Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaczule1 budu ti strašně moc držet palečky, je to nepopsatelný pocit, je to jiné než když si uděláš test. Když ti dr. potvrdí na utz že ta bublinka tam skutečně je, je to prostě jiné. Já jsem sedla do auta a musela jsem se nejdřív vybulet. jak mi dr vyjádřila gratulace tak jsem neudržela slzu
Holky taky máte neustálej pocit hladu? Je to šílený, já se najím a za půl hodiny mám hlad jak kdybych nejedla snad rok a z toho se mi samozřejmě udělá hned zle. To mám jíst jako 24 hodin denne???
![]()
@havy já jen ráno, když vstanu hned musím něco hodit do sebe, jinak by mě bylo od hladu až špatně, pak tak nějak v průběhu dne dobrý. Jen zase nemůžu moc najednou sníst, protože pak mě bolí žaludek a to jsem před tím neznala. mohla jsem do sebe naládovat hodně a v pohodě..teď musím pomalu a málo
@maca36 gratulace
teda holky vy jste drbny…než dočtu co jsem zmeškala od pátku, tak bude půlnoc ![]()
Ale to je šílený
já se najím a necítím uspokojení, prostě pořád hlad, nevim kam to jídlo jde…asi rovnou ven ![]()
@medmenka to je mi moc lito, buď silná
já to zažila v březnu. určitě se brzy zadaří znovu a tentokrát už bude mimi silnější ![]()