Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ránko všem
byla jsem dneska u doktora a jsem 5+6 a bylo vidět i
. Prý budu chodit každé dva týdny pro jistotu, kvůli tomu jak se to posledně nepovedlo ![]()
no jo, my jsme třeba v zakládající jiné diskuzi taky měly bordel v tom, která je v jakém stádiu IVF a pak jsme si všechny udělali,,podpis,, a pak už bylo ve všem jasno
takže koukněte jít nahoru do nastavení, to otevřete a jdete dolů do popisu, tam můžete o sobě něco napsat, třeba kolikátý týden těhu jste, atd
pak dáte uložit, a pro obnovení kláves F5
Pak jdete nahoru jak je nadpis u této diskuze. Je tam řádek
Fotoalbum tématu… Vypnout reakce e-mailem…Přidat k oblíbeným… Zapnout podpisy…Hledání v tématu
zapnete podpisy a pak už uvidíte která má co v podpisu u každé zprávičky… tak budete mít větší přehled o sobě navzájem ![]()
Holky děkuju
byla jsem nervozní jak pes. bušilo mi srdce že to snad musel slyšet i ten doktor
. Jinak mě je 29 a zatím nemáme žádné mimčo. Na první se cítím stará, bývala bych měla ráda první už tak před 5 lety, ale to nešlo ![]()
@BarunkaK stará nejsi a gratuluji, je to krásné ![]()
miminko v bříšku ať poslouchá ![]()
Tak jsem si dala podpis
Holky, jak se dá nastavit, abych měla zamčený profil? Já se bojím o svoje soukromí, odtajnila bych se, kdybychom třeba byly stálá diskuze a nechaly bychom si ji zamknout, člověk trochu pomluví tchýni, někdo to najde… už je oheň na střeše a zbytečně.
Holky, máte už vymyšlená jména? my máme teď těhotenské pracovní pro neidentifikované pohlaví - říkáme mu Pankrác
a pak bychom chtěli holčičku Madlenku nebo kluka Toníka ![]()
@BarunkaK vymyšlená by byla ale já to pořád měním
ale asi Zora..s klukem nějak zatím nepočítáme ![]()
No pokud to u nás s dvojčátkama dotáhneme slavně do konce tak
Mia a Zoe
Max a Teo
v případě párečku některá kombinace
my máme hodně výrazné příjmení, tak chceme jednoduchá jména kterým se nedá říct ošklivě