Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
10.6.13 17:27

Ahojky. Tak se pridavam a doufam, ze tady s vami vydrzim celych nasledujicich ) mesicu. Na testu mam //, ale zacala jsem krvacet :-( Tak doufam, ze to bude v poradku, zadny krece nemam a uz je krvaceni slabsi. Snad to bude jen falesna ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.6.13 05:57

Ahoj holky, posiluji rozrůstající se,,tým,, červnových // a přeji hezký den.

• Citovat
  • Upravit
3970
11.6.13 07:35

Jéééé, to se nám to pěkně rozrůstá :)

@nelinko určitě to bude v pořádku, dej vědět, držím :hug:

a co? už na sobě pozorujete nějaký příznaky? Já mám věčně žízeň, a to jsem nikdy moc nepila, hrozně jebáků, na které jsem taky nikdy netrpěla a už třetí den se cítím jak po kocovině… uuuuf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.6.13 07:57

@berruuska

já zatím cítím jen prsa a včera jsem měla žaludek trochu v neklidu. no ustála jsem to.

• Citovat
  • Upravit
havy
11.6.13 08:51

Ahoj @berruuska a ostatnííí :) MS měla přijít minulou středu, už minulou neděli jsem měla ducha :) Teď už mám asi 10 testů pozitivních, i Clear Blue ukazuje 2-3 týdny od početí. Jinak žádný příznaky nemám a k Dr. až za dva týdny. Všem gratuluju a přeju ať se to dobře vyvíjí

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 08:58

@havy
taky gratulace tobě :)
buď ráda, že příznaky nemáš žádné. Já jsem u předchozího těhotenství /neúspěšného/ neměla vůbec příznaky a teď se zdá že to bude trošku jinak.
Navíc jsou možná prckové dva, tak mě asi trošku potrápí.

• Citovat
  • Upravit
havy
11.6.13 09:03

@maca36 no z toho mám právě strach, aby se to dobře vyvíjelo, když mi nic neni. A jak víš že jsou dva? :)))

• Citovat
  • Upravit
3970
11.6.13 09:06

@havy no hele, co jsem četla o tom mimoděložnim, tak buď ráda, že žádné nemáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
11.6.13 09:08

@maca36 jéééé, já bych taky chtěla dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
11.6.13 09:10

@berruuska No tak víš co, bodavou bolest na vaječníku a krvácení bych nechtěla, ale třeba aspon prsa nebo něco, abych si fakt přišla jak těhule :D

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 09:15

@havy :) jéjda toho správného těhotenského pocitu si ještě užiješ.
užívej si ten krásný pocit vědomí že ti v bříšku roste nový život.
Prsa můžou začít bolet i za měsíc, buď v klidu.

• Citovat
  • Upravit
3970
11.6.13 09:17

@havy no já bych ten svůj „stav jako po kocovině“ klidně vyměnila za to nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
11.6.13 09:20

@berruuska tak to věřím, protože kocovinu bytostně nenávidím. To já je měla takové, že si snad říkám, že i porod bude snazší :D takže to si s tebou nevymněním :D

• Citovat
  • Upravit
havy
11.6.13 09:21

@maca36 a kdy ty jdeš k Dr? :)

• Citovat
  • Upravit
maca36
11.6.13 09:25

@havy
dnes jsem byla v laboratoři na odběru krve pro potvrzení /jako samoplátce, protože bych na návštěvu dr. nevydržela/ a vzhledem k tomu že jsem po umělém oplodnění, tak do Pronatalu mám volat až 19.6. abych si došla pro potvrzení gravidity.
Ke svému na gyndu jdu s dcerou příští pátek na očkování, tak se s ním pak přímo domluvím na 1 návštěvě. nebo možná mě rovnou i veme. Za normálních okolností bych se i tak hlásila přibližně v tom 6tt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky