Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dneska mě fakt hodně berou křeče do břicha jak na ms mám strach že to nedopadne
![]()
Ahojky všem..taky jsem našla 5.6. dvě //:) 9 dnů po vyvolávací injekci, takže velké překvápko
U Dr a na UTZ jsem před 14 dny měla malinkou tečku, tak jsem dostala vitaminy a zitra mě konečně čeká další kontrola a UTZ..snad už uvidím něco víc..nemůžu se dočkat!!
a co se týče týdnů, tak vůbec nevím..měla jsem posunutou ovulku o 10 dnů..a každá kalkulačka na netu počítá jinak..takže to tipuju na asi 8tt ![]()
@medmenka Díky
ještě jsem taková opatrná, s tím, uvěřit tomu
nečetla jsem celou diskuzi, snad tě ty křeče přejdou! A budeš mít vše ok! Mě je celkově dobře, jen jsem hrozně unavená, mám nateklé prsa a břicho mě bolí snad od početí..jak kdybych to měla dostat..beru na to hořčík..snad budeš brzy v pohodě ![]()
@medmenka neboj se, prý to je normální a ty křeče můžou být ještě větší než u ms… mně dr. řekl, že kdybych špinila, nebo měla velký bolesti, tak mám přijít, tak zkus třeba zítra taky zavolat, co ti poví ![]()
@Emisis píše:
Ahojky všem..taky jsem našla 5.6. dvě //:) 9 dnů po vyvolávací injekci, takže velké překvápkoU Dr a na UTZ jsem před 14 dny měla malinkou tečku, tak jsem dostala vitaminy a zitra mě konečně čeká další kontrola a UTZ..snad už uvidím něco víc..nemůžu se dočkat!!
a co se týče týdnů, tak vůbec nevím..měla jsem posunutou ovulku o 10 dnů..a každá kalkulačka na netu počítá jinak..takže to tipuju na asi 8tt
gratuluju a vitej mezi nami. ![]()
@Emisis děkuji ti
já doufám že to bude v pohodě. Snažím se nestresovat ale moc mi to teda nejde ![]()
@berruuska děkuji za podporu jsi hodná
asi si zítra zavolám do CARU pro klid duše. ![]()
@medmenka neboj urcite to bude dobre, kamoska mi take rikala, ze mela velike krece pokud neni spineni nebo ciste krev tak je to v poradku.. Me take trosku boli bricho spise jak kdybych ho mela tezke a hlavne teda jsem desne unavena..
@Peeetha no právě že až do včerejšího dne jsem malinko špinila.
Tak doufám že to bojovníček nevzdá.
@medmenka já ty bolesti měla taky hodně silné, pořád jsem čekala MS, taky mě hodně bolel a píchalo v pravém vaječníku..proto jsem nejdřív dostala vyvolávačku..a pak když jsem našla dvě // a dr řekl že je to těhu, tak jsem dostala ten hořčík, ulevilo se mi, i když sem tam mě podbřišek bolí furt..:( a taky se bojím aby bylo vše ok..přeju ti at jsi v pořádku ![]()
@medmenka ahojky, neboj…já taky měla v minulém těhotenství hodně silné křeče. Kolikrát mě to poslalo až do kolen a musela jsem si sednout na bobek. Doktor mi taky napsal hořčík a prý že to bylo tím, jak se zvětšuje děloha a napínají se vazy, které ji drží. Asi po 2 - 3 týdnech, co jsem brala hořčík, to přešlo ![]()
No člověk tu chvíli není a vy kecáte a kecáte
Všem novým gratuluji a držím palce ať je to v pořádku. Mě je teda celkem blbě v tomhle vedru, motá se mi šiška a i od žaludku trochu. Já mám tu kontrolu v pondělí tak jsem zvědavá, budu v 7. týdnu