Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já se přidávám ke spavcům, bohužel teda jsem v práci a doma mě čekají malí smraďoši, takže lehnu až večer a v 6 budíček, do školky, do práce, večer domů, poklidit je a tak furt dokola.
A prsa mě taky bolí, ale nic hrozného, jen jsem myslela, že drahouše vyplesknu, když mi na ně sáhl ![]()
@gabousek ahoj, blahopřeju k // a taky bych měla být dnes 4+1, ale nic mě nebolí, ani žádná spavost…
Ahoj holky..moje těhu je zatím samé překvápko..podle Ms bych měla být nějaký 9-10tt a dr. minulý týden srdíčko neviděl..jenže dnes jsem začala krvácet, a musela do nemocnice..Asi tam maj lepší vybavení a UTZ, protože dle nich jsem 6+1, a srdíčko bilo jako zvon
Trochu se mi ulevilo, ale teď jen to krvácení zastavit, snad bude vše v pohodě..Vše přeju pohodové těhu ![]()
Ahoj holky, já si připadám ja medvěd
jsem furt unavená, ale fakt hodně. jedu z práce a lezu rovnou do postele. Pokud to tak bude celé těhu, tak se mám na co těšit. Protože sedím celej den v autě. Jinak zítra mi držte palce jdu na UTZ, tak pak dám vědět, jak to u nás vypadá. ale bojim bojim. ![]()
@Deew děkuju, jééé, to je prima, tak budeme mít aspoň porovnání ![]()
Jo a k těm prsům.. jsem mému nejdražšímu vysvětlila, že mě to bolí stejně, jako kdybych ho kopla.. tam..
od té doby se na ně bojí i podívat natož pak sáhnout
![]()
Holky a jak jste o svém těhu řekli partnerovi? A jeho reakce?
Ahoj holky, už jsem tady psala že jsem asi těhu ale ještě to nemám potvrzené od doktora… jen by mě zajímal váš názor na to že je mi 20 a pořád si nějak nejsem jistá zda je to dobře nebo ne…přítele mám 4,5roku, bydlíme spolu jen prostě mám pocit jestli to není chyba a prostě váš názor na to a nebo jestli tady má někdo podobný problém s věkem nebo to zažil… děkuji ![]()
@Kiara77 to jsem rada ze tu mam nekoho s podobnym pribehem. My se taky snazili rok a pul a v breznu jsem v 12 tt byla na revizi pro ZT. tedka se nam zadarilo po druhem cyklu…tak tedka uz nam to urcite vydrzi a vyjde ![]()
@gabousek no, já vzhledem k tomu, že jsem byla na IVF, tak věděl že se to snad povede. Ale nic nebylo 100%, až když jsem tajně šla sama na UTZ a přinesla jsem mu fotečku, tak kouká a nechápe co je to za černý nepovedený obrázek. Tak jsem mu řekla - hledej a třeba najdeš naše děti… Jeho reakce bylo velké dojetí, pak odešel vrátil se s velkou kyticí růží
@maca36 píše:to je krásný, až mi ukápla slza
@gabousek no, já vzhledem k tomu, že jsem byla na IVF, tak věděl že se to snad povede. Ale nic nebylo 100%, až když jsem tajně šla sama na UTZ a přinesla jsem mu fotečku, tak kouká a nechápe co je to za černý nepovedený obrázek. Tak jsem mu řekla - hledej a třeba najdeš naše děti… Jeho reakce bylo velké dojetí, pak odešel vrátil se s velkou kyticí růží
@monča531 píše:
Ahoj holky, už jsem tady psala že jsem asi těhu ale ještě to nemám potvrzené od doktora… jen by mě zajímal váš názor na to že je mi 20 a pořád si nějak nejsem jistá zda je to dobře nebo ne…přítele mám 4,5roku, bydlíme spolu jen prostě mám pocit jestli to není chyba a prostě váš názor na to a nebo jestli tady má někdo podobný problém s věkem nebo to zažil… děkuji
No a není to už teď jedno? Čekáš miminko, buď za to vděčná a postav se k tomu jako dospělá žena
Budeš mladá maminka a co.. já vlivem osudu otěhotněla až teď, skoro ve třiceti a není to pro mě žádná výhra, v tomhle věku už začínají jisté zdravotní komplikace, které jsem ve dvaceti určitě neměla. Život si uzpůsobíš dítěti, pokud chceš studovat, cestovat apod., to se dá už dneska i s děckem, tak nad tím nepřemýšlej a užívej si, že jsi dala někomu život, však ti to prcek jednou určitě vrátí…
Toť čistě můj názor ![]()
@maca36 no tak to obrovská gratulace k dvojnásobne radosti. Jsem ti to říkala že drcera bude mít dva sourozence. Hrozně moc ti to přeji a všem ostatním holkam samozřejmě také
@gabousek já jsem na tom taky tak, prsa mě bolí, že nemůžu spát na břiše

a spavou to taky, usnu kdykoliv si lehnu. Nedokážu si představit, co bych dělala, kdybych chodila teď do práce