bude asi dr. zase moc řešit ![]()
My spolu spíme, ale nějak se u toho teď neumím moc uvolnit. A hlavně co mě děsí, ale prý je to celkem běžný, nějak mě teď chlap vůbec nepřitahuje. A vůbec na to nemám chuť. S tím sportem nevím, bolelo mě z toho dost břicho, tak se zeptám v pondělí Dr.
@kaczule1
u nás se sexu bojí manžel aby neublížil a já jak teď nemám chuť, tak to vůbec neřešíme.. ![]()