Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@havy píše:
@berruuska tak to věřím, protože kocovinu bytostně nenávidím. To já je měla takové, že si snad říkám, že i porod bude snazšítakže to si s tebou nevymněním
sakra, škoda ![]()
@berruuska
co to vyměnit s partnerem
to by bylo fajn kdyby to šlo, viď? že by si i chlap odzkoušel čím si těhotná žena prochází. já bych jim teda dopřála, ikdyby pouze jeden den ![]()
@maca36 přesně, aspoň by na mě nekoukal tak divně pokaždý, když mu řikam, že je mi blbě… asi si myslí, že je na to ještě brzo
teda na to, že jsem 5+4, tak bych to taky klidně ještě vydržela bez nevolností… ale třeba mě to tím dřív přejde ![]()
@berruuska
nejhorší je, že ani to není přesně ohraničené, jak dlouho můžou trvat nevolnosti, že by se dalo podle toho řídit a těšit se až to skončí. Ale snad to v tom druhém trimestru pomine
můj manžel ten to hned vzal jak nemoc, že nesmím nic jen ležet. Tak jsem mu vysvětlovala, že jsem těhotná a ne nemocná a že ten pohyb opravdu potřebuju ![]()
@maca36 jo, to je podobný zase… prý že, no tak po práci snad půjdeš hned domů odpočívat, ne? ![]()
@maca36 Já taky dnes byla na odběru hcg jako samoplátce. Stejná situace, já jdu až 24.6. ale počali jsme teda přirozeně. No mám pocit, že to nevydržim
takže výsledky se teda teprve dozvíš nebo už to víš?
@havy jo uz je vim
ja byla na odberu vcera a dnes jsem si vyzvedla pozitivni vysledek ![]()
Příspěvek upraven 11.06.13 v 11:36
@maca36 @berruuska tak ten můj asi bude celejch devět měsíců říkat..„a z čehooo?“. No to bych ho nejradši zabila. Třeba když řeknu, že jsem trochu unavená, nebo že mě bolí břicho(což jsem mu vysvětlovala)…jo a z čehooo?
Tak možná už se přestane ptát, až budu mít břicho.
Ahoj holky, já jsem právě v šestém týdnu, už jsem byla na ultrazvuku, ale údajně je to ještě „moc malé“
Na další jdu 27.6.,počítám každý den a modlím se, aby to dobře dopadlo. ![]()
@havy je to pro nej nova situace, to se zmeni neboj
zvykne si na novou situaci a pak zacne o tebe prehnane pecovat. Ja kdyz jsem tomu memu prvne rekla ze me boli prsa, tak jeho dotaz - to je dobre nebo spatne??
no musela jsem se smat
@havy zatim neni moc vysoke, ale odpovida stari embryjek, maji dva tydny a HCG mam 45,8
@Nikka662 píše:
Ahoj holky, já jsem právě v šestém týdnu, už jsem byla na ultrazvuku, ale údajně je to ještě „moc malé“Na další jdu 27.6.,počítám každý den a modlím se, aby to dobře dopadlo.
neboj bude to dobre. Pokud si v 6tt tak srdivko bude slyset snad az pristi tyden, proto jdes na utz pozdeji, az to srdicko bude dobre znatelne
tak se tes a hlad brisko ![]()
@Nikka662 píše:
Ahoj holky, já jsem právě v šestém týdnu, už jsem byla na ultrazvuku, ale údajně je to ještě „moc malé“Na další jdu 27.6.,počítám každý den a modlím se, aby to dobře dopadlo.
Ahoj, gratuluju a neboj příště určitě bude, ale musí to být hrůza teď čekat až do 27. Mě jestli nebude vidět toho 24. a objednaj mě třeba za 14 dní tak si to někde zaplatim dřív ten utz. Držím ti palce!