Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky můžu se přidat? včera jsem si dělala 2 testy a oba byly jasně pozitivní, dnes jsem zašla na gyndu ale doktor řekl že tam ještě není nic vidět že si mám počkat…docela jsem se i začínala těšit ovšem sestra u doktora se na mě podívala úplným podřadným pohledem a řekla jak můžu být tak neopatrná a ve 20ti otěhotnět… ano jsem mladá přiznávám ale s přítelem jsme spolu už pátým rokem a bydlíme spolu…tak jsem to i obrečela
snad mě taky neodsoudíte ![]()
@monča531 Ahojky, sestřička je kravka. Sama beztak čekala ve 20ti druhé dítě a teď rozumuje. Nic si z toho nedělej.
Hlavní je, že to tak chcete vy.
@monča531 Vykasli se na sestru. Kazdy je pripraveny na dite v jinou dobu. Ty mas zazemi a s pritelem a tesite se na miminko…co vic si prat:-) Vitej mezi nami ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Našla jsem // 20.6. a 11.7. jsem objednaná k doktorovi. Mělo by vidět už i
, tak jsem zvědavá
@monča531 to by chtělo dobrou po držce /té dotyčné…/
nezáleží na tom, kolik ti je, pokud se na mimi cítíš být zralá atd…
já rodila první holku ve 20 a je to skvělé, protože teď je holce už pomalu 17 a jsme kamarádky. Teď čekáme druhé a vím že si to budu zase užívat.
Hodně štěstí a neposlouchej hloupé poznámky hloupých lidí. Důležitá si ty a mimi.
Tak je možné že z toho nic třeba nebude, doktor sice řekl že tam vidí náznaky těhotenství ale že mi to potvrdí až za 14dní… z toho stresu z ní to třeba fakt nevyjde…já na to nespěchala, antikoncepci jsem vysadila teprve min. měsíc a asi se zadařilo brzy…každopádně příteli bude 26 a o dítěti básní už celý rok ![]()
Volala jsem na ty výsledky. Hodnota HCG je 87. prý to moc nebere jako pozitivní, že je to moc nízké…nechápu, teď nevím na čem jsem. Při minulém těhu jsem měla první naměřenou hodnotu 36 a těhu jsem byla, jen byla pozdě ovulka..jsem z toho smutná ![]()
@vierra
a ptala ses sestry, jak se to řeší dál nebo jak dlouho máš ještě čekat na další kontrolu?
@kaczule1 nevím nechápu jsem z toho magor..cca jsem 4+2, mi ta hodnota se nezdá nízká jako chápu není to ohromující číslo ale asi to pozitivní je ne?
@Zuzulka7 no budu teď chodit jak při minulém těhu furt na krev a kontrolovat hcg jestli se zdvojnásobuje co 48 hodin ale já to kašlu, už při minulém těhu mě stresovala že to je špatné a beztak že to bude momiděložní a ve finále to bylo ok. Takže mě uvidí až příští týden v pondělí teda pokud nezačnu krvácet. Snad to dobře dopadne ![]()