Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Obr Koloděj ty jo, to mně ani neřekl, jak je velký… jenom, že mrňavý a že gest. váček
femibion jsem začala kupovat na netu, dá se i za 250,– ![]()
@berruuska píše:
@Obr Koloděj ty jo, to mně ani neřekl, jak je velký… jenom, že mrňavý a že gest. váčekfemibion jsem začala kupovat na netu, dá se i za 250,–
příště koupím taky na netu
Stál mě 330 na 1 msíc. Ale říkal že ho mám brát pouze do 20.týdne, pak už by všechny ty látky šli na váhu miminka, a přece nechcete rodit 4kg miminko? Mám 53kg.
@potato87 já myslim, že základní věc, co ten femibion obsahuje je kyselina listová
http://www.femibion.cz/…femibion-800
@Obr Koloděj no mně ten první taky tak nějak brutálně moc… prý ten 800 je do 12. týdne a pak existuje ještě nějaký 400 (myslim, že je ještě dražší), který se má brát až do porodu a potom i po dobu kojení… kámoška to tak měla, mně zatím říkal jenom o tom 800, tak pak uvidim…
Mi právě říkal i o tom Femibion 400 ale že ho mám brát pouze od 12.tt do 20tt, že už je plod dostatečně vyvinut a ty látky jdou spíš na jeho hmotnost než „na zdraví“ tak mi to nějak vysvětlil.
@berruuska Tako to ja se zitra zeptat doktora. Zatim mam z vitaminu jen listovku.
Já beru Acidofolan - kyselina listová, železo a B12 a pak ještě Utrogestan. A furt je mi nevolno a bojuju sama se sebou
Už aby toto období přešlo.
@Obr Koloděj jasně vítám tě
No tak to ti moc gratuluji. To bude také čekání až do 9.7. ![]()
@berruuska přesně,jelikož čekáme uměláčka tak já nejdříve čekala na ms abych mohla začít stimulovat, potom čekání po odběru vajíček kolik se jich oplodní a přežije do transferu, pak čekání na vytoužené dvě // Prostě pořád na něco čekám ![]()
Já také dlabu listovku 2×1 prý je to dostačující, jinak se snažím jíst pestrou stravu.
A pry se maji jist v tehotenstvi ryby treba sardinky, ale me se vetsinou zrovna v tehotenstvi jen pri pomysleni na tuto pochutinu zveda zaludek…
A vidim ze teda 800ug listovky je asi bezna, coz ja beru ( multi rano + 1 tabletku listovky vecer po 400ug).
Jinak me je taky lehce nevolno, kdyz mam prazdny zaludek, ale po najezeni to mizi. Ale bude hur…
Ahojte holky, tak ja se take pridam, tez jsem pred tydnem objevila //,ale jako vysokoskolacka, ktera bude ted ukoncovat bakalarske studium jsem z toho radost vubec nemela
Sla jsem k doktorce min. tyden a ta mi podvrdila 8.tt.Jinak prave od toho minuleho tydne jsem zacala dost trpet zavratemi a spatne mi je pri pohledu na jidla, ktera jsem v normalnim stavu milovala
Jedine, co muj zzaludek tak nejak s prehledem snese jsou nanuky a ovocne drene
Samozrejme se snazim jist vse, ale je to opravdu skoro nadlidskej vykon
At se vam vsem moc daari holky @-}--
@medmenka píše:
Sliva nestaš že bude hůřtřeba ne
vetsinou je hur je to v souvislosti s narustem hormonu hcg, ktery ma pik nekdy v polovine 3 ho mesice a potom to jde pomalu zase dolu…ale nekomu nebyva spatne vubec. Pri prvnim tehotenstvi me bylo spatne i z vlastnich perin, nebo z mista, kde jsme davali pytel s odpadky pred vynesenim a ani tam ten pytel nemusel byt, z lidi v dopr prostredcich prislo mi, ze strasne smrdi atd a nemohla sem nic jist jen suchary.
Sliva je fakt že čich mám jak náš pes, pořád mi něco smrdí. Manža je kuřák a když si jde zapálit a vrátí se, tak pak se ke mě nemůže ani přiblížit bych se s toho smradu
to je pro mě asi nejhorší. ![]()