Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
956
13.6.13 14:21

@berruuska začátek 7tt a řekla bych, že se to každým dnem stupňuje a nejvíc mě to chytá odpoledne :poblion: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
13.6.13 14:25

@Verca.T tak to nás ještě čeká, my jsme tu všechny asi 5.-6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
13.6.13 14:30

@berruuska no v podstatě dnes začínám 7tt. Poslední menstruaci jsem měla 1.5., takže o moc dopředu nebudu :D Ale dejte echo, jestli na tom budete stejně. Ale nepřeji Vám to… zatím si moc nepřipadám v nejkrásnějším období života. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
13.6.13 14:31

@berruuska No zatím se to zdá jako úspěšné, ale je fkt moc brzo, bojím se radovat. Půjdu ještě příští týden, jsem maniak :D

• Citovat
  • Upravit
havy
13.6.13 14:32

Já teda hlásím stále bez výraznějších příznaků, zle mi není vůbec. Ale já vždycky říkám, že něco nemám a všichni ostatní jo a pak mě to dožene a je to ještě mnohem horší než maj ostatní :D :D

• Citovat
  • Upravit
151
13.6.13 15:18

Ahoj hoky, muzu se k vam pridat? minuly vikend jsem nasla // 14 dni po ET (ICSI), v pondeli jsem byla na UT a krvi, dotor tam jeste nic nevidel, ale krev mi v utery oznamily pozitivni - 765 hcg. Na kontrolu 18.06. Jinak se citim dobre, jsem ale nafoukla jako ve 4 mesici (v srpnu se bereme, tak abych se jeste vesla do satu:-) prad hladim a povidam, mam ale take velky strach, aby bylo vsechno v poradku… Od kdy byva videt srdicko? ja bych mela byt 5+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
13.6.13 19:02

@potato87 ahoj vitej:) ja jsrm taky hodne nafoukla a bojim se. Srdicko byva tak cca v 7tt…coz samozrejme znamena treba 6+1 tt a dale… ale muze byt klidne az v 9tt…

• Citovat
  • Upravit
458
13.6.13 21:00

Ahojte, tak se taky přidám, 7.6. jsem našla //, dnes jsem si volala na krevní testy - 652hcg, zítra jdu znovu zdali se to pohlo, tak budu doufat, že bude brzy :srdce: jinak všem pevné nervy a pěkné těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.6.13 22:45

Ahoj holky, mohu se k vám také přidat? Své vysněné dvě // po KET jsem poprvé našla 3.6. nechtělo se mi ani věřit. Devátý den od KET jsem si zašla na krev, chtěla jsem vědět zda to je opravdu pravda a bylo to tam kolem 55,8hcg a 14 den od KET už 856 hcg. :dance:
Pořád se s toho nedokážu na plno radovat, mám strach aby bylo na UTZ srdíčko aby se prostě vše probíhalo jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.6.13 04:32

Ahojky holky take do porad bojim a moc doufam, ze bude vse v poradku. Jinak me tak trochu boli bricho nejvic na vecer a zacina mi byt docela soufl coz je neprijemne hlavne po ranu pokud se nenajim tak je to bida :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.6.13 08:31

@Peeetha taky mám už druhý den žaludek jak na vodě a co mě hrozně překvapilo, je že nemůžu jíst jogurty které jsem měla vždy hrozně ráda to bych to okamžitě hodila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
14.6.13 08:39

Ahoj holky, přidávám se k vám ;) Včera jsem objevila dvě čárky :dance: Mám za sebou v březnu ZT v 11tt po roce a půl snažení a léčby…takže velké překvapení že se to tentokrát tak rychle povedlo :) snad se prcek udrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
14.6.13 08:41

@BarunkaK velká gratulace! a držím moc palce :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
14.6.13 14:52

Tak já dnes měla opravdu krušné ráno. Ráno jsem na záchodě zjistila, že trochu krvácím.. samozřejmě jsem hned myslela, že potrácím, tak jsem šupala hezky k doktorce. Nakonec je vše ok, ani nenašla příčinu, proč jsem vlastně krvácela a plod je v pořádku a má 7mm dle ultrazvuku. Příští pondělí jdu na kontrolu. Chtěla mi dát dokonce neschopenku, ale mám práci v kanclu a dojíždím autem, tak jsem si vydupala, že pokud budu špinit i přes víkend, tak si pro ni v pondělí dojdu, ale už je čisto a nekrvácím. Těžko říct, čím to bylo. Jestli tím, jak se roztahuje děloha… :nevim: Takže holky odpočívat a žádné namáhání, asi to má opravdu něco do sebe. Zítra máme jet na velkou oslavu strýčka, tak mi manžel nařídil, že budu jen sedět, jíst a ani tančit nesmím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
14.6.13 15:00

@Verca.T uff, uff, tak to je dobře, že to dobře dopadlo, šetři se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie