Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3970
17.6.13 10:50

@Obr Koloděj ty jo, to mně ani neřekl, jak je velký… jenom, že mrňavý a že gest. váček :D femibion jsem začala kupovat na netu, dá se i za 250,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.6.13 10:51

Holky berete jenom femibion anebo v kombinaci s listovkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
17.6.13 10:52
@berruuska píše:
@Obr Koloděj ty jo, to mně ani neřekl, jak je velký… jenom, že mrňavý a že gest. váček :D femibion jsem začala kupovat na netu, dá se i za 250,– :)

příště koupím taky na netu :) Stál mě 330 na 1 msíc. Ale říkal že ho mám brát pouze do 20.týdne, pak už by všechny ty látky šli na váhu miminka, a přece nechcete rodit 4kg miminko? Mám 53kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
17.6.13 10:53

Jenom ten femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
17.6.13 10:55

@potato87 já myslim, že základní věc, co ten femibion obsahuje je kyselina listová :) http://www.femibion.cz/…femibion-800

@Obr Koloděj no mně ten první taky tak nějak brutálně moc… prý ten 800 je do 12. týdne a pak existuje ještě nějaký 400 (myslim, že je ještě dražší), který se má brát až do porodu a potom i po dobu kojení… kámoška to tak měla, mně zatím říkal jenom o tom 800, tak pak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
17.6.13 10:58

Mi právě říkal i o tom Femibion 400 ale že ho mám brát pouze od 12.tt do 20tt, že už je plod dostatečně vyvinut a ty látky jdou spíš na jeho hmotnost než „na zdraví“ tak mi to nějak vysvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.6.13 10:58

@berruuska Tako to ja se zitra zeptat doktora. Zatim mam z vitaminu jen listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
17.6.13 11:05

Já beru Acidofolan - kyselina listová, železo a B12 a pak ještě Utrogestan. A furt je mi nevolno a bojuju sama se sebou :) Už aby toto období přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.6.13 11:18

@Obr Koloděj jasně vítám tě :mavam: No tak to ti moc gratuluji. To bude také čekání až do 9.7. 8o
@berruuska přesně,jelikož čekáme uměláčka tak já nejdříve čekala na ms abych mohla začít stimulovat, potom čekání po odběru vajíček kolik se jich oplodní a přežije do transferu, pak čekání na vytoužené dvě // Prostě pořád na něco čekám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.6.13 11:22

Já také dlabu listovku 2×1 prý je to dostačující, jinak se snažím jíst pestrou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sliva
17.6.13 14:00

A pry se maji jist v tehotenstvi ryby treba sardinky, ale me se vetsinou zrovna v tehotenstvi jen pri pomysleni na tuto pochutinu zveda zaludek…
A vidim ze teda 800ug listovky je asi bezna, coz ja beru ( multi rano + 1 tabletku listovky vecer po 400ug).
Jinak me je taky lehce nevolno, kdyz mam prazdny zaludek, ale po najezeni to mizi. Ale bude hur…

• Citovat
  • Upravit
4753
17.6.13 15:04

Sliva nestaš že bude hůř :D třeba ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.6.13 16:32

Ahojte holky, tak ja se take pridam, tez jsem pred tydnem objevila //,ale jako vysokoskolacka, ktera bude ted ukoncovat bakalarske studium jsem z toho radost vubec nemela :-( Sla jsem k doktorce min. tyden a ta mi podvrdila 8.tt.Jinak prave od toho minuleho tydne jsem zacala dost trpet zavratemi a spatne mi je pri pohledu na jidla, ktera jsem v normalnim stavu milovala ;-) Jedine, co muj zzaludek tak nejak s prehledem snese jsou nanuky a ovocne drene :-) Samozrejme se snazim jist vse, ale je to opravdu skoro nadlidskej vykon :-) At se vam vsem moc daari holky @-}--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sliva
17.6.13 17:19
@medmenka píše:
Sliva nestaš že bude hůř :D třeba ne ;)

vetsinou je hur je to v souvislosti s narustem hormonu hcg, ktery ma pik nekdy v polovine 3 ho mesice a potom to jde pomalu zase dolu…ale nekomu nebyva spatne vubec. Pri prvnim tehotenstvi me bylo spatne i z vlastnich perin, nebo z mista, kde jsme davali pytel s odpadky pred vynesenim a ani tam ten pytel nemusel byt, z lidi v dopr prostredcich prislo mi, ze strasne smrdi atd a nemohla sem nic jist jen suchary.

• Citovat
  • Upravit
4753
17.6.13 17:24

Sliva je fakt že čich mám jak náš pes, pořád mi něco smrdí. Manža je kuřák a když si jde zapálit a vrátí se, tak pak se ke mě nemůže ani přiblížit bych se s toho smradu :poblion: to je pro mě asi nejhorší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí