Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Deew píše:
Mně taky druhá čárka pomalu, ale jistě sílí, ale taky je ještě poloviční, žádnej zázrakJinak mám ségru rybu a je fajn, přítelův brácha je ryba a je taky dobrej. Holky, pijete kafčo teď, nebo jste ho úplně vymezily? Kafe myslim jako dobrý espresso třeba
ja piju na radu doktora jedno espresso (Nespresso) denne, no a pak si dam ještě tak dvě bezkofeinovy, ja bez ty chutě nemůžu žít:)
Ja piju a i predtim jsem pila, bez kavy se nedam dohromady. Vim ze jsem pri dcerce mela obdobi asi mesic, kdy jsem nedala odpoledni kafe, ale pak to zase bylo uz ok
Přestala jsem pít kafe, pač to píšou jako riziko, ale strašně mi to chybí, tak mám dilema, pít/nepít jedno slabý dobrý kafíčko…bojim se udělat cokoli, co „se nemá“, aby se zas něco nepřihodilo…
@Deew Jo? Tak dobrý, nejsem sama ![]()
Já kávu piju jedno malý ani ne lžičkový ráno s mlékem a jedno větší „bez kofeinu“ odpoledne. I když nevím, jak by chtěl někdo pěstovat kávu bez kofeinu
, moc tomu nevěřím.. ale bez kafe by můj život neměl smysl ![]()
Příspěvek upraven 26.06.13 v 23:05
@Deew hele muj doktor mi rikal, at Jim a piju vse na co mam chut. Protoze ten stres z toho, ze mi to chybi mi uskodi vice nez to co se jist nebo pit nema.
@Taminka Něco na tom bude, kámoška čekala jednovaječný dvojčata, jedla pila co chtěla, týden před porodem vymalovala celou garsonku, dokonce si i dvakrát týdně dávala decku vína
kluci jsou zdraví jak rybičky ![]()
@gabousek to vis, ze bude…vsak tehotenstvi neni nemoc, tak proc se omezovat
Holky asi je to v dupě, dneska testla a čárka nesílí spíš se mi zdá slabší
bečím jak želva
To že nemůžete pít jednu nebo dvě kávy za den, vám neřekne žádný doktor. slabá káva a v priměřeném množství vám nemůže miminko nijak ohrozit. jo, kdyby jsem pila třeba 6 silných káv za den, to už by mi snad ani vlastní svědomí nedalo normálně, ne to ještě v těhotenství.
Je daleko horší když žena kouří a to znám hodně holek co se doma s bříškem schovávali u cigarety /mám tak dvě švagrové/, je to každého věc, ale já bych jim urazila ruce. Nebo pití alkoholu ve větším množství. Dát si občas deci vína, to neuškodí, ale chlastat tak, že pomalu ležet pod stolem…no je spousta budoucích maminek, co tohle vbec neřeší…
ale 1 káva za den - to je ok
No jdu ale ty testy by měly sílit…jediné co by mě zachránilo, že byla třeba moč ráno trošku víc naředěná…nevím no, moc optimismu po ránu mi to nedodalo a kde je do pondělka ![]()
@Deew já piju jednu kávu každé ráno, protože můj tlak je jedna velká bída
piju nescafé s mlíkem, ne nějak silné, ale piju a pít budu. podle dr jedna,,neska,, vůbec nemůže uškodit