Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co můj duch, holky? Uz predevcirem zacly, sili, ale dost malo…dnes jsem 28DC ![]()
@katkou @gabulesul6 holky díky moc!!! já mám tak obrovskou radost, že jsem se prostě musela s někým podělit… navíc tomu fakt nemůžu pořád uvěřit…čumím na ten test a snažím se uvědomit si, že se mi to fakt nezdá ![]()
@vierra píše:
@kaczule1 jj myslím tu spodní, teď už jsem se uklidnila a zas bojujem ale ráno jsem to obrečela. trošku slabší je ale mohla jsem se fakt třeba víc napít nebo cokoli…Zatím jen špiním, žádné extra bolesti, sem tam píchne zatlačí to je normal, takže hlavně pozitivně, dokud nezačnu krvácet, tak mě dr asi neuvidí dřív jak v pondělí
ahoj zlato, nezlob se, ale podle me se absolutne zbytečně stresujes a nervujes, teď musíš bejt v klidu v hlave, a pak to všechno bude ok… A co se tyče těch testu? Vždyť jsou úplne parádní!!! Ja testovala celem tejden denne, rano a večer, jelikož jsem se nemohla vynadivat konečně na ty //… A to bys koukala na ty rozdíly…
@Lithien píše:
@katkou @gabulesul6 holky díky moc!!! já mám tak obrovskou radost, že jsem se prostě musela s někým podělit… navíc tomu fakt nemůžu pořád uvěřit…čumím na ten test a snažím se uvědomit si, že se mi to fakt nezdá
chápu, testovala jsem tejden 2× denne:)))))))) a fakt jsem normální… Musela jsem to ukázat mudrovi a ten měl ze me záchvat… Ale už me zná, ví ze jšem cvok:))))
@katkou no mám dojem že po cestě z práce se ještě v té lékárně fakt stavím
@gabulesul6 no není to nic, co by člověk musel hledat ![]()
@Lithien já tě naprosto chápu. Já teď taky doufám, že se nám to po více jak 4 letech povedlo ![]()
@katkou mně se můj muž taky směje…včera rano 2 tt jineho druhu, odpoledne dalsi 1tt, a říká mi, proč testuju kazdou hodinu
, proc nepockam par dnu…se jim to rekne ![]()
@Lithien píše:
@katkou no mám dojem že po cestě z práce se ještě v té lékárně fakt stavím
jj, sup sup, počuravej a sleduj:) je to ten nejkrásnější pohled na světe:) zatím, ja už teď koukám na UTZ:)))))
@kaczule1 @katkou holky já si teď ale přijdu jak totální blbka
z toho šoku jsem zapomněla kdy jsem měla poslední MS a kdy a jak se objednat k dr ![]()
@katkou děkuji za podporu ![]()
Holky co já bych bez vás dělala
už vím asi byla na psychině ![]()
@jannda píše:Ahoj, já budu vyřizovat postupně, nakecaly jste 5 stran
Holky, vy jste tu samé zkušené matkyKdyž řešíte TP, tak jaký máte názor na znamení, ve kterém se mimčo narodí - ryba
![]()
![]()
@almondka píše:čekám ms dneska, teda už tu měla být, vždycky to dostanu přes noc, bolí mě břicho a cítím morko, furt se kontroluju
Holky, musim Vam napsat, ze do vynechane MS byly nevolnosti jen mirne, ale prvnim dnem vynechani to teda vzalo gradyJe mi soufl furt
navaly, mega unava, motak hlavy…ale zatim to davam, ta radost je vetsi a prebiji to vsechno
Jak jste na tom vy?
@Taminka píše:
@jannda ja moc ryby nemusim, prijdou mi takove lekle…par jich znam a opravdu to potvrzuji
Tominko, to ještě neznáš mě!!! Já ti dám leké ![]()
@Deew píše:
Mně taky druhá čárka pomalu, ale jistě sílí, ale taky je ještě poloviční, žádnej zázrakJinak mám ségru rybu a je fajn, přítelův brácha je ryba a je taky dobrej. Holky, pijete kafčo teď, nebo jste ho úplně vymezily? Kafe myslim jako dobrý espresso třeba
Piju jedno denně s hodně mlíka, ale rozheně ne hruškovou vodu. I víno piju ![]()