Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1646
27.6.13 08:30

A co můj duch, holky? Uz predevcirem zacly, sili, ale dost malo…dnes jsem 28DC :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.6.13 08:31

@katkou @gabulesul6 holky díky moc!!! já mám tak obrovskou radost, že jsem se prostě musela s někým podělit… navíc tomu fakt nemůžu pořád uvěřit…čumím na ten test a snažím se uvědomit si, že se mi to fakt nezdá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
27.6.13 08:32

@Lithien nezdá, povedlo se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
27.6.13 08:33
@vierra píše:
@kaczule1 jj myslím tu spodní :hug:, teď už jsem se uklidnila a zas bojujem ale ráno jsem to obrečela. trošku slabší je ale mohla jsem se fakt třeba víc napít nebo cokoli…Zatím jen špiním, žádné extra bolesti, sem tam píchne zatlačí to je normal, takže hlavně pozitivně, dokud nezačnu krvácet, tak mě dr asi neuvidí dřív jak v pondělí :pankac:

ahoj zlato, nezlob se, ale podle me se absolutne zbytečně stresujes a nervujes, teď musíš bejt v klidu v hlave, a pak to všechno bude ok… A co se tyče těch testu? Vždyť jsou úplne parádní!!! Ja testovala celem tejden denne, rano a večer, jelikož jsem se nemohla vynadivat konečně na ty //… A to bys koukala na ty rozdíly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.6.13 08:34

@gabulesul6 já ho teda vidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
27.6.13 08:35
@Lithien píše:
@katkou @gabulesul6 holky díky moc!!! já mám tak obrovskou radost, že jsem se prostě musela s někým podělit… navíc tomu fakt nemůžu pořád uvěřit…čumím na ten test a snažím se uvědomit si, že se mi to fakt nezdá :D

chápu, testovala jsem tejden 2× denne:)))))))) a fakt jsem normální… Musela jsem to ukázat mudrovi a ten měl ze me záchvat… Ale už me zná, ví ze jšem cvok:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.6.13 08:36

@katkou no mám dojem že po cestě z práce se ještě v té lékárně fakt stavím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.6.13 08:37

@gabulesul6 no není to nic, co by člověk musel hledat :pankac:

@Lithien já tě naprosto chápu. Já teď taky doufám, že se nám to po více jak 4 letech povedlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
27.6.13 08:38

@katkou mně se můj muž taky směje…včera rano 2 tt jineho druhu, odpoledne dalsi 1tt, a říká mi, proč testuju kazdou hodinu :mrgreen:, proc nepockam par dnu…se jim to rekne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
27.6.13 08:39
@Lithien píše:
@katkou no mám dojem že po cestě z práce se ještě v té lékárně fakt stavím

jj, sup sup, počuravej a sleduj:) je to ten nejkrásnější pohled na světe:) zatím, ja už teď koukám na UTZ:)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.6.13 08:41

@kaczule1 @katkou holky já si teď ale přijdu jak totální blbka :D z toho šoku jsem zapomněla kdy jsem měla poslední MS a kdy a jak se objednat k dr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.6.13 08:54

@maca36 fakt??? ani nevíš, jaký balvan mi spadl ze srdce :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.6.13 08:56

@katkou děkuji za podporu :hug:

Holky co já bych bez vás dělala :hug: už vím asi byla na psychině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
27.6.13 09:09
@jannda píše:
Holky, vy jste tu samé zkušené matky :roll: Když řešíte TP, tak jaký máte názor na znamení, ve kterém se mimčo narodí - ryba :?: :?: :?:
Ahoj, já budu vyřizovat postupně, nakecaly jste 5 stran :pocitac:
Znamení ryba - moje dcerka, taky já, dost šílené dítě, jestli to samé bude znovu, tak si hodím asi mašli :lol: Neúnavná, vyžaduje pozornost, takže dost žárlí i třeba na partnera, strašně umíněná a nesnáší tchýni, prostě celá maminka :lol:
U nás teda rozhodně neplatí něco o uzavřených snílcích (ne že bych nesnila o výhře ve sportce, ale to asi každý :mrgreen: )
@maca36 názor, že co vychováš, to máš, nesdílím, mám 2 děti a každé je táááák strašně jiné, ve všem, prostě povaha je daná, ale výchova má samozřejmě obří význam, jen jí nedosáhneš úplně všeho.
@almondka píše:
Holky, musim Vam napsat, ze do vynechane MS byly nevolnosti jen mirne, ale prvnim dnem vynechani to teda vzalo grady :( Je mi soufl furt :poblion: navaly, mega unava, motak hlavy…ale zatim to davam, ta radost je vetsi a prebiji to vsechno :dance: Jak jste na tom vy?
čekám ms dneska, teda už tu měla být, vždycky to dostanu přes noc, bolí mě břicho a cítím morko, furt se kontroluju :zed:
@Taminka píše:
@jannda ja moc ryby nemusim, prijdou mi takove lekle…par jich znam a opravdu to potvrzuji

Tominko, to ještě neznáš mě!!! Já ti dám leké :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
27.6.13 09:21
@Deew píše:
Mně taky druhá čárka pomalu, ale jistě sílí, ale taky je ještě poloviční, žádnej zázrak ;) Jinak mám ségru rybu a je fajn, přítelův brácha je ryba a je taky dobrej. Holky, pijete kafčo teď, nebo jste ho úplně vymezily? Kafe myslim jako dobrý espresso třeba :)

Piju jedno denně s hodně mlíka, ale rozheně ne hruškovou vodu. I víno piju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí