Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
havy
11.6.13 11:51

@maca36 tak to bys asi měla víc u dvojčat ne?

• Citovat
  • Upravit
3970
11.6.13 13:05
@havy píše:
@maca36 @berruuska tak ten můj asi bude celejch devět měsíců říkat..„a z čehooo?“. No to bych ho nejradši zabila. Třeba když řeknu, že jsem trochu unavená, nebo že mě bolí břicho(což jsem mu vysvětlovala)…jo a z čehooo? :D Tak možná už se přestane ptát, až budu mít břicho.

haha, to je přesný… ten můj má takový schizofrenní nálady, buď tohle nebo je přehnaně starostlivej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
11.6.13 13:07

Ty jo, jestli po čtvrtku taky budu čekat 14 dní, což asi budu, tak nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.6.13 13:11

@havy
to ne, vyšší nemusí být, ale kdybych šla třeba 3× za sebou na odběr v průběhu týdne, tak by měl stoupat rychleji než u jednoho. Je to u každého jinak. Ale to neřeším, dnes by měly mít embryjka 12 dnů, takže podle dr je ten výsledek i v případě dvojčat v normě.
A na ten opakovaný test se mi jít nechce, počkám si na překvapení do UTZ,
já bych byla šťastná i za jedno. Dvě jsme dávali z toho důvodu, aby se zajistilo vyšší procento úspěšnosti, že se chytne jedno.

• Citovat
  • Upravit
4123
11.6.13 14:47

Ja jsem byla na utz v pondeli a take musim cekat 14 dni podle ms jsem dnes 6 tyden ale ovulki jsem mela pozdeji takze jsem teprv 5+ 2tt takze si musim pockat 8o snad bude vse dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
11.6.13 14:56

@Peeetha hmmm, tak to na tom budeme asi podobně, já měla podle bt taky ovulku později… a bylo už na tom utz něco aspoň vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
11.6.13 14:59

@berruuska To jo to asi bohužel budeš no, ale můžeš si taky dojít na tu krev. @maca36 tak to jsi trpělivá :)) snad nám to brzo uteče.
Jinak mám HCG 1910 :))

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 15:09

@havy kdy jsi měla termín poslední MS? když už máš tak vysoké HCG
Já bych měla MS dostat až koncem toho týdne, teď jsem jen 24DC

• Citovat
  • Upravit
havy
11.6.13 15:18

@maca36 Jo ahaaa tak to mas jeste opravdu brzo tak to je asi opravdu hcg v poradku. Ja jsem teď 4+6 tt(asi 19 DPO), takže pátý týden končím zítra. Ale HCG v tomto týdnu by mělo být 18- cca 7000, takže si myslím, že ho mám tak nějak v normě :)

• Citovat
  • Upravit
3970
11.6.13 15:20

@havy taky jsou koukala na tu tabulku a nic se z toho nepozná, když je tak velký rozmezí :D ale myslim, že máš dost, tak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.6.13 15:44

No prave, ty tabulky maji hodne velke rozmezi, podle toho se ani neda ridit.

• Citovat
  • Upravit
4123
11.6.13 17:37

@berruuska jj byl tam videt plodovy vacek, ja bych k dr nesla ale spinila jsem a predtim jsem byla na revizi tak jsem mela strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kika10
11.6.13 18:18

:-)

Ahoj holky tak já jsem dnes byla na UZ, jsem 6.týden a jako viděly jsme jen plodový váček, šla jsem dřív abych měla jistotu, že nejde o mimoděložní což mě děsilo…ale tedy vypadá to dobře, jupí…snažili jsme s 5 let a až teď se zadařilo tak snad to vše dobře dopadne a doma nás bude o jednoho víc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 18:54
@Kika10 píše:
Ahoj holky tak já jsem dnes byla na UZ, jsem 6.týden a jako viděly jsme jen plodový váček, šla jsem dřív abych měla jistotu, že nejde o mimoděložní což mě děsilo…ale tedy vypadá to dobře, jupí…snažili jsme s 5 let a až teď se zadařilo tak snad to vše dobře dopadne a doma nás bude o jednoho víc :srdce:

ahoj Kika, to si čekala stejně dlouho jako já :kytka: teď už jen ať to dotáhneme do úspěšného konce :)

• Citovat
  • Upravit
Kika10
11.6.13 19:24

Tak jsem ráda, že nejsem sama…chtěla jsem otěhotnět bez zásahu a teď opravdu se modlím ať je vše v pohodě a dítko je zdravé…zatím je to jen zrnko čočky vlastně :nevim:, ale i tak, ať je zdravé…to přeji všem a hlavně klid a žádné nervy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky