Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jannda tak to jsi ještě nevěděla, že jsi těhotná, tak bych to neřešila ![]()
@kaczule1 taky to nebudu nijak řešit. Snažila jsem se celou dobu dělat jakoby nic - nechtěla jsem každý měsíc žít s pocitem - tohle bych neměla, co když jsem těhotná… ![]()
@Oz já jsem byla v pondělí, to jsem byla 5+3 a byly vidět váčky, dr. řekla že o pár dnů už by měla být i srdíčka
Já si to snad hodím, doposud jsem měla zácpu a dnes zase průjem
to je šílený
@maca36 a kdy máš další kontrolu? Taky jsem měla problémy se zácpou a teď se to snad srovnalo
![]()
@kaczule1 až 8.7., prohnalo mě to jen jednou, žádné křeče, nic, nevypadá to na virózní průjem. Uvidím jak bude dál
mám od pondělka hodně navýšené magne tak nevím zda to nějak nepůsobí…
Ahoj holky
Můžu se k vám ještě přidat? Těhu mám od pondělí potvrzené od dr
Pozitivní testy od minulého pondělí ![]()
Jako holky, kde hodláte rodit? Já jen, že už je nás tu jako fakt dost, tak aby na mě zbylo místo v porodnici
![]()
@gabousek
No já na Vsetíně, jestli chceš podržím ti místo
Jen abys stihla dojet ![]()
@Oz já jsem pila před těhu tež víno a dost často, v neděli jsem objevila čárku a den před tím jsme grilovali až do 3 do rána, tak nemusím říkat jak jsem, vypadala a že vína teda bylo požehnaně
ale snad se nic neděje protože od té doby ani kapku, max ty ovocné piva kde je 2% ale to max 1ks, myslíte že by to mohlo vadit???
já jdu na kontrolu v pondělí měla bych být 5+3, když bude vše jak má být, uvidí už dr něco na UTZ???