Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vierra taky jsem si u předešlých těhotenství nabírala hCG a jen pro tvou info - den po vynechání jsem měla u prvního 90 a u druhého 40. To první ale nějakou dobu prosperovalo, takže myslím, že ta tvoje hodnota celkem odpovídá.
Teď už na náběry prdím - mám to sice v práci, ale nechci se zase stresovat nějakýma hodnotama ![]()
Holky, vy jste tu samé zkušené matky
Když řešíte TP, tak jaký máte názor na znamení, ve kterém se mimčo narodí - ryba
![]()
@jannda no, já mám tchýni i švagrovou ve znamení ryb a tiché uzavřené osoby /hodně se utíkají k Bohu a oběma padlo manželství právě z toho důvodu že jsou tak uzavřené…/ ![]()
le moje bývalá švagrová je ve znamení ryb a je to fajn holka, hodně společenská, vztahy kolem ní jsou funkční… má i syna -rybu a je to malý ďábel, je mu 7 a je to živel
takže je to různé, no
@maca36 tak první část tvého příspěvku mě zrovna moc neuklidnila ![]()
@jannda já bych se na hcg tež vyprdla ale moje dr mě vždy pošle na krev. Já u prvního měla 36 a v 9tt ZT, teď 87, tak to beru pozitivně ![]()
@jannda já jsem toho názoru - co vychováš - to máš
takže maminky co budemem rodit rybičky, žádný stres, porodíme ty nejskvělejší dítka
Příspěvek upraven 26.06.13 v 17:40
@vierra prď na to, mě řekla dr v Car ať na žádné odběry nechodím a neporovnávám
takže bych už nešla, pro mě to taky byl minulý týden šílený stres a jen jsem si zbytečně škodila
ikdyž hcg mnohé napoví, není to zase 100% směrodatné
@maca36 já vím jedna hodnota ti akorát řekne jestli jsi nebo ne ale ne jak těhu prospívá…proto každý den testuju jak magor jestli čárka sílí
prostě pokud nebude žádný problém dřív jak v pondělí k dr nejdu, sice bude nadávat ale já se nechci stresovat
jo a příznaky mi tež začaly což je další plus, také prsa jsem nikdy neměla, jak silikony..to se mi líbí ![]()
@vierra máš k tomu správný přístup
Jinak „silikony“ se mi taky zamlouvají ![]()
@BarunkaK píše:
Holky děkujubyla jsem nervozní jak pes. bušilo mi srdce že to snad musel slyšet i ten doktor
. Jinak mě je 29 a zatím nemáme žádné mimčo. Na první se cítím stará, bývala bych měla ráda první už tak před 5 lety, ale to nešlo
zlatíčko klid, podívej kolik je nám a taky je to první, neblazni, jsi mlada:)))
Holky, musim Vam napsat, ze do vynechane MS byly nevolnosti jen mirne, ale prvnim dnem vynechani to teda vzalo grady
Je mi soufl furt
navaly, mega unava, motak hlavy…ale zatim to davam, ta radost je vetsi a prebiji to vsechno
Jak jste na tom vy?
@jannda ja moc ryby nemusim, prijdou mi takove lekle…par jich znam a opravdu to potvrzuji
Me vychazi TP 15.2. skoro na narozeniny druhorozeneho (17.2.)- bude mit hezky darek. jinak kocarek bude mit mimisek po sourozencich Bebe Confort, sice podvozek uz trochu skripe, ale to musi vydrzet - investovat do vybabicky posledniho ditka moc nehodlame. jinak mam i maclaren temer novy, ktery lze pouzit od narozeni, ale to v klimatickych podminkach na vysocine nebude mozne.