Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
11.6.13 19:30

Jen jsem překvapena tím, že jsem čekala že se budu cítit „nějak“ jinak, ale v podstatě naprosto stejný průběh jako u klasického MC, jen to krvácení nakonec nepřišlo…tak to mě překvapilo…:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
11.6.13 21:40

Holky buďte rády, že se jinak necítíte, vážně :D mě asi před dvěma hodinami přešla ta „kocovina“ a zase už mám strach, že se něco děje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
12.6.13 08:03

Ahoj holky, tak i já našla dvě čárky na začátku června :) Momentálně končím 6. týden dle těhu. kalkulačky. Min. týden jsem byla u gynekoložky a zatím teda byl vidět jen váček, že je to moc malé, tak jdu až 26.6. - bohužel se tam doktorce zapletla i dovolená, tak proto až tak pozdě.. čekání je na prd. Jinak musím říct, že jsme se s manžel ani nesnažili a nechali jsme tomu volný průběh s tím, že bych si i ráda užila léto.. no hned druhý měsíc to vyšlo a musím říct, že jsme dost zaskočení nastávající rodiče, takže teprve teď načítám, co vlastně mám dělat a co smím a nesmím a děsí mě každé píchnutí :D Do toho se mi ještě spustila alergie na pyly a trpím jak pes s plným nosem :? Jinak hezký den přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
12.6.13 08:10

@berruuska Tak sem si to asi přivolala :D začli mě bolet bradavky dost :D a v noci jsem se nejak furt protahovala a u toho me chytala krec do pravyho vajecniku, dala bych si facku jak vse pozoruju :pocitac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3970
12.6.13 08:11

@Verca.T tak tě vítám mezi nás, Verčo a neboj, myslím, že jsme na tom všechny podobně, já taky teprve teď načítám, co smím a co ne a co bych měla jíst a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
12.6.13 08:12

@havy haha, no já jsem od večera celkem v poho… tak třeba jsem to na tebe přenesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
12.6.13 08:40

@berruuska No jo psala si, že tě to přešlo viď, tak to je možný :) Ale jak koukám na tu fotku, tak ty jsi asi taky hubeňour viď? :) To na nás bude vidět asi brzo. Já už se na to těšim, nechci břicho až v pátým :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
havy
12.6.13 08:42

@Verca.T Ahooooj, no to víš, to je asi uplně normální :D Taky každé píchnutí řeším dvěmi hodinami na netu a zjištuji, jestli jsem zrovna nepotratila, když mě vteřinu píchlo u pupíku :D

• Citovat
  • Upravit
maca36
12.6.13 08:44

@havy
já mám bříško už teď, jak jsem ho měla ploché a teď po hormonech před IVF jsem jak ve 4 měsíci :( samozřejmě sousedka utrousila poznámku že jsem snad těhotná… no a vysvětlujte jí to :( tak jsem jí řekla že jsem se asi hodně přejedla :)

• Citovat
  • Upravit
3970
12.6.13 08:47

Holky, vy co jste už byly u dr., dělal vám nějaký vyšetření kromě utz? jako třeba krev a moč? A ptal se vás na nějakou anamnézu? Jako nemoci v rodině? Já abych věděla, co můžu zítra čekat :)

@havy já bych bříško brala hned :D to víš, že už se pozoruju, jestli náhodou není něco vidět, jsem magor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
12.6.13 08:54

@berruuska
tak bude zjišťovat váhu, možná se zeptá i na výšku. POkud by tě nevážil tam, tak se odvaž pro jistotu doma a pak se budeš vážit před každou návštěvou dr. na stejné váze.
Změří tlak, na moč ti dá asi zkumavku a žádanku na odběry do laboratře.
Jistě bude zjišťovat jaké bereš léky
Anamnézu tam snad má ze vstupního vyšetření, ale možná se bude ptát i teď

• Citovat
  • Upravit
956
12.6.13 08:55

@berruuska mně dělala zatím jen vyšetřní UTZ, čekám, že zbytek bude až po potvrzení srdíčka, ale nevím jestli to jinde funguje jinak
@havy tak jsem ráda, že v tom nejsem sama a nepanikařím zbytečně. Když kolem vidím, kolika kamarádkám se nedaří nebo naopak potrácí, tak se není čemu divit :? A jinak bříška si ještě určitě užiješ, až Tě to bude štvát. Já bych naopak těhotenství ráda ještě chvilu utajila v práci, tak doufám, že mi moc rychle neporoste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
12.6.13 09:22

@maca36 haha, tak to si budeme muset nějakou váhu pořídit :D právě jsem si říkala, že se mě snad na nemoci v rodině nikdy neptal, ale už tam chodim nějakou dobu, tak si to možná jenom nepamatuju… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
12.6.13 10:20

Holky, tak me druha carka zmizela. Asi mimi odeslo s tim krvacenim :-( Tak at vy jste vsechny v poradku a narodi se vam zdrava miminka :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
12.6.13 10:23

@nelinko jéééé, to mě moc mrzí, příště to určitě vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie