Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@berruuska začátek 7tt a řekla bych, že se to každým dnem stupňuje a nejvíc mě to chytá odpoledne
![]()
@Verca.T tak to nás ještě čeká, my jsme tu všechny asi 5.-6. ![]()
@berruuska no v podstatě dnes začínám 7tt. Poslední menstruaci jsem měla 1.5., takže o moc dopředu nebudu
Ale dejte echo, jestli na tom budete stejně. Ale nepřeji Vám to… zatím si moc nepřipadám v nejkrásnějším období života. ![]()
@berruuska No zatím se to zdá jako úspěšné, ale je fkt moc brzo, bojím se radovat. Půjdu ještě příští týden, jsem maniak ![]()
Já teda hlásím stále bez výraznějších příznaků, zle mi není vůbec. Ale já vždycky říkám, že něco nemám a všichni ostatní jo a pak mě to dožene a je to ještě mnohem horší než maj ostatní
![]()
Ahoj hoky, muzu se k vam pridat? minuly vikend jsem nasla // 14 dni po ET (ICSI), v pondeli jsem byla na UT a krvi, dotor tam jeste nic nevidel, ale krev mi v utery oznamily pozitivni - 765 hcg. Na kontrolu 18.06. Jinak se citim dobre, jsem ale nafoukla jako ve 4 mesici (v srpnu se bereme, tak abych se jeste vesla do satu:-) prad hladim a povidam, mam ale take velky strach, aby bylo vsechno v poradku… Od kdy byva videt srdicko? ja bych mela byt 5+3.
@potato87 ahoj vitej:) ja jsrm taky hodne nafoukla a bojim se. Srdicko byva tak cca v 7tt…coz samozrejme znamena treba 6+1 tt a dale… ale muze byt klidne az v 9tt…
Ahojte, tak se taky přidám, 7.6. jsem našla //, dnes jsem si volala na krevní testy - 652hcg, zítra jdu znovu zdali se to pohlo, tak budu doufat, že bude brzy
jinak všem pevné nervy a pěkné těhu
Ahoj holky, mohu se k vám také přidat? Své vysněné dvě // po KET jsem poprvé našla 3.6. nechtělo se mi ani věřit. Devátý den od KET jsem si zašla na krev, chtěla jsem vědět zda to je opravdu pravda a bylo to tam kolem 55,8hcg a 14 den od KET už 856 hcg. ![]()
Pořád se s toho nedokážu na plno radovat, mám strach aby bylo na UTZ srdíčko aby se prostě vše probíhalo jak má.
Ahojky holky take do porad bojim a moc doufam, ze bude vse v poradku. Jinak me tak trochu boli bricho nejvic na vecer a zacina mi byt docela soufl coz je neprijemne hlavne po ranu pokud se nenajim tak je to bida ![]()
@Peeetha taky mám už druhý den žaludek jak na vodě a co mě hrozně překvapilo, je že nemůžu jíst jogurty které jsem měla vždy hrozně ráda to bych to okamžitě hodila ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám
Včera jsem objevila dvě čárky
Mám za sebou v březnu ZT v 11tt po roce a půl snažení a léčby…takže velké překvapení že se to tentokrát tak rychle povedlo
snad se prcek udrží..
Tak já dnes měla opravdu krušné ráno. Ráno jsem na záchodě zjistila, že trochu krvácím.. samozřejmě jsem hned myslela, že potrácím, tak jsem šupala hezky k doktorce. Nakonec je vše ok, ani nenašla příčinu, proč jsem vlastně krvácela a plod je v pořádku a má 7mm dle ultrazvuku. Příští pondělí jdu na kontrolu. Chtěla mi dát dokonce neschopenku, ale mám práci v kanclu a dojíždím autem, tak jsem si vydupala, že pokud budu špinit i přes víkend, tak si pro ni v pondělí dojdu, ale už je čisto a nekrvácím. Těžko říct, čím to bylo. Jestli tím, jak se roztahuje děloha…
Takže holky odpočívat a žádné namáhání, asi to má opravdu něco do sebe. Zítra máme jet na velkou oslavu strýčka, tak mi manžel nařídil, že budu jen sedět, jíst a ani tančit nesmím ![]()
@Verca.T uff, uff, tak to je dobře, že to dobře dopadlo, šetři se! ![]()