Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vierra taky jsem chtěla napsat, že mi je 28, ale přece si nebudu přidávat
Jinak 28 mi bude v sobotu ![]()
@katkou @vonbrizon
taky jsem ráda, protože mě bude za 2 měsíce 37
a už jsem se setkala s pár reakcemi ve svém okolí, proč jse se ještě dala na těhotenství, že ve svém věku si mám už jen užívat a rodit mají mladší
tak jsem si tu chvíli připadala jak stará bába
Když se narodila moje nejmladší ségra, tak mamce bylo taky 37 a teda nepřijde mi že byla,,stará,, a je i mezi nimi hezký vztah
@katkou kde jsi našla ty příspěvky, já mám 27 a připadám si jak puberťák..takže kolikrát uvažuji jestli vůbec bych měla mít prcka
![]()
@Oz no doufám že bude vesele, ikdyž si momentálně vůbec nedovedu představit, jak budu pečovat o dvě miminka najednou
doufám že Rya bude hodně aktivní a milující ségra ![]()
Příspěvek upraven 26.06.13 v 08:56
@maca36 Rya ti určitě pomůže
. Co je to za jméno? Chlap je cizinec?
@Zuzulka7 píše:
@katkou mě je 28 a jsem hodně hodně mladá maminka
no, to je konečně chytrá holka:)))))))
@Emisis píše:
Ahoj holky..moje těhu je zatím samé překvápko..podle Ms bych měla být nějaký 9-10tt a dr. minulý týden srdíčko neviděl..jenže dnes jsem začala krvácet, a musela do nemocnice..Asi tam maj lepší vybavení a UTZ, protože dle nich jsem 6+1, a srdíčko bilo jako zvonTrochu se mi ulevilo, ale teď jen to krvácení zastavit, snad bude vše v pohodě..Vše přeju pohodové těhu
Blahopreji!!!:-) ja jsem to mela podobne;-)
@maca36 píše:
@katkou @vonbrizon
taky jsem ráda, protože mě bude za 2 měsíce 37
a už jsem se setkala s pár reakcemi ve svém okolí, proč jse se ještě dala na těhotenství, že ve svém věku si mám už jen užívat a rodit mají mladší
tak jsem si tu chvíli připadala jak stará bába
Když se narodila moje nejmladší ségra, tak mamce bylo taky 37 a teda nepřijde mi že byla,,stará,, a je i mezi nimi hezký vztah
no tak to jsou idioti, protože když to před tím nejde, tak za to my nemůžeme
a hlavně záleží na tom jak na tom jsme, jak se cítíme atd..:) me rodiče měli ve 33 letech a dneska je jim kolik jim je a cítí se o 20 min:)))))
S tou starou matkou jsem to psala já, ale bylo to v uvozovkách, že jsem měla první v 28, druhé ve 30 a třetí možná ve 34.
Tak dřív se rodilo kolem dvacítky a po třicítce byly děcka v pubertě, dřív měly děti 18, když mamince bylo 38, teď v 38 matky těhotní
ale je to diktováno dobou, teď je to nezodpovědnost si pořizovat dítě, když nemáte byt, dům, práci… ![]()
Holky, vy jste mě uplně nahlodaly, už taky lítám na záchod, jestli nepřišla mrcha a přestaly mě bolet prsa ![]()
@vierra píše:
@katkou kde jsi našla ty příspěvky, já mám 27 a připadám si jak puberťák..takže kolikrát uvažuji jestli vůbec bych měla mít prcka![]()
správně:) jen si tak pripadej, ale bez iluzi, nebude to jiný, my se tak s manželem cítíme i teď, a to je na povazenou:)))))
@Zuzulka7
ne, manžel je slovák
Rya má své první původní jméno Kristína, jí se nelíbilo já jsem to jméno milovala snad od chvíle co jsem otěhotněla.
No a jak se jí to jméno nelíbilo tak si jako puberťačka usmyslela, že bude každému říkat že je Rya. Tak to tak nějak přischlo, že ji tak začal postupně každý oslovovat, ikdyž nastoupila na střední školu tak jí tam tak už normálně oslovoval každý včetně učitelů. No a tak když jsem nevěděla co jí dát k 16 narozeninám, tak jsem jí překvapila novým rodným listem v rámečku. Ta vískala a jásala, že snad v životě nedostala hezčí dáreček. Takže se už ofiko jmenuje Kristína Rya