Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
17.6.13 21:16

@potato87 no právě, mimi je teď důležitější…

• Citovat
  • Upravit
151
17.6.13 21:21

@maca36 :palec: presne tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
18.6.13 07:26

Chjo, tak já jsem právě prvně zvracela v práci :poblion: Na druhou stranu je mi teď báječně :mrgreen: :mrgreen: Je to boj, ale nevzdávám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
18.6.13 07:39
@maca36 píše:
@medmenka ja to mam stejne, kdyz se manzel priblizi po cigaru tak se mi zveda zaludek a citim snad vsechny pachy co jsem nikdy tak intenzivne nevnimala

jo, tak já měla dneska podobnou cestu do práce, v tramvaji jsem myslela, že to nedam, protože mi přišlo, že je tam všechno hrozně cítit… ale zatim se držim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.6.13 07:43

Holky vám je špatně? Já vůbec nevím že jsem těhotná.. Min. citlivé bradavky, prostě nic, mám strach aby se nimi vyvíjelo tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
18.6.13 07:59

@Obr Koloděj ono to příjde, každý to má jinak. Většinou všechny píšou, že jim začínají nevolnosti v 8tt. A jestli nepříjde, tak buď ráda a nepřikládej tomu zas tak velkou váhu. Třeba jen nemáš tak citlivej žaludek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sliva
18.6.13 08:59

Tak jsem volala k me doktorce a jelikoz maji od prisitiho tydne 14dni dovolenou, jdu na kontrolu uz ted v patek. To asi jeste srdicko videt neubde v 6tt :,(.
Uz jste to oznamili rodine a pratelum? ja jen nejlepsi kamardce, ale rodine ne. A uz vubec nechci, aby se to rozkriklo tady po vesnici a chlapi se o tom bavili v hospode jako posledne (a to nakonec nedopadlo)…bydlime tady teprve rok a prestehovali jsme se z londyna, tak nas hodne vsichni resi.

• Citovat
  • Upravit
1785
18.6.13 09:11

Já se to chystám oznámit až bude vidět srdíčko cca za ten měsíc, jen rodině a nejbližším kamarádkam. Jinak dělám v hospodě a nechci aby to všichni hned věděli, příteli jsem zakázala o tom mluvit, že je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.6.13 09:12
@sliva píše:
Tak jsem volala k met doktorce a jelikoz maji od prisitiho tydne 14dni dovolenou, jdu na kontrolu uz ted v patek. To asi jeste srdicko videt neubde v 6tt :,(.
Uz jste to oznamili rodine a pratelum? ja jen nejlepsi kamardce, ale rodine ne. A uz vubec nechci, aby se to rozkriklo tady po vesnici a chlapi se o tom bavili v hospode jako posledne (a to nakonec nedopadlo)…bydlime tady teprve rok a prestehovali jsme se z londyna, tak nas hodne vsichni resi.
@sliva píše:
Tak jsem volala k me doktorce a jelikoz maji od prisitiho tydne 14dni dovolenou, jdu na kontrolu uz ted v patek. To asi jeste srdicko videt neubde v 6tt :,(.
Uz jste to oznamili rodine a pratelum? ja jen nejlepsi kamardce, ale rodine ne. A uz vubec nechci, aby se to rozkriklo tady po vesnici a chlapi se o tom bavili v hospode jako posledne (a to nakonec nedopadlo)…bydlime tady teprve rok a prestehovali jsme se z londyna, tak nas hodne vsichni resi.

to srdíčko může jít vidět už v 6tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.6.13 09:13

Presne tak..u nas taky nikdo nic…zatim ani zamestnavatel…chtela bych pockat do toho 12 tydne…za chvilku jdu na kontrolu, tak mi drzte pesticky. jsem ale 6+1 tak srdicko asi nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.6.13 09:35

@potato87 tak to držím palečky a pak se ozvi jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.6.13 09:39

@medmenka Dekuju!!! urcite se ozvu. zatim papa a zvladnete ty hice…tady je uz ted 35 stupnu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.6.13 09:41

@potato87 tak hlavně opatrně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sliva
18.6.13 10:32
:evil:
@potato87 píše:
Presne tak..u nas taky nikdo nic…zatim ani zamestnavatel…chtela bych pockat do toho 12 tydne…za chvilku jdu na kontrolu, tak mi drzte pesticky. jsem ale 6+1 tak srdicko asi nebude..

Tak at je vse v poradku a napis jak si dopadla a co bylo videt.

• Citovat
  • Upravit
798
18.6.13 11:14

Já teda po zkušenostech v minulém těhotenství to radši všude řeknu až po velkým utz ve 12-tém týdnu. Posledně mne z něj poslali rovnou do nemocnice na revizi :/

@potato87 určitě dej vědět jak jsi dopadla, a kdyby ti nabízeli fotku, tak se tady pak pochlub ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí