Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
29let první těhu
![]()
@Waves píše:
Tak teď jsem ůplně mimo, protože podle toho co tady píšete, tak nevím, co se děje. Protože během včerejška mě ůplně přestala bolet prasa a jako by nic nebylo. Jsem z toho pěkně nervozni. ale nekrvácím, ani nic podobného.tak nevím, jestli je všecho v pořádku. Jinak já mám 28 let.
A nechceš si pro jistotu dojít k Dr.? Aby si se zbytečně nestresovala?
@vierra držím palce, ať je vše v pořádku, snad je to jen strach z předešlé špatné zkušenosti ![]()
@berruuska když mě zlobí žaludek tak mi hodně pomůže cucání mentolek, nic jiného
Jdu dnes v 10:20, ale probudila jsem se v nějáké depce, takže to čekání mě zabije!!! Jinak moje je to taky první těhu!!
tak snad mi tam ta bublinka vydrží. ![]()
@Waves píše:
Tak teď jsem ůplně mimo, protože podle toho co tady píšete, tak nevím, co se děje. Protože během včerejška mě ůplně přestala bolet prasa a jako by nic nebylo. Jsem z toho pěkně nervozni. ale nekrvácím, ani nic podobného.tak nevím, jestli je všecho v pořádku. Jinak já mám 28 let.
Wawes, jak se všude píše, když odezní příznaky, které před tím byly jasné, tak je dobré informovat dr.
Případně si dojdi na krev.
pokud nemá žena příznaky zatím vůbec, tak se nic neděje, ale pokud u někoho byly ze začátku příznaky zřejmé a najednou nic, je to naopak jeden z příznaků zamlklého těhu.
Ale jde spíš o příznaky jako prsa, přecitlivělost na pachy a chutě a podobně. Nejde o nevolnosti, protože ty můžou přijít a odejít kdykoliv…
@Waves píše:
Jdu dnes v 10:20, ale probudila jsem se v nějáké depce, takže to čekání mě zabije!!! Jinak moje je to taky první těhu!!tak snad mi tam ta bublinka vydrží.
ale samozřejmě držím palečky a mocmoc přeju aby bylo u tebe vše v maximálním pořádku!!! ![]()
Právě, že mě strašně bolela prsa, nemohla jsem nic cítit atd. a už včera jsem byla, jako by nic!!! A nezačala bych krvácet, nebo tak něco???
@berruuska já taky trpěla poslední dva týdny. Teď už je to trošku lepší. Nepomáhá mi skoro nic, furt jsem se chodila nadavovat k záchodu, ale zvracela jsem jen jednou. Taky jsem si přála, abych to radši vyzvracela, než se trápila
Většinou mi pomohlo něco sníst, ale bylo těžké určit si, co by to mělo být, aby mi z toho nebylo zle. Takže piškoty, nějaké ovoce a pak dost individuálně. Manžel už byl ze mně nešťastnej, že sním pár buráků, Delinu, meloun a nechci nic pořádného. Pak mi chudák jde v noci mazat chleba s medem, páč zrovna ten mám v hlavě, že bych ho snesla a nemuselo by mi být z toho zle
No je to sranda. A po ránu mi teda uklidní žaludek kafe s mlékem. Asi to budeš mít dost podobně s těma (ne)chutěma, co?
@Waves píše:
Právě, že mě strašně bolela prsa, nemohla jsem nic cítit atd. a už včera jsem byla, jako by nic!!! A nezačala bych krvácet, nebo tak něco???
mě u zamlklého těhu jednoduše jednoho dne odeznělo všechno. nekrvácela jsem vůbec. Ráno jak jsem se probudila mě nebolelo nic, ani prsa, ani břicho, najednou jsem nebyla přecitlivělá na různé pachy. Když tak bylo i další den, zavolala jsem dr. protože jsem byla na UTZ objednaná až později, tak mi sdělil abych došla, no a srdíčko už netlouklo ![]()
Ale neber si příklad ze mě. Ikdyž, dr bych zavolala.
@Waves píše:![]()
Pokud máš ten pocit, že opravdu všechno ustalo, tak si dr jistě zavolej, hlavu ti neutrhne. Je lepší to skontrolovat.
Waves: taky se mi zdá, že mě přestala bolet prsa
a k tomu navíc hodně, silně a bolestivě krvácím..celou noc jsem nespala..Přesto dr. embryjko včera viděla, i srdíčko tlouklo! Doufám, že to prcek vydrží..Pokud tě jen přestala bolet prsa tak to snad bude dobrý, já až když jsem začala krvácet, jsem se vyděsila..
Ahojte, tady se stresuje… no já taky stresuju, stresovala jsem u obou předchozích těhu, to je prostě ta nadmíra informací
Já jsem právě chtěla nechat doktora až po dovolené, zítra mám termín MS a 11.6. jedeme, ale bojím se, aby to třeba nebylo mimoděložní nebo něco ![]()
Jinak mně je 33
a mám děti necelých 5 a 3 roky, jsou o rok a půl.
@maca36 píše:
Pokud máš ten pocit, že opravdu všechno ustalo, tak si dr jistě zavolej, hlavu ti neutrhne. Je lepší to skontrolovat.
jdu v 10:20, tak pak dám vědět!!! držte mi palečky, protože toto by mě položilo!!! ![]()