Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucka8657 Také jsem našla //. Předtím ducha a teď v sobotu už krásné //. Mám radost ![]()
Lucko, gratuluju..
Já měla test ještě ve čtvrtek dokonale negativní, ani ducha a dneska jsou tam..
@KatKyr @Lucísek1979 gratuluji holky, tak o mimísky v bříšku hezky pečujte, ať se jim u vás líbí ![]()
@maca36 Děkuji začínám si přapadat jako malé dítě, když se těší na Ježíška.. Koukala jsem že čekáš dvojčátka.. To je supr, dvojité štěstíčko..
Ahoj ženy
,zdravím všechny a přeju pro začátek všem hodně zdraví! Tak jsem od pátku do neděle nacházela duchy na TT, dnes už byla druhá / trošku znatelnější, ale pořád nic moc. Poslední MS 27.5., doktorce budu volat tenhle týden a jak ji znám, objedná mě cca za 14 dní
Ale už se těším a doufám, že na UTZ uvidí to, co tam má být vidět - ![]()
@Deew tak držíme palečky ![]()
koukám že to bude v porodnicích začátkem roku přeplněno
ale to je dobře, hezky se tu množíme ![]()
@KatKyr ano dvojčátka, nedokážu si to představit, ale snad to zvládneme. Teď je důležité, aby to miminka se mnou dotáhla do šťastného konce ![]()
Ahoooj holky, jak se dneska máte, člověk tady přes den není a kolik je tu nových!!! Všem moc gratuluju!!!
a jak se jinak všechny cítíte??? já se dnes odhodlala objednat na UTZ, takže jdu ve středu a jsem z toho pěkně nervozni, co se ukáže. Ta nejistota na začátku mě úplně zabíjí!!! ale vidím, že čekáme všechny
Přeji pěkneý
večer a těším se na další nové těhulky. ![]()
Ahoooj holky, jak se dneska máte, člověk tady přes den není a kolik je tu nových!!! Všem moc gratuluju!!!
a jak se jinak všechny cítíte??? já se dnes odhodlala objednat na UTZ, takže jdu ve středu a jsem z toho pěkně nervozni, co se ukáže. Ta nejistota na začátku mě úplně zabíjí!!! ale vidím, že čekáme všechny
Přeji pěkneý
Přeji pěkneý
Ahojky holky, vsem novotehulkam gratuluju a rada bych se k Vam pridala, dnes jem objevila //
K doktorce se chystam za 14 dni, tak uvidime, jestli bude vse v poradku. Vsem drzim palecky ![]()
Teda holky ten kveten byl nejak plodny
ja jsem se dovedela, ze i me dve sestrenice jsou tehotne ![]()