Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
17.6.13 17:37

@medmenka ja to mam stejne, kdyz se manzel priblizi po cigaru tak se mi zveda zaludek a citim snad vsechny pachy co jsem nikdy tak intenzivne nevnimala

• Citovat
  • Upravit
4753
17.6.13 18:21

@maca36 nadarmo se tomu asi neříká jiný stav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
17.6.13 19:04

@medmenka ty se necitis byt takova objemnejsi v brisku? Ja mam bricho jak jsem mela u prvni holky ve 4 mesici. O vikendu kdyz jsem byla u rodicu tak si toho hned kazdy vsimal, ze jsem uz jak v pulce tehotenstvi

• Citovat
  • Upravit
151
17.6.13 19:19

@maca36 Ja mam presne stene velke brisko tak 4 nebo 5 mesic…cekala jsem ze splaskne…mam ho uz od punkce..mela jsem 34 vajicek…ale nic, a ted je jeste takove tvrdsi…hlavne vecer..ale jsem rada, ze nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.6.13 19:55

@maca36 já jsem také pěkný boubelínek, včera mi tchýně říkala že už mám pěkné bříško a hlavně ty prsa :mrgreen: Ale když jsem měla hyperstimulák tak to bylo horší.
Dneska odpoledne mě začali pěkně brát křeče do nohou co to sakra je to mívám před ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
17.6.13 20:13

@medmenka já měla u prvního těhu křeče v nohách celé období a dr na to předepsal MagneB6, je to právě na křeče
a jak jsem dotala před pár dny první křeč, už bylo vše jasné, tak si Magne budu zase žádat. Je to docela časté v období těhu, mělo by se pít víc tekutin, ale to už si pak nedovedu představit, protože celý den lítám na záchod a to piju tak jak obvykle. Večer se už snažím vodu opravdu jen srkat, abych se vyspala…
prsa mám už taky slušné :)) ale jsou teď nějak samá žíla a to není hezké ani trochu

• Citovat
  • Upravit
maca36
17.6.13 20:17

@potato87
my se známe už z červnové diskuze po ET :)
večer jsem na prasknutí, ve dne nemám to bříško tak tvrdé, ale večer…

• Citovat
  • Upravit
4753
17.6.13 20:32

@maca36 tak to si také pořídím na ty křeče protože to je hnus se mi kroutí prsty u nohou hnus.
S tím lítáním na malou to je něco :lol: Včera když jsem jela nakoupit tak jsem musela navštívit dvě benzínky abych si odskočila bych to domů prostě nedovezla :mrgreen:
@potato87 no to jsi teda měla slušnou úrodičku vajíček, se ani nedivím že jsi měla velké bříško, vaječníky musí být jednou takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.6.13 20:42

@maca36 Ja vim:-) taky jsem se presunula
@medmenka ja beru kazdy den magnesium…pamatuji si, ze u sveho prvniho tehotenstvi jsem jej taky musela brat…

zitra jdu k doktorovi tak se trosku bojim…taky doufam, ze mi da nemocenskou…mam totiz ted konec studia, ale musela bych daleko cestovat (400 km tam a zase zpet kazdy tyden) a jeste se synem - tzn. kufry, nakupy atd. stress se spolubydlicimi…strasne se bojim ted neco riskovat a na zkousky se muzu pripravovat z domova, tak o nic neprijdu, tak snad to doktor dovoli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.6.13 20:48

@potato87 já si myslím že když si o neschopenku řekneš tak ti jí bez problému dají. Jen se šetři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.6.13 20:55

@medmenka Dekuju, taky si rikam, ze musim v tuto chvili stanovit piority…ty zkousky budou stejne dost stresove, ale ty budou az koncem 12 tydne…ted je to takovy osemetny cas…myslim porad jen a jen na brisko..:-) To male prdolatko je preci to nejdulezitejsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
17.6.13 20:56

@potato87 a jak to že ještě nemáš neschopenku? u nás v car ji nabízí dr. rovnou po ET
jo a to magnesium je právě to MagneB6, je i volně prodejné

• Citovat
  • Upravit
151
17.6.13 21:01

@maca36 No vlastne jsem doma uz od stimulace…akorat ze ziju v zahranici a blahove jsem pocitala s neschopenkou z kliniky, jenze jsem pak sla za nemeckym doktorem pozde s tim a on me nemohl uz zpetne napsat…(to byl jeste obvodak…to jsem byla ted 14 dni do nedele napsana)..a vysoka nereagovala, tak jsem to nechala byt…no ale ted po me chteji za cely kveten a ja jsem nahrana (dneska volali)…takze jsem dneska ve stresu a nevim jestli gynekolog muze neco zpetne udelat…ach ju…hlavne ze potrebuju klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
17.6.13 21:05

@potato87 aha, třeba to nějak ukecáš

• Citovat
  • Upravit
151
17.6.13 21:09

@maca36 doufam, nejak to dopadnout musi:-) Zkousky zvladnu tak jako tak…hlavne aby bylo v brisku vsechno v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí