Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Tak se pridavam a doufam, ze tady s vami vydrzim celych nasledujicich ) mesicu. Na testu mam //, ale zacala jsem krvacet
Tak doufam, ze to bude v poradku, zadny krece nemam a uz je krvaceni slabsi. Snad to bude jen falesna ms.
Ahoj holky, posiluji rozrůstající se,,tým,, červnových // a přeji hezký den.
Jéééé, to se nám to pěkně rozrůstá ![]()
@nelinko určitě to bude v pořádku, dej vědět, držím ![]()
a co? už na sobě pozorujete nějaký příznaky? Já mám věčně žízeň, a to jsem nikdy moc nepila, hrozně jebáků, na které jsem taky nikdy netrpěla a už třetí den se cítím jak po kocovině… uuuuf ![]()
já zatím cítím jen prsa a včera jsem měla žaludek trochu v neklidu. no ustála jsem to.
Ahoj @berruuska a ostatnííí
MS měla přijít minulou středu, už minulou neděli jsem měla ducha
Teď už mám asi 10 testů pozitivních, i Clear Blue ukazuje 2-3 týdny od početí. Jinak žádný příznaky nemám a k Dr. až za dva týdny. Všem gratuluju a přeju ať se to dobře vyvíjí
@havy
taky gratulace tobě ![]()
buď ráda, že příznaky nemáš žádné. Já jsem u předchozího těhotenství /neúspěšného/ neměla vůbec příznaky a teď se zdá že to bude trošku jinak.
Navíc jsou možná prckové dva, tak mě asi trošku potrápí.
@maca36 no z toho mám právě strach, aby se to dobře vyvíjelo, když mi nic neni. A jak víš že jsou dva? ![]()
@havy no hele, co jsem četla o tom mimoděložnim, tak buď ráda, že žádné nemáš ![]()
@berruuska No tak víš co, bodavou bolest na vaječníku a krvácení bych nechtěla, ale třeba aspon prsa nebo něco, abych si fakt přišla jak těhule ![]()
@havy
jéjda toho správného těhotenského pocitu si ještě užiješ.
užívej si ten krásný pocit vědomí že ti v bříšku roste nový život.
Prsa můžou začít bolet i za měsíc, buď v klidu.
@havy no já bych ten svůj „stav jako po kocovině“ klidně vyměnila za to nic ![]()
@berruuska tak to věřím, protože kocovinu bytostně nenávidím. To já je měla takové, že si snad říkám, že i porod bude snazší
takže to si s tebou nevymněním ![]()
@havy
dnes jsem byla v laboratoři na odběru krve pro potvrzení /jako samoplátce, protože bych na návštěvu dr. nevydržela/ a vzhledem k tomu že jsem po umělém oplodnění, tak do Pronatalu mám volat až 19.6. abych si došla pro potvrzení gravidity.
Ke svému na gyndu jdu s dcerou příští pátek na očkování, tak se s ním pak přímo domluvím na 1 návštěvě. nebo možná mě rovnou i veme. Za normálních okolností bych se i tak hlásila přibližně v tom 6tt