Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3970
11.6.13 09:31
@havy píše:
@berruuska tak to věřím, protože kocovinu bytostně nenávidím. To já je měla takové, že si snad říkám, že i porod bude snazší :D takže to si s tebou nevymněním :D

sakra, škoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.6.13 09:35

@berruuska
co to vyměnit s partnerem :) to by bylo fajn kdyby to šlo, viď? že by si i chlap odzkoušel čím si těhotná žena prochází. já bych jim teda dopřála, ikdyby pouze jeden den :P

• Citovat
  • Upravit
3970
11.6.13 09:48

@maca36 přesně, aspoň by na mě nekoukal tak divně pokaždý, když mu řikam, že je mi blbě… asi si myslí, že je na to ještě brzo :D teda na to, že jsem 5+4, tak bych to taky klidně ještě vydržela bez nevolností… ale třeba mě to tím dřív přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.6.13 10:06

@berruuska
nejhorší je, že ani to není přesně ohraničené, jak dlouho můžou trvat nevolnosti, že by se dalo podle toho řídit a těšit se až to skončí. Ale snad to v tom druhém trimestru pomine
můj manžel ten to hned vzal jak nemoc, že nesmím nic jen ležet. Tak jsem mu vysvětlovala, že jsem těhotná a ne nemocná a že ten pohyb opravdu potřebuju :D

• Citovat
  • Upravit
3970
11.6.13 10:08

@maca36 jo, to je podobný zase… prý že, no tak po práci snad půjdeš hned domů odpočívat, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.6.13 10:17

@berruuska
no jo, lehnou a nehnout :)))

• Citovat
  • Upravit
havy
11.6.13 11:29

@maca36 Já taky dnes byla na odběru hcg jako samoplátce. Stejná situace, já jdu až 24.6. ale počali jsme teda přirozeně. No mám pocit, že to nevydržim :D takže výsledky se teda teprve dozvíš nebo už to víš?

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 11:36

@havy jo uz je vim :) ja byla na odberu vcera a dnes jsem si vyzvedla pozitivni vysledek ;)

Příspěvek upraven 11.06.13 v 11:36

• Citovat
  • Upravit
havy

@maca36 @berruuska tak ten můj asi bude celejch devět měsíců říkat..„a z čehooo?“. No to bych ho nejradši zabila. Třeba když řeknu, že jsem trochu unavená, nebo že mě bolí břicho(což jsem mu vysvětlovala)…jo a z čehooo? :D Tak možná už se přestane ptát, až budu mít břicho.

• Citovat
  • Upravit
havy

@maca36 a kolik teda?? :)

• Citovat
  • Upravit
Nikka662
11.6.13 11:39

Ahoj holky, já jsem právě v šestém týdnu, už jsem byla na ultrazvuku, ale údajně je to ještě „moc malé“ :roll: Na další jdu 27.6.,počítám každý den a modlím se, aby to dobře dopadlo. :andel:

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 11:40

@havy je to pro nej nova situace, to se zmeni neboj :) zvykne si na novou situaci a pak zacne o tebe prehnane pecovat. Ja kdyz jsem tomu memu prvne rekla ze me boli prsa, tak jeho dotaz - to je dobre nebo spatne?? :)) no musela jsem se smat

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 11:42

@havy zatim neni moc vysoke, ale odpovida stari embryjek, maji dva tydny a HCG mam 45,8

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 11:45
@Nikka662 píše:
Ahoj holky, já jsem právě v šestém týdnu, už jsem byla na ultrazvuku, ale údajně je to ještě „moc malé“ :roll: Na další jdu 27.6.,počítám každý den a modlím se, aby to dobře dopadlo. :andel:

neboj bude to dobre. Pokud si v 6tt tak srdivko bude slyset snad az pristi tyden, proto jdes na utz pozdeji, az to srdicko bude dobre znatelne :) tak se tes a hlad brisko :kytka:

• Citovat
  • Upravit
havy
11.6.13 11:48
@Nikka662 píše:
Ahoj holky, já jsem právě v šestém týdnu, už jsem byla na ultrazvuku, ale údajně je to ještě „moc malé“ :roll: Na další jdu 27.6.,počítám každý den a modlím se, aby to dobře dopadlo. :andel:

Ahoj, gratuluju a neboj příště určitě bude, ale musí to být hrůza teď čekat až do 27. Mě jestli nebude vidět toho 24. a objednaj mě třeba za 14 dní tak si to někde zaplatim dřív ten utz. Držím ti palce!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky