Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@berruuska děkuju, jdu na 14h, už teď se klepu co bude
tak ty jsi 4 v pořadí, jak to máme všechny hezky za sebou
taky budu držet celé pěsti ![]()
@Kika10 píše:
Tak jsem dnes byla na UTZ, jsem 6+2tt a bylo vidět srdíčko, no já normálně brečela, úplně mě to dostalo…velikost 5mmjá padnu takový maličkatý a už to tluče…nádherný pocit…jo a holky taky jsem měla docela silné bolesti břicha a taky mi bylo nevolno, ale nezvracela jsem…a doktorka mi poradila ať si koupím čínskou medicínu - jsou to tablety název Růst hory Tchaj, jím 6 tablet ráno, 6 večer, je to vše přírodní a hned první noc mi přestaly bolesti, které mě do té doby budily i v noci, a přešla mi nevolnost…je to sice drahé, 100tbl stojí 300 ale pro mě opravdu výborné, vyživuje krev, je právě vhodný v těhotenství, proti předčasným porodům…no nejsem ani prodejce ani výrobce ale ze své zkušenosti doporučuji…a holky nebojte, všechny to dotáhneme až k tomu porodu, já si naordinovala klid a pohodu, co se má stát se stane a basta…držím všem palečky!!!
Dik za tip, taky sem si ty tabletky objednala, tak uvidim, jestli budu trochu lepe fungovat. Zacina mi byt dost blbe a to hlavne vecer.
Ahojte:) tak jsem teď došla od doktorky a nejsem moc nadšená, dr to nevidí moc dobře…zatím to bere buď falešně pozitivní test, mimoděložní, nebo biochemické těhu. Vzala mi krev na hcq a kolem 13h bych měla mít výsledky. Nedalo mi to a znovu testla, je zas pozitivní akorát jsem si koupila jinou značku ale stejnou citlivost ale netestovala jsem z ranní moči a čárka je o trošku slabší než včera, myslíte, že to může dělat změna značky ikdyž mají stejnou citlivost? ![]()
@vierra testem jiné značky se nedá moc řídit, u každého může být jinak zbarvená čárka. počkej si na výsledky hcg, to je vždy jistota, protože moč ti může ukázat různě v každé fázi dne, záleží i na příjmu tekutin, na časovém rozpětí mezi močením atd. v moči se ta hladina v průběhu dne mění, z krve je výsledek přesný
@maca36 děkuji trochu si mě uklidnila jinak jsem vystresovaná jak…
@potato87 neviděla je hodně brzy, já věděla, že tam nic neuvidí, já jen dostala strach když jsem začala špinit a jednou po sexu i trochu zakrvácela tak jsem radši šla ![]()
@vierra uklidni se - zalezi ted na hodnotach hcg. kazdy tehotensky test ma jinou citlivost - u 20 ml uvidis 100% jinou carku nez u 10 ml citlivosti. Ja byla poprve po testech u doktora 5+3 a nevidel tam vbec nic ani gestacni vacek…zhluboka se nadechni a vyckej vysledku krve!!!
Holky tak u me konec nadeji fazolka to vzdala.
![]()
Vsem vam preji hodne stesti!
@vierra jak píšou holky, tak na test bych moc nebrala zřetel, když je jiné značky
Držím palce ať je hezká hodnota hcg ![]()
Děkuji holky
pak dám info co a jak…
máme to hezky za sebou
pak zase budu držet pěsti já vám