Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Waves píše:
Holky, tak bublina je tam!!!vse je v poradku, tak snad to zvladnem!!! Spadl mi obrovskej balvan ze srdce!!
SUPER!!! Blahopreji!! a hod se do kldu:-)
Holky viděl tu dneska někdo @havy? Včera ji hodně bolelo břicho a už se tu neukázala nebo jsem si nevšimla ![]()
@vierra taky jsem teď na ni myslela, že se tu ještě neukázala ![]()
Waves veliká gratulace
![]()
@vierra to bude v pohodě, hlavně se šetři a hlavně se nestresuj to miminku nedělá vůbec dobře.
@vierra píše:
Holky viděl tu dneska někdo @havy? Včera ji hodně bolelo břicho a už se tu neukázala nebo jsem si nevšimla
Taky jsem na ni myslela…drzim pesticky at je vsechno v poradku!
@vierra slyšela jsem, že jo
a loni, jak jsem krvácela v 7-8 týdnu, tak mi dr. napsal hořčík
A nevím, jestli to bylo tím, ale tak za 2-3 dny jsem už ani nešpinila a bobek to zvládl
Sice jsem ve 4. měsíci potratila, ale to už s tím nemělo nic společného ![]()
@vierra snaž se myslet pozitivně, třeba s koukni nějaký pěkný film co máš ráda snaž se nějak zaměstnat hlavu to pomáhá věř mi, vím o čem mluvím. ![]()
A když by se něco dělo ( ale ono se dít nebude!) tak se prostě necháš odvést, neboj to bude ok. ![]()
@vierra nestresovat, to se řekne, že. Mně se nikdy nic hrozného nestalo, co se týká těhotenství a stejně stresuju. Nejhorší je to období, než začne kopat, i když pak je to taky stres, jestli nekope moc nebo málo…
Musíme věřit. Já taky stresuju, teď zrovna, že dostanu MS a přitom zdá se, že to sílí ![]()