Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4438
26.6.13 17:25

@vierra taky jsem si u předešlých těhotenství nabírala hCG a jen pro tvou info - den po vynechání jsem měla u prvního 90 a u druhého 40. To první ale nějakou dobu prosperovalo, takže myslím, že ta tvoje hodnota celkem odpovídá.
Teď už na náběry prdím - mám to sice v práci, ale nechci se zase stresovat nějakýma hodnotama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
26.6.13 17:27

Holky, vy jste tu samé zkušené matky :roll: Když řešíte TP, tak jaký máte názor na znamení, ve kterém se mimčo narodí - ryba :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 17:32

@jannda no, já mám tchýni i švagrovou ve znamení ryb a tiché uzavřené osoby /hodně se utíkají k Bohu a oběma padlo manželství právě z toho důvodu že jsou tak uzavřené…/ :mrgreen:
le moje bývalá švagrová je ve znamení ryb a je to fajn holka, hodně společenská, vztahy kolem ní jsou funkční… má i syna -rybu a je to malý ďábel, je mu 7 a je to živel
takže je to různé, no

• Citovat
  • Upravit
4438
26.6.13 17:34

@maca36 tak první část tvého příspěvku mě zrovna moc neuklidnila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 17:36

@jannda já bych se na hcg tež vyprdla ale moje dr mě vždy pošle na krev. Já u prvního měla 36 a v 9tt ZT, teď 87, tak to beru pozitivně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 17:36

@jannda já jsem toho názoru - co vychováš - to máš
takže maminky co budemem rodit rybičky, žádný stres, porodíme ty nejskvělejší dítka

Příspěvek upraven 26.06.13 v 17:40

• Citovat
  • Upravit
maca36
26.6.13 17:38

@vierra prď na to, mě řekla dr v Car ať na žádné odběry nechodím a neporovnávám
takže bych už nešla, pro mě to taky byl minulý týden šílený stres a jen jsem si zbytečně škodila
ikdyž hcg mnohé napoví, není to zase 100% směrodatné

• Citovat
  • Upravit
15866
26.6.13 17:38

@jannda já mám ml. sestru rybu a je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.6.13 17:39

@jannda já mám ml. sestru rybu a je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 17:46

@maca36 já vím jedna hodnota ti akorát řekne jestli jsi nebo ne ale ne jak těhu prospívá…proto každý den testuju jak magor jestli čárka sílí :zed: prostě pokud nebude žádný problém dřív jak v pondělí k dr nejdu, sice bude nadávat ale já se nechci stresovat ;) jo a příznaky mi tež začaly což je další plus, také prsa jsem nikdy neměla, jak silikony..to se mi líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
26.6.13 17:52

@vierra máš k tomu správný přístup :palec: Jinak „silikony“ se mi taky zamlouvají :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
26.6.13 18:13
@BarunkaK píše:
Holky děkuju :hug: byla jsem nervozní jak pes. bušilo mi srdce že to snad musel slyšet i ten doktor :mrgreen:. Jinak mě je 29 a zatím nemáme žádné mimčo. Na první se cítím stará, bývala bych měla ráda první už tak před 5 lety, ale to nešlo :(

zlatíčko klid, podívej kolik je nám a taky je to první, neblazni, jsi mlada:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
26.6.13 18:56

Holky, musim Vam napsat, ze do vynechane MS byly nevolnosti jen mirne, ale prvnim dnem vynechani to teda vzalo grady :( Je mi soufl furt :poblion: navaly, mega unava, motak hlavy…ale zatim to davam, ta radost je vetsi a prebiji to vsechno :dance: Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.6.13 19:08

@jannda ja moc ryby nemusim, prijdou mi takove lekle…par jich znam a opravdu to potvrzuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
26.6.13 19:14

Me vychazi TP 15.2. skoro na narozeniny druhorozeneho (17.2.)- bude mit hezky darek. jinak kocarek bude mit mimisek po sourozencich Bebe Confort, sice podvozek uz trochu skripe, ale to musi vydrzet - investovat do vybabicky posledniho ditka moc nehodlame. jinak mam i maclaren temer novy, ktery lze pouzit od narozeni, ale to v klimatickych podminkach na vysocine nebude mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí