Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2948
26.6.13 10:17

Já vybírám nějaké jméno se Š. Doma máme Jonáška a Štěpánka, tak by se mi do třetice líbil Eliaš, ale to se nikomu nelíbí, tak možná Mikuláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 10:19

Já si i tak myslím že to budou opět holky, naši rodiče mají jen samé vnučky :) teda celkem 5
a můj manžel má tak nějak celoživotní úděl být mezi ženami vyrůstal jen s matkou a sestrou, pak v jedné práci samé ženy, teď máme zaměstnankyně opět jen samé holky, takže jak manžel říká, připravuje se už teď na to že to budou princezny

kdyby se stal zázrak a byly to kluci, myslím že tak jak vůbec nepije, asi by byl týden v lihu :|

• Citovat
  • Upravit
372
26.6.13 10:22

@maca36 asi tak jak píšeš, že máte výrazné příjmení tak my zas vůbec a k tomu typicky české, tak se mi zdá, že tohle je nejlepší a kluk stejně asi bude po taťkovi ať je pyšný :mrgreen: mi se hrozně líbí Max a Zoe..taky jsem o nich uvažovala ale nehodí se k příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.6.13 10:25

Dobré ránko.. Jé jména, taky ty ještě radši řešit nebudu.. Počkám s tím ať nejsem zase zklamaná, i když mi to stejně asi nedá.. Jsme s manželem trochu cvoci, už před tím, než jsme se začali snažit jsme byli dohodnutí, že bude buď Vendulka, nebo Václav.. Teď už jen, aby to všechno dobře dopadlo.. Mám strach, jak dopadnem na screeningu v prvním trimestru, už teď z toho mám hlavu jak pátrací balón.. Ale bude to dobrý, stejně jako po zalmkém těhu sledujete příznaky, já myslím zas jen na ten screening a co bude potom. A potom bude zaručeně dobrý výsledek a bude růst bříško a pak bude mimi, bude celý dny a noci brečet, mít prdíky a průjmy.. A já budu hezky zmatkovat a volat všem, který volali o radu mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 10:27

My máme zase takové, že nám to i lidi často pletou, není právě běžné.
No ale i tak, požadavek tchýně na prvního vnuka Konštatnína je nezapomenutelný :)))

• Citovat
  • Upravit
maca36
26.6.13 10:29

@KatKyr musíš si opakovat, že to dopadne jistě dobře.
Prdíky a noční pláč - to já uvítám moc ráda :))) už aby to bylo

• Citovat
  • Upravit
maca36
26.6.13 10:32

Na mě už jde zase spaní, to je hrůza děs :zed: :zed:

to je už nekontrolovatelné :( kdykoliv to na mě přijde a musím si lehnout, dám hodinku spánku a jsem zase jako rybka…pak to zase po několika hodinách přijde
nechci pít kafé abych to rozehnala

• Citovat
  • Upravit
307
26.6.13 10:53

Já se na ten pláč taky těším.. A ten spánek bych s Tebou klidně vyměnila, já dnes po druhé noční spala dvě hodiny.. A prostě to nejde.. Jdu na procházku a třeba budu spát odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.6.13 10:55

Tak to já jsem taky pořád unavená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waves
26.6.13 11:11

Holky, tak bublina je tam!!! :pankac: vse je v poradku, tak snad to zvladnem!!! Spadl mi obrovskej balvan ze srdce!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
26.6.13 11:15
@Waves píše:
Holky, tak bublina je tam!!! :pankac: vse je v poradku, tak snad to zvladnem!!! Spadl mi obrovskej balvan ze srdce!! :srdce:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 11:43
@Waves píše:
Holky, tak bublina je tam!!! :pankac: vse je v poradku, tak snad to zvladnem!!! Spadl mi obrovskej balvan ze srdce!! :srdce:

super :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
26.6.13 11:45

Waves…velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 11:46

Teď jsem zjistila, že chlap jede na služebku a já tu budu sama…depkuju, že se něco stane a nebude mě ani kdo odvést na pohotovost a do toho jsem začala zase špinit :,( pořád se jen nervuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.6.13 11:48
@Waves píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

@vierra snad nebudeš potřebovat jet na pohotovost :hug: Na to špinění si dej hořčík nebo vodu s citronem a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí