Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jen jsem překvapena tím, že jsem čekala že se budu cítit „nějak“ jinak, ale v podstatě naprosto stejný průběh jako u klasického MC, jen to krvácení nakonec nepřišlo…tak to mě překvapilo…:-) ![]()
Holky buďte rády, že se jinak necítíte, vážně
mě asi před dvěma hodinami přešla ta „kocovina“ a zase už mám strach, že se něco děje ![]()
Ahoj holky, tak i já našla dvě čárky na začátku června
Momentálně končím 6. týden dle těhu. kalkulačky. Min. týden jsem byla u gynekoložky a zatím teda byl vidět jen váček, že je to moc malé, tak jdu až 26.6. - bohužel se tam doktorce zapletla i dovolená, tak proto až tak pozdě.. čekání je na prd. Jinak musím říct, že jsme se s manžel ani nesnažili a nechali jsme tomu volný průběh s tím, že bych si i ráda užila léto.. no hned druhý měsíc to vyšlo a musím říct, že jsme dost zaskočení nastávající rodiče, takže teprve teď načítám, co vlastně mám dělat a co smím a nesmím a děsí mě každé píchnutí
Do toho se mi ještě spustila alergie na pyly a trpím jak pes s plným nosem
Jinak hezký den přeji.
@berruuska Tak sem si to asi přivolala
začli mě bolet bradavky dost
a v noci jsem se nejak furt protahovala a u toho me chytala krec do pravyho vajecniku, dala bych si facku jak vse pozoruju
![]()
@Verca.T tak tě vítám mezi nás, Verčo a neboj, myslím, že jsme na tom všechny podobně, já taky teprve teď načítám, co smím a co ne a co bych měla jíst a tak ![]()
@havy haha, no já jsem od večera celkem v poho… tak třeba jsem to na tebe přenesla ![]()
@berruuska No jo psala si, že tě to přešlo viď, tak to je možný
Ale jak koukám na tu fotku, tak ty jsi asi taky hubeňour viď?
To na nás bude vidět asi brzo. Já už se na to těšim, nechci břicho až v pátým ![]()
@Verca.T Ahooooj, no to víš, to je asi uplně normální
Taky každé píchnutí řeším dvěmi hodinami na netu a zjištuji, jestli jsem zrovna nepotratila, když mě vteřinu píchlo u pupíku ![]()
@havy
já mám bříško už teď, jak jsem ho měla ploché a teď po hormonech před IVF jsem jak ve 4 měsíci
samozřejmě sousedka utrousila poznámku že jsem snad těhotná… no a vysvětlujte jí to
tak jsem jí řekla že jsem se asi hodně přejedla ![]()
Holky, vy co jste už byly u dr., dělal vám nějaký vyšetření kromě utz? jako třeba krev a moč? A ptal se vás na nějakou anamnézu? Jako nemoci v rodině? Já abych věděla, co můžu zítra čekat ![]()
@havy já bych bříško brala hned
to víš, že už se pozoruju, jestli náhodou není něco vidět, jsem magor ![]()
@berruuska
tak bude zjišťovat váhu, možná se zeptá i na výšku. POkud by tě nevážil tam, tak se odvaž pro jistotu doma a pak se budeš vážit před každou návštěvou dr. na stejné váze.
Změří tlak, na moč ti dá asi zkumavku a žádanku na odběry do laboratře.
Jistě bude zjišťovat jaké bereš léky
Anamnézu tam snad má ze vstupního vyšetření, ale možná se bude ptát i teď
@berruuska mně dělala zatím jen vyšetřní UTZ, čekám, že zbytek bude až po potvrzení srdíčka, ale nevím jestli to jinde funguje jinak
@havy tak jsem ráda, že v tom nejsem sama a nepanikařím zbytečně. Když kolem vidím, kolika kamarádkám se nedaří nebo naopak potrácí, tak se není čemu divit
A jinak bříška si ještě určitě užiješ, až Tě to bude štvát. Já bych naopak těhotenství ráda ještě chvilu utajila v práci, tak doufám, že mi moc rychle neporoste ![]()
@maca36 haha, tak to si budeme muset nějakou váhu pořídit
právě jsem si říkala, že se mě snad na nemoci v rodině nikdy neptal, ale už tam chodim nějakou dobu, tak si to možná jenom nepamatuju… ![]()
Holky, tak me druha carka zmizela. Asi mimi odeslo s tim krvacenim
Tak at vy jste vsechny v poradku a narodi se vam zdrava miminka
![]()