Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
26.6.13 22:10

@Deew já piju jednu kávu každé ráno, protože můj tlak je jedna velká bída :( piju nescafé s mlíkem, ne nějak silné, ale piju a pít budu. podle dr jedna,,neska,, vůbec nemůže uškodit

• Citovat
  • Upravit
2180
26.6.13 22:14
@Deew píše:
Mně taky druhá čárka pomalu, ale jistě sílí, ale taky je ještě poloviční, žádnej zázrak ;) Jinak mám ségru rybu a je fajn, přítelův brácha je ryba a je taky dobrej. Holky, pijete kafčo teď, nebo jste ho úplně vymezily? Kafe myslim jako dobrý espresso třeba :)

ja piju na radu doktora jedno espresso (Nespresso) denne, no a pak si dam ještě tak dvě bezkofeinovy, ja bez ty chutě nemůžu žít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 22:16

@katkou já si ráno bez kávy nedovedu představit vůbec

• Citovat
  • Upravit
2180
26.6.13 22:26
@maca36 píše:
@katkou já si ráno bez kávy nedovedu představit vůbec

no ja bych asi nepřežila den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.6.13 22:27

Ja piju a i predtim jsem pila, bez kavy se nedam dohromady. Vim ze jsem pri dcerce mela obdobi asi mesic, kdy jsem nedala odpoledni kafe, ale pak to zase bylo uz ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.6.13 22:58

Přestala jsem pít kafe, pač to píšou jako riziko, ale strašně mi to chybí, tak mám dilema, pít/nepít jedno slabý dobrý kafíčko…bojim se udělat cokoli, co „se nemá“, aby se zas něco nepřihodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
26.6.13 23:04

@Deew Jo? Tak dobrý, nejsem sama ;)
Já kávu piju jedno malý ani ne lžičkový ráno s mlékem a jedno větší „bez kofeinu“ odpoledne. I když nevím, jak by chtěl někdo pěstovat kávu bez kofeinu :nevim: :?:, moc tomu nevěřím.. ale bez kafe by můj život neměl smysl :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.06.13 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.6.13 23:04

@Deew hele muj doktor mi rikal, at Jim a piju vse na co mam chut. Protoze ten stres z toho, ze mi to chybi mi uskodi vice nez to co se jist nebo pit nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
26.6.13 23:06

@Taminka Něco na tom bude, kámoška čekala jednovaječný dvojčata, jedla pila co chtěla, týden před porodem vymalovala celou garsonku, dokonce si i dvakrát týdně dávala decku vína :mrgreen: kluci jsou zdraví jak rybičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.6.13 23:55

@gabousek to vis, ze bude…vsak tehotenstvi neni nemoc, tak proc se omezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.6.13 06:07

Holky asi je to v dupě, dneska testla a čárka nesílí spíš se mi zdá slabší :,( bečím jak želva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.6.13 06:16

To že nemůžete pít jednu nebo dvě kávy za den, vám neřekne žádný doktor. slabá káva a v priměřeném množství vám nemůže miminko nijak ohrozit. jo, kdyby jsem pila třeba 6 silných káv za den, to už by mi snad ani vlastní svědomí nedalo normálně, ne to ještě v těhotenství.
Je daleko horší když žena kouří a to znám hodně holek co se doma s bříškem schovávali u cigarety /mám tak dvě švagrové/, je to každého věc, ale já bych jim urazila ruce. Nebo pití alkoholu ve větším množství. Dát si občas deci vína, to neuškodí, ale chlastat tak, že pomalu ležet pod stolem…no je spousta budoucích maminek, co tohle vbec neřeší…
ale 1 káva za den - to je ok

• Citovat
  • Upravit
maca36
27.6.13 06:23

@vierra nezoufej, počkej do odběru, 1.7. jdeš na odběr, ne?

• Citovat
  • Upravit
372
27.6.13 06:26

No jdu ale ty testy by měly sílit…jediné co by mě zachránilo, že byla třeba moč ráno trošku víc naředěná…nevím no, moc optimismu po ránu mi to nedodalo a kde je do pondělka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.6.13 06:32

:,( nevypadá to dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie