Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kiara77 mě je taky dnes pěkně šoufl. Jinak už mám taky 2 děti, akorát mladší skoro 2 a 4 roky.
To jsme tu dobrá skupinka, jsem ani nedoufala, tolik třetimaminek
my máme 5 a 3 roky ![]()
@Oz píše:
právě to tu probíráme, že je nám taky blbě brzo
Je, to je skvely. Pripadam si jako exot, ze to neni mozny, nikdy me nebylo blbe tak brzy. Aspon vime, ze tehotenstvi pekne roste.
@Oz píše:
@Kiara77 ahoj, taky jsem se sem přidala asi před hodinoukolik DPO jsi, máš krásný test
Dnes jsem 15DPO a ty?
Ja jen sleduji, nasla jsem dnes + ( coz jsou dve carky), ale je to slabe, tak jeste musim pockat par dni.
@Oz píše:
To jsme tu dobrá skupinka, jsem ani nedoufala, tolik třetimaminekmy máme 5 a 3 roky
Taky tretimaminka?, to je skvely. Jak dlouho jste se snazili?
@Kiara77 nevím, kdy byla O, ale jsem 26.DC
šílené zkratky ![]()
@Taminka snad to vyjde, já měla předvčerem ducha a dnes už je to hezký test, potichu gratuluju a držím palce. ![]()
@Oz píše:
@Kiara77 napoprvní, vy?
16 mesicu
![]()
Vloni v srpnu jsem mela biochemicke tehotenstvi. V dubnu jsem musela v 6+6tt na potrat a ted to snad uz vyjde.
26DC pozitivni test, to je parada. Drzim pesti.
@Kiara77 píše:
16 mesicu![]()
![]()
Vloni v srpnu jsem mela biochemicke tehotenstvi. V dubnu jsem musela v 6+6tt na potrat a ted to snad uz vyjde.
26DC pozitivni test, to je parada. Drzim pesti.
No to by mě kleplo
Taky nikde není napsáno, že mi to vyjde
Ale tak budu se modlit, no. Nechci to hrotit, k dr. se objednám až po dovolené, aspoň tam už uvidí, co má. Takže tak za měsíc. a co to je biochemické těhotenství? Jakože něco není dobře a samo odejde nebo neprospívá?
Já bych měla být dnes 4+1 a mám pocit, že mám spavou nemoc. Ráno po probuzení jsem vydržela dvě hodiny, pak hoďka spánek a tak to šlo celý den, takže mám naspáno tolik, jak jindy za tři dny.. a teď bych klidně mohla jít zas
Doufám, že to takhle není celé těhu, si říkám, asi počasí?
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, bolí vás prsa? A přejde to za jak dlouho, pokud vůbec? Skoro nemůžu nosit podprsenku ![]()
Co to jééé, za pár hodin se to tu zase rozrostlo a já se právě dověděla o 4 těhullce v rodině. já to nechápu ale těším se. V květnu snad lítalo něco ve vzduchu, že je tolik,,bublinek,,
to budou porodnice praskat ve švech ![]()
vítám nové maminky
žádná další s dvojčátkama??
Ty jo tady se clovek na jeden den vzdali a je tady spousta novych stranek a spousta novych bublinek.tak vsechny vitam