Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čauky tak koukám většina máte ty nevolnosti, tak to vám nezávidím, ale zase o tom víte, že jste těhule
Já nemám nic pořád, kromě toho podbřišku - někdy dobrý někdy je jako fakt drsná MS. Já jdu až toho 24.6.
@medmenka no dneska ráno to bylo celkem krušný, už jsem myslela, že budu
, ale pak jsem se najedla a dobrý ![]()
@havy čau, dobrý, dobrý… mam spíš takové chvilkové nevolnosti, asi jsem trochu unavenější, občas mě bolí hlava a pak ty beďary a citlivá prsa, ale jinak nic
ani to břicho už mě nebolí… na kontrolu jdu až 27., tak doufam, že už bude srdíčko… ![]()
@Sliva píše:
A nedopadlo v nejakem pozdejsim stadiu tehotenstvi? Ja mela loni na podzim zt v 8 tt - to bylo 4 te tehu, tak uvidime, jestli to tentokrat vyjde.
taky zamlklé v 10tt
@berruuska Jo beďary se mi delaj trochu taky nahore u vlasu
To uz urcite bude uvidis ![]()
@medmenka plodovy vacek byl videt ale mela jsem pozdeji ovulku takze plod byl mensi proto zatim ten plodovy vacek.
Jinak take mam ultrogestan, jedla jsem listovku se zelezem ale uz dosla tak musim jeste neco koupit, jite jenom listovku nebo mate ty vitaminy pro tehotne? Ja doufam, ze to u me take konene vyjde..
Ahoj holky. Tak jsme na tom vsechny podobne…zase cekame:-) Mne teda primo spatne neni…jen ta unava je exremni a v podbrisku obcas poboli anebo pichne..rano je mene nafoukle ale vecer vypadam porad na ctvrty mesic..
Ja jdu zitra na kontrolu na gyndu (budu 6+1) - minuly tyden tam nic nevidel…a 24.06. na ultrazvuk na kliniku…bojim se ale ze bude na srdicko jeste moc brzy…uz aby tam bylo…to mi spadne kamen ze
…Preji Vam krasny slunecni tyden a hooodne pozitivnich myslenek!
Ahojky, já naštěstí zatím žádné příznaky, krom pobolívání podbřišku
ale ještě je brzy. K doktorovi si říkám že půjdu až někde v 7tt, ať už je vidět i srdíčko
@berruuska já ráno vstávám s tím že mě bolí žaludek jako hlady kdybych se nenajedla tak se ![]()
@Peeetha to si piš že to vyjde musí, příště už uvidíš srdíčko jak krásně tluče. ![]()
@havy tak to buď moc ráda že ti není špatně ![]()
@potato87 bude tam uvidíš ![]()
@BarunkaK tak to tě obdivuji že to vydržíš, já už se hrozně moc těším až uvidím našeho bojovníčka. To čekání je hrozný, celý ten proces je o čekání ale hlavně aby na konci byl ten krásný výsledek ![]()
@medmenka přesně… když jsme se snažili, tak to bylo pořád čekání na // a teď zjišťuju, že vlastně pořád jen na něco čekám, že to tím nekončí ![]()
Holky můžu se přidat? Včera první // a dnes na KO 2mm váček. 9.7. sono na
Koupila jsem femibion, doporučil mi to dr. Ale je pěkně drahý ![]()
A mam holku a 2 kluky.