Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maca36 těším se neskutečně
hlavně jsem celkově zpomalila a začínám si užívat spánku po obědě
![]()
Holky, je tam, sice úplně malilinkatý, zatím jen obal, protože jsem měla ovu později, ještě nemá ani žloutkový váček, ale je v děloze a to je podstatný juchůůůů další kontrola za 14 dní… já to tušila…
@berruuska Báječnýý
tak teď ať ti rychle utečou ty dva týdny
Já čekám na ty dnešní výsledky krve, uf uf
@berruuska Dám
Jinak jako včera večer jsem se koukala na svý břicho, bylo večer uplně obrovský
asi jsem nafouklá, prý to takhle ze začátku někdo má… ![]()
@havy mně se nafukuje a vyfukuje průběžně během dne
teď zrovna zase žádný nemam… a to jsme si s Řehořkem (pracovní název) dali pořádnej oběd a na to ještě zmrzlinu ![]()
@berruuska No po jídle to je vždycky megabřuch, ale to jsem právě dřív neměla. Prostě je jiný no ![]()
@havy ne, mam partu kamarádů a to říkali vždycky, když jsem nevěděla, jestli náhodou nejsem v tom… teda tehdy by to bylo hodně neplánované… no a už u toho zůstalo ![]()
@berruuska Ahaa, no my taky časem musíme něco vymyslet
a jak ti je dneska?
@havy dneska v pohodě… včera a v noci mě akorát bolelo docela břicho, ale dalo se to vydržet… dneska nic… co ty?
@berruuska Já jsem v pohodě pořád stejně
Vždycky k večeru mám uplně vlčí hlad, jinak nic. A to dnešní hcg mám přes 4 tisíce ![]()
Holky, je už někomu zle? Nezvracím, ale je mi pořád šoufl a musím furt přemýšlet co mám jíst, aby se mi z toho nenavalovalo. Pořád mě pobolívá břicho a v noci mě to dokonce vzbudilo a seděla jsem skoro půl hodiny na záchodě, jak mě bolelo v podbříšku
Chjo.. zatím to teda není žádnej med.
@havy ty jo super, jak to roste
kdy že jdeš k dr.?
@Verca.T mně bylo šoufl o víkendu, ale tři dny a pak to přešlo a od té doby víceméně nic… v kolikátém jsi tt?
@nelinko to je mi moc líto, držím palce, třeba to vyjde hned
@Verca.T je to pravda, přijde mi, že všichni furt potrácej nebo maj mimoděložní, fakt hrůza, doufám, že nám to nepotká!!!