Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@berruuska Dekuji Berusko, kdy jsi na rade ty? rikala jis ve ctvrtek vid?
Děkuju
Já jsem sem pár let nechodila, tak je to zvláštní se zase zařadit
První měsíc jsem vysadila HA a tak jsem se vcucla do jedné snažící diskuze, ale zdá se, že to vyšlo a tam se holkám moc nedaří
tak je nechci dráždit. Tady jsou všechny těhule?
Vítám nově příchozí
tady se nám to teda pěkně rozrůstá
už jsem asi magor jak se pořád pozoruji ale je možné mít už tak brzy něco jako nevolnosti???
není mi na
ale už druhý den mě skoro celý den tlačí žaludek, ať je plný nebo prázdný furt to tlačí ![]()
@vierra a v jaké fázi jsi? Já čekám MS, bolí mě prsa a je mi blivno a spala bych i ve stoje
Což se v práci a se dvěma dětma dělá blbě ![]()
Cca 4-5tt, unavená jsem taky ale to mi nevadí ale ten žaludek je teda divný. Měla jsi to tak brzy i u předchozích těhu? @Oz
@vierra já ti ani nevím, kdy mi to začalo u předchozích, druhé nebylo v plánu, to jsem zjistila, že jsem těhu, až mě drahý chtěl poslat k doktorovi, že mám spavou nemoc, ale taky to nebylo moc pozdě, cca 6 tt.
Ahooooooj, ja jsem taky nasla // v cervnu. Otehotnela jsem prvni cyklus po potratu, bez pozehnani doktora. Predtim jsme se snazili 16 mesicu. 2 deti uz mam - holcicky - 6 roku a 7 a pul roku. Prikladam fotku dnesniho testiku. Muzu se pridat?
Prave jsem dnes premyslela, ze neni mozny, ze je mi uz od ted blbe od zaludku. Zda se mi to moc brzy, ale je to tak. Ma to nekdo tady stejne?
@Kiara77 ahoj, taky jsem se sem přidala asi před hodinou
kolik DPO jsi, máš krásný test ![]()
@Kiara77 píše:
Prave jsem dnes premyslela, ze neni mozny, ze je mi uz od ted blbe od zaludku. Zda se mi to moc brzy, ale je to tak. Ma to nekdo tady stejne?
právě to tu probíráme, že je nám taky blbě brzo ![]()