Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
25.6.13 18:33

@gabousek já jsem na tom taky tak, prsa mě bolí, že nemůžu spát na břiše :zed:
a spavou to taky, usnu kdykoliv si lehnu. Nedokážu si představit, co bych dělala, kdybych chodila teď do práce :think:

• Citovat
  • Upravit
maca36
25.6.13 18:34

Jste tu některá z Prahy?

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
25.6.13 18:55

Tak já se přidávám ke spavcům, bohužel teda jsem v práci a doma mě čekají malí smraďoši, takže lehnu až večer a v 6 budíček, do školky, do práce, večer domů, poklidit je a tak furt dokola.
A prsa mě taky bolí, ale nic hrozného, jen jsem myslela, že drahouše vyplesknu, když mi na ně sáhl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.6.13 19:06

@gabousek ahoj, blahopřeju k // a taky bych měla být dnes 4+1, ale nic mě nebolí, ani žádná spavost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
25.6.13 20:19

Ahoj holky..moje těhu je zatím samé překvápko..podle Ms bych měla být nějaký 9-10tt a dr. minulý týden srdíčko neviděl..jenže dnes jsem začala krvácet, a musela do nemocnice..Asi tam maj lepší vybavení a UTZ, protože dle nich jsem 6+1, a srdíčko bilo jako zvon :) Trochu se mi ulevilo, ale teď jen to krvácení zastavit, snad bude vše v pohodě..Vše přeju pohodové těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waves
25.6.13 20:28

Ahoj holky, já si připadám ja medvěd :D jsem furt unavená, ale fakt hodně. jedu z práce a lezu rovnou do postele. Pokud to tak bude celé těhu, tak se mám na co těšit. Protože sedím celej den v autě. Jinak zítra mi držte palce jdu na UTZ, tak pak dám vědět, jak to u nás vypadá. ale bojim bojim. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2234
25.6.13 20:30
@maca36 píše:
Jste tu některá z Prahy?

:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
25.6.13 20:31

@Deew děkuju, jééé, to je prima, tak budeme mít aspoň porovnání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
25.6.13 20:36

Jo a k těm prsům.. jsem mému nejdražšímu vysvětlila, že mě to bolí stejně, jako kdybych ho kopla.. tam.. :oops: od té doby se na ně bojí i podívat natož pak sáhnout :mrgreen: :lol:
Holky a jak jste o svém těhu řekli partnerovi? A jeho reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2524
25.6.13 21:01

Ahoj holky, už jsem tady psala že jsem asi těhu ale ještě to nemám potvrzené od doktora… jen by mě zajímal váš názor na to že je mi 20 a pořád si nějak nejsem jistá zda je to dobře nebo ne…přítele mám 4,5roku, bydlíme spolu jen prostě mám pocit jestli to není chyba a prostě váš názor na to a nebo jestli tady má někdo podobný problém s věkem nebo to zažil… děkuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
25.6.13 21:05

@Kiara77 to jsem rada ze tu mam nekoho s podobnym pribehem. My se taky snazili rok a pul a v breznu jsem v 12 tt byla na revizi pro ZT. tedka se nam zadarilo po druhem cyklu…tak tedka uz nam to urcite vydrzi a vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
25.6.13 21:13

@gabousek no, já vzhledem k tomu, že jsem byla na IVF, tak věděl že se to snad povede. Ale nic nebylo 100%, až když jsem tajně šla sama na UTZ a přinesla jsem mu fotečku, tak kouká a nechápe co je to za černý nepovedený obrázek. Tak jsem mu řekla - hledej a třeba najdeš naše děti… Jeho reakce bylo velké dojetí, pak odešel vrátil se s velkou kyticí růží

• Citovat
  • Upravit
2234
25.6.13 22:20
@maca36 píše:
@gabousek no, já vzhledem k tomu, že jsem byla na IVF, tak věděl že se to snad povede. Ale nic nebylo 100%, až když jsem tajně šla sama na UTZ a přinesla jsem mu fotečku, tak kouká a nechápe co je to za černý nepovedený obrázek. Tak jsem mu řekla - hledej a třeba najdeš naše děti… Jeho reakce bylo velké dojetí, pak odešel vrátil se s velkou kyticí růží
to je krásný, až mi ukápla slza :palec:
@monča531 píše:
Ahoj holky, už jsem tady psala že jsem asi těhu ale ještě to nemám potvrzené od doktora… jen by mě zajímal váš názor na to že je mi 20 a pořád si nějak nejsem jistá zda je to dobře nebo ne…přítele mám 4,5roku, bydlíme spolu jen prostě mám pocit jestli to není chyba a prostě váš názor na to a nebo jestli tady má někdo podobný problém s věkem nebo to zažil… děkuji :?

No a není to už teď jedno? Čekáš miminko, buď za to vděčná a postav se k tomu jako dospělá žena ;) Budeš mladá maminka a co.. já vlivem osudu otěhotněla až teď, skoro ve třiceti a není to pro mě žádná výhra, v tomhle věku už začínají jisté zdravotní komplikace, které jsem ve dvaceti určitě neměla. Život si uzpůsobíš dítěti, pokud chceš studovat, cestovat apod., to se dá už dneska i s děckem, tak nad tím nepřemýšlej a užívej si, že jsi dala někomu život, však ti to prcek jednou určitě vrátí… :kytka: Toť čistě můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.6.13 22:35

@maca36 no tak to obrovská gratulace k dvojnásobne radosti. Jsem ti to říkala že drcera bude mít dva sourozence. Hrozně moc ti to přeji a všem ostatním holkam samozřejmě také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
25.6.13 23:02
@gabousek píše:
:kytka:

i ja:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek