Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Waves píše:
jdu v 10:20, tak pak dám vědět!!! držte mi palečky, protože toto by mě položilo!!!
Držím palce
To bude dobrý, taky furt stresuju. Hned dej vědět.
@Waves píše:
jdu v 10:20, tak pak dám vědět!!! držte mi palečky, protože toto by mě položilo!!!
budu na tebe moc moc myslet!! hodně štěstíčka a ať to vše dobře dopadne. ![]()
@maca36 díky, za tip, zkusím ![]()
@Verca.T (ne)chutě nějak nepociťuju, snažim se do sebe pořád něco soukat, protože dřív mi to pomáhalo, teď už moc ne… takže vysloveně odpor k jídlu nemám, ale je fakt, že to taky není nic moc pořádnýho… dneska od rána mam chuť na Big mac… a to do mekáče chodím tak jednou za 5 let ![]()
@maca36 to je skvělý, už jsem si myslela, ze jsem tady nejstarší:)))) nene, my měli jít do Iscaru, ale nakonec jsme to zvládli sami, tak jsem u svého mudra… Chodím do gyncentra… Ty?
@berruuska vidíš, to. Každá to prožíváme trochu jinak. Já mám problémy s obědy v práci, když si něco objednám den předem, tak v ten den na to absolutně nemám chuť a říkám si, že když to sním, tak mi z toho bude zle, ale naopak bych v tu chvíli dala cokoliv za řízek nebo za pizzu. A s tím Big macem jsi mě teď dost navnadila
Ten bych si dala.
@Verca.T jo, s těma obědama mam taky problém, taky objednáváme den předem a já jsem schopná to 5× změnit a ve výsledku na to nemám vůbec chuť… navíc mi vadí pachy těch ostatních jídel, takže to asi budu muset řešit jinak…
@maca36 o tom hlídání se mi povídej. Připadám si jak magor
Pořád běhám na záchod a kontroluju toaleťák
Neumím si představit další potrat po dalším IVF
![]()
Jinak dneska mi je celkem fajn
jen doufám, že to není nic špatného ![]()
@vonbrizon píše:
@maca36 ja sem taky stara matka 37…
huraaaaaa, to je skvělá zprava, už jsem fakt myslela ze jsem sama… Ty příspěvky typu: je mi 28 a jsem stará matka:)))))
@kaczule1 tak to je super
abych to upravila mi je pár dní ještě 26 ale už jsem to zaokrouhlila ![]()
@berruuska píše:
@potato87 jojo, zítra v 8:30, tak jsem zvědavá…holky nemáte nějaký tip, jak zklidnit žaludek? To se nedá… sice nezvracím, ale možná bych byla radši, to by bylo aspoň hned líp, takhle celý den jak na vodě, včera jsem usnula v sedm večer a dneska nevěděla, co je za den, jak už jsem z toho mimo… říkala jsem si, že třeba černý čaj by pomohl, ale ten asi není dobré v těhu pít…
absolutne nejlepší vynález je sirup Hylak Forte, je hnus něj, ale když si ho ďas do jablecnyho džusu, nic necitis:) už ho beru dva roky a je i pro těhotný:)))))) je tam sice návod a nejaký dávkování, ale ja si lupnu jen když je mi zle… A za 10 minut je po:)