Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
havy
12.6.13 11:24

@nelinko to je mi moc líto, držím palce, třeba to vyjde hned :) @Verca.T je to pravda, přijde mi, že všichni furt potrácej nebo maj mimoděložní, fakt hrůza, doufám, že nám to nepotká!!!

• Citovat
  • Upravit
8
12.6.13 19:22

@maca36 těším se neskutečně :mrgreen: hlavně jsem celkově zpomalila a začínám si užívat spánku po obědě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
13.6.13 11:19

Holky, je tam, sice úplně malilinkatý, zatím jen obal, protože jsem měla ovu později, ještě nemá ani žloutkový váček, ale je v děloze a to je podstatný juchůůůů další kontrola za 14 dní… já to tušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
13.6.13 11:46

@berruuska Báječnýý :)))) tak teď ať ti rychle utečou ty dva týdny :) Já čekám na ty dnešní výsledky krve, uf uf

• Citovat
  • Upravit
3970
13.6.13 12:39

@havy tak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
13.6.13 13:19

@berruuska Dám :) Jinak jako včera večer jsem se koukala na svý břicho, bylo večer uplně obrovský :D asi jsem nafouklá, prý to takhle ze začátku někdo má… :think:

• Citovat
  • Upravit
3970
13.6.13 13:35

@havy mně se nafukuje a vyfukuje průběžně během dne :D teď zrovna zase žádný nemam… a to jsme si s Řehořkem (pracovní název) dali pořádnej oběd a na to ještě zmrzlinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
13.6.13 13:38

@berruuska No po jídle to je vždycky megabřuch, ale to jsem právě dřív neměla. Prostě je jiný no :D

• Citovat
  • Upravit
havy
13.6.13 13:38

:) @berruuska Jinak Řehořek - dobrý :D :D To vymyslel muž?

• Citovat
  • Upravit
3970
13.6.13 13:52

@havy ne, mam partu kamarádů a to říkali vždycky, když jsem nevěděla, jestli náhodou nejsem v tom… teda tehdy by to bylo hodně neplánované… no a už u toho zůstalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
13.6.13 13:57

@berruuska Ahaa, no my taky časem musíme něco vymyslet :D a jak ti je dneska?

• Citovat
  • Upravit
3970
13.6.13 14:00

@havy dneska v pohodě… včera a v noci mě akorát bolelo docela břicho, ale dalo se to vydržet… dneska nic… co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
13.6.13 14:05

@berruuska Já jsem v pohodě pořád stejně :-) Vždycky k večeru mám uplně vlčí hlad, jinak nic. A to dnešní hcg mám přes 4 tisíce :)

• Citovat
  • Upravit
956
13.6.13 14:11

Holky, je už někomu zle? Nezvracím, ale je mi pořád šoufl a musím furt přemýšlet co mám jíst, aby se mi z toho nenavalovalo. Pořád mě pobolívá břicho a v noci mě to dokonce vzbudilo a seděla jsem skoro půl hodiny na záchodě, jak mě bolelo v podbříšku :| Chjo.. zatím to teda není žádnej med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
13.6.13 14:13

@havy ty jo super, jak to roste :) kdy že jdeš k dr.?

@Verca.T mně bylo šoufl o víkendu, ale tři dny a pak to přešlo a od té doby víceméně nic… v kolikátém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí