Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jak to u vás pokračuje, kdy vás čeká UTZ? A jak se cítíte? ![]()
Tak u me pouze unava a natekla prsa. Horsi je alergie na pyl, jelikoz se antihistaminika v tehu nemaji, tak trpim. K dr zatim objednana nejsem, ucinim tak nekdy tento tyden a objednam se na konec cervna, aby uz bylo neco videt.
Ahoj u me zacali tehu nevolnosti, zatim teda nezvracim ale je mi zle porad mam pocit zizne, rano jsem byla kupovat mleko a musela jsem si koupit lednaka jinak byc to domu nedala
Ja jdu k dr. 24.6 ale uz jsem byla 2×
Já jdu na UTZ teď ve čtvrtek a jsem už mnohem klidnější, říkám si že vše bude tak, jak má být a co jsme si upekli při tom spojení, to už teď můžeme nechat jen růst…jinak je mi nevolno ale bez zvracení, jsem i dost unavená dnes jsem spala odpoledne dvě hodiny…a pobolívá mě podbřišek, ale je to jen sem tam, někdy v noci, někdy po wc, tak snad to k tomu patří…ovšem to dnešní dusno to mě zmáhalo…prala jsem a sušila venku a pověsit ložní a poskládat suché, to byl nadlidský výkon…tka zatím to není to nejkrásnější co zažívám, ale ten důvod je tak krásný že to nevadí…doktorka mi jinak předepsala kys. listovou 10mg, tak to je jediné co do sebe cpu… ![]()
Ahoj holky,
já jdu zítra na druhý kontrolní odběr krve, tak snad se to po 7 dnech někam posunulo
na utz jdu až 28.6., tak si ještě počkáme. ale už hořím zvědavostí, zda jsou tam oba prckové
no ajinak - cítím žaludek
, reaguje na všechno dost podrážděně a moc mi pomůžou mentolky. tak teď bez balíčku mentolek v kabelce nedám ani krok
@medmenka a co ty? jak se cítíš?
Tak u mě je to tak podobně jak u vás. Prsa se mi dost zvětšila nikdy jsem skoro žádná neměla a najednou mi není žádná podprda
Jsem jak Šípková Růženka pořád bych spala. Špatně mi není ráno, ale až odpoledne žaludek mám jak na vodě. V pátek jsem byla trochu vyplašená začala jsem špinit ale to asi k těhu patří. Mě čeká můj první UTZ 26.6. tak jsem moc zvědavá zda už bude něco vidět. Na krev už se asi nechystám jen kdyby se začalo něco dít.
Jinak také baštím listovku, ale k tomu ještě utrogestan a estrofem.
@Kika10 tak ve čtvrtek se budem těšit na fotečku s UTZ ![]()
@Peeetha A už bylo u dr. něco vidět?
@maca36 koukám že máš dva bojovníčky tak to bude třeba páreček ![]()
@medmenka já taky zobu listovku a utrogestan, k tomu ještě prednison a na šž euthyrox. v týdnu mám jít na kontrolu tak se obávám, že mi toho euthyroxu ještě zvedne.
jo, dva siláci jsou v bříšku. no snad jsou tam ještě oba. je nám jedno co,,to,, bude, kdyby holky, kluci nebo páreček… potěšíme se všem variantám. máme doma už 16 letou slečnu, ta by ráda ségru, ale věřím že taky jí to bude jedno.
@maca36 tak to je jasný že je jedno co to bude hlavně aby to siláci zvládli. ![]()
Tak to je slečna ráda že bude mít dva sourozence? ![]()
Já si ještě píchám flexiparin už jsem se těšila že mi ho vezmou a nějak se k tomu nemají. ![]()
@medmenka ty udržovací léky se můžou brát do 12tt
jo holka je ráda, že nebude konečně sama. když jsem před pár lety o miminko přišlla, tak to nesla hodně těžce.
@maca36 to jo s utrošem počítám do toho 12 týdne, ale flexiparin si píchám už od března po ohss na ředění krve tak jsem myslela že se ho konečně zbavím.
To chápu že s toho byla špatná. Já jsem to viděla u své malé neteře když švagrová přišla o mimčo jak s toho byla hodně špatná a to si člověk řekne malá holka nemá s toho ještě rozum.
No a už má druhého sourozence na cestě. ![]()
Jo listovku nepodcenovat. posledni miminko se nam narodilo s rozstepem, tak beru zvysenou davku. A kolikate cekate miminko?
Jo listovku nepodcenovat. posledni miminko se nam narodilo s rozstepem, tak beru zvysenou davku. A kolikate cekate miminko?
@Sliva píše:
tohle je třetí těhotenství, z prvního mám holku, ale druhé nedopadlo..
A nedopadlo v nejakem pozdejsim stadiu tehotenstvi? Ja mela loni na podzim zt v 8 tt - to bylo 4 te tehu, tak uvidime, jestli to tentokrat vyjde.
Ahoj tak ja jsem tez nasla 12.6. //. A je to pro nas 4te mimi. jsme docela prekvapeni, jelikoz jsme si „davali pozor“, ale asi ne dostatecne…