Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maca36 koukam ze ta radost je dokonce dvojnasobna coz je paradni!!!
@Taminka píše:
@maca36 urcite..mmch to 36 v nicku je tvuj vek?
Holky, tak rada bych si vas docetla, ale doma nemame docasne net a v praci nemam cas. Jinak me je 37 a 2 mesice. Prsa me teda neboli vubec ale vuuuuuubec az je mi to divny. ![]()
Já jsem tak ráda, že jsem narazila na tuhle diskuzi,,, čekala jsem samé mladice (nic proti), ale cítila bych se jak exot ![]()
Já vám tak závidím, že jste napřed, já jsem asi 3+5 ![]()
Počítaly jste si termíny porodu na netu? Kdy vám to vychází? Už se těším, až tu budeme funět, čekat na porod a nadávat, že někdo předbíhá ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám ještě přidat? Koukám, že tu nejsem jediná po třicítce
Je mi 31 a měla bych být cca 4+3 tt. Jen se modlím, ať se to udrží - viz. podpis
.
@jannda píše:
Ahoj holky, můžu se k vám ještě přidat? Koukám, že tu nejsem jediná po třicítceJe mi 31 a měla bych být cca 4+3 tt. Jen se modlím, ať se to udrží - viz. podpis
.
Ahoj, další do klubu mladých matek (ty pod třicet jsou ještě mladší, ale to z nás nedělá stařeny
)
Držím palce, ať to tentokrát vyjde ![]()
@maca36 tak muz je American, mu se tady libi, pro me je lepsi Evropa ve vsech smerech..zatim jsme tady par mesicu, tak uvidim, bydlime v Texasu uplne dole, takze tady mame 40C denne, zase vyhoda v zime, pres den dvacitky ![]()
@Oz já si nepřipadám stará. V mém okolí jsou běžně prvorodičky kolem 35 let ![]()
@Taminka uff, tak to je úplně jiné klima.
Můž manžel si přeje žít v Německu nebo Švýcarsku - a já pořád tajně doufám, že ho to přejde. Nejsem asi dost akční na takové přesídlení ![]()