Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@havy mě bolí asi týden, MS měla dorazit 22., prý to je normální, hlavně musíme být v pohodě, určitě to bude dobrý
@vierra Já špinila jen při zahnizďování ale pak už nic…doteď jsem měla tu bolest v podbřišku pořád ale trošku jinou než při ms a dneska jak když mám brutální menses
Neboj, mě taky při prvním bolelo břicho, ale fakt fest a bylo to jen tím jak se roztahovala děloha
) dneska jsem byla na krvi na hcg a TSH, tak jsem zvědavá na výsledky (ještě že můj manžel pracuje v nemocnici a může mi zkouknout výsledky hned jakmile budou hotový
) a zítra ráno jdu na první utz… tak jsem z toho lekce na nervy…
@havy já měla šílený křeče, mnohem větší než při menzes. a bylo všechno v pořádku
) neboj. ale pokud máš velký strach, tak si zajdi ráno k doktorovi, aby ti aspoň napsal hořčík pro úlevu
Taky mě pobolívá břicho jak první den MS, ale to k tomu patří. Aspoň vím, že se tam něco děje
@vierra Měla jsem poslední MS 27.5. a ovulku cca 9.6., zítra budu testovat, tak jsem zvědavá, jestli bude sílit ![]()
@havy Neboj, bude dobře, hlavně buď v klidu a dneska nic těžkého nedělej.. Bude to dobrý.. Mě taky pobolívá břicho a včera když jsem kýchla bolelo pak hodinu o dost víc..
@Deew tak dej vědět já se pokusím až pozítří jestli to vydržím
![]()
@vierra taky jsem měla ještě starý dobrý mamatest, tak tam ta čárka byla silnější jak na dr. maxu, ale postupně se i tam hezky vybarvovala
myslím, že to je opravdu na dobré cestě ![]()
@kaczule1 jeeee ani nevíš jak si mě potěšila
snad jo, zatím je vše ok i špinění dnes ustalo, snad to nazakřiknu ![]()
Ahoj holky moje…tak jsem byla dnes po tydnu na kontrole UT..minuly tyden byl jen gestacni vacek..a dneska male embryjko se srdecni akci!!! Jsem tak stastna… Doktor ale rikal, ze to vypada na 5-6 tyden a pritom jsem mela 25.05. ET s 5denni blastocystou…myslela jsem ze jsem uz kolem zacatku 8.tydne a delala si velke starosti, ze min. tyden byl vacek prazdny…ale ted jsem
Dostala jsem dokonce obrazek s tou nasi malinkou teckou!!
@vierra Tak mě taky bolí každý den to břicho, ale ne takhle. Cítím to pořád docela dost ale tohle je jiný, vyloženě jak když mám MS. Ach jo, doufám, že se nic nestane.