Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.6.13 19:00

@Lucka8657 Také jsem našla //. Předtím ducha a teď v sobotu už krásné //. Mám radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
24.6.13 19:03

Lucko, gratuluju..
Já měla test ještě ve čtvrtek dokonale negativní, ani ducha a dneska jsou tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
24.6.13 19:22

@KatKyr @Lucísek1979 gratuluji holky, tak o mimísky v bříšku hezky pečujte, ať se jim u vás líbí :)

• Citovat
  • Upravit
Vvonbrizon
24.6.13 19:48

@maca36 tak hura :kytka:
Vsem novym :mavam:

• Citovat
  • Upravit
307
24.6.13 19:49

@maca36 Děkuji začínám si přapadat jako malé dítě, když se těší na Ježíška.. Koukala jsem že čekáš dvojčátka.. To je supr, dvojité štěstíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
24.6.13 20:09

Ahoj ženy ;-),zdravím všechny a přeju pro začátek všem hodně zdraví! Tak jsem od pátku do neděle nacházela duchy na TT, dnes už byla druhá / trošku znatelnější, ale pořád nic moc. Poslední MS 27.5., doktorce budu volat tenhle týden a jak ji znám, objedná mě cca za 14 dní :roll: Ale už se těším a doufám, že na UTZ uvidí to, co tam má být vidět - :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
24.6.13 20:30

@Deew tak držíme palečky :)

koukám že to bude v porodnicích začátkem roku přeplněno :) ale to je dobře, hezky se tu množíme :palec:

• Citovat
  • Upravit
maca36
24.6.13 20:32

@KatKyr ano dvojčátka, nedokážu si to představit, ale snad to zvládneme. Teď je důležité, aby to miminka se mnou dotáhla do šťastného konce :palec:

• Citovat
  • Upravit
2180
24.6.13 20:44

@maca36 v kolika tem jsi tydnu..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waves
24.6.13 20:54

Ahoooj holky, jak se dneska máte, člověk tady přes den není a kolik je tu nových!!! Všem moc gratuluju!!! :potlesk: a jak se jinak všechny cítíte??? já se dnes odhodlala objednat na UTZ, takže jdu ve středu a jsem z toho pěkně nervozni, co se ukáže. Ta nejistota na začátku mě úplně zabíjí!!! ale vidím, že čekáme všechny :) Přeji pěkneý
večer a těším se na další nové těhulky. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Waves

Ahoooj holky, jak se dneska máte, člověk tady přes den není a kolik je tu nových!!! Všem moc gratuluju!!! :potlesk: a jak se jinak všechny cítíte??? já se dnes odhodlala objednat na UTZ, takže jdu ve středu a jsem z toho pěkně nervozni, co se ukáže. Ta nejistota na začátku mě úplně zabíjí!!! ale vidím, že čekáme všechny :) Přeji pěkneý

• Citovat
  • Upravit
Waves

• Citovat
  • Upravit
maca36
24.6.13 21:10

@katkou zacatek 6 tt

• Citovat
  • Upravit
258
24.6.13 21:14

Ahojky holky, vsem novotehulkam gratuluju a rada bych se k Vam pridala, dnes jem objevila // :dance: K doktorce se chystam za 14 dni, tak uvidime, jestli bude vse v poradku. Vsem drzim palecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
24.6.13 21:20

Teda holky ten kveten byl nejak plodny :)) ja jsem se dovedela, ze i me dve sestrenice jsou tehotne :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky