Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@havy píše:
@maca36 @berruuska tak ten můj asi bude celejch devět měsíců říkat..„a z čehooo?“. No to bych ho nejradši zabila. Třeba když řeknu, že jsem trochu unavená, nebo že mě bolí břicho(což jsem mu vysvětlovala)…jo a z čehooo?Tak možná už se přestane ptát, až budu mít břicho.
haha, to je přesný… ten můj má takový schizofrenní nálady, buď tohle nebo je přehnaně starostlivej ![]()
Ty jo, jestli po čtvrtku taky budu čekat 14 dní, což asi budu, tak nevim ![]()
@havy
to ne, vyšší nemusí být, ale kdybych šla třeba 3× za sebou na odběr v průběhu týdne, tak by měl stoupat rychleji než u jednoho. Je to u každého jinak. Ale to neřeším, dnes by měly mít embryjka 12 dnů, takže podle dr je ten výsledek i v případě dvojčat v normě.
A na ten opakovaný test se mi jít nechce, počkám si na překvapení do UTZ,
já bych byla šťastná i za jedno. Dvě jsme dávali z toho důvodu, aby se zajistilo vyšší procento úspěšnosti, že se chytne jedno.
Ja jsem byla na utz v pondeli a take musim cekat 14 dni podle ms jsem dnes 6 tyden ale ovulki jsem mela pozdeji takze jsem teprv 5+ 2tt takze si musim pockat
snad bude vse dobre
@Peeetha hmmm, tak to na tom budeme asi podobně, já měla podle bt taky ovulku později… a bylo už na tom utz něco aspoň vidět?
@berruuska To jo to asi bohužel budeš no, ale můžeš si taky dojít na tu krev. @maca36 tak to jsi trpělivá
snad nám to brzo uteče.
Jinak mám HCG 1910 ![]()
@havy kdy jsi měla termín poslední MS? když už máš tak vysoké HCG
Já bych měla MS dostat až koncem toho týdne, teď jsem jen 24DC
@maca36 Jo ahaaa tak to mas jeste opravdu brzo tak to je asi opravdu hcg v poradku. Ja jsem teď 4+6 tt(asi 19 DPO), takže pátý týden končím zítra. Ale HCG v tomto týdnu by mělo být 18- cca 7000, takže si myslím, že ho mám tak nějak v normě ![]()
@havy taky jsou koukala na tu tabulku a nic se z toho nepozná, když je tak velký rozmezí
ale myslim, že máš dost, tak super ![]()
No prave, ty tabulky maji hodne velke rozmezi, podle toho se ani neda ridit.
@berruuska jj byl tam videt plodovy vacek, ja bych k dr nesla ale spinila jsem a predtim jsem byla na revizi tak jsem mela strach
Ahoj holky tak já jsem dnes byla na UZ, jsem 6.týden a jako viděly jsme jen plodový váček, šla jsem dřív abych měla jistotu, že nejde o mimoděložní což mě děsilo…ale tedy vypadá to dobře, jupí…snažili jsme s 5 let a až teď se zadařilo tak snad to vše dobře dopadne a doma nás bude o jednoho víc ![]()
@Kika10 píše:
Ahoj holky tak já jsem dnes byla na UZ, jsem 6.týden a jako viděly jsme jen plodový váček, šla jsem dřív abych měla jistotu, že nejde o mimoděložní což mě děsilo…ale tedy vypadá to dobře, jupí…snažili jsme s 5 let a až teď se zadařilo tak snad to vše dobře dopadne a doma nás bude o jednoho víc
ahoj Kika, to si čekala stejně dlouho jako já
teď už jen ať to dotáhneme do úspěšného konce ![]()
Tak jsem ráda, že nejsem sama…chtěla jsem otěhotnět bez zásahu a teď opravdu se modlím ať je vše v pohodě a dítko je zdravé…zatím je to jen zrnko čočky vlastně
, ale i tak, ať je zdravé…to přeji všem a hlavně klid a žádné nervy…
@maca36 tak to bys asi měla víc u dvojčat ne?