Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Oz no to jo. Na diskusi s posledním mimčem jsem rodila jako 2. o týden dřív, tak to bylo super, všechny to měly ještě před sebou a já už byla s uzlíčkem doma. Teď tu budem funět spolu ![]()
Holky, ja mela posledni MS 26.5. a termin by mel byt na zacatku brezna - myslim 2.3.2014 - je to i v metriku. U nas byl tedy plodny cerven. K doktorovi pujdu uz pristi stredu nebo ctvrtek, to budu teprve asi 5+2 nebo 5+3. On ma pak dovolenou, tak chce, abych prisla takhle brzy. Bojim se, ze jeste nic neuvidi.
Tretimaminky, jak jste dosly k rozhodnuti, ze si poridite tretatko???
Já jsem asi prdlá, ale už koukám po kočáru
Je toho tolik, že v tom chci mít jasno
Co vy?
@Oz píše:
Já jsem asi prdlá, ale už koukám po kočáruJe toho tolik, že v tom chci mít jasno
Co vy?
Ja budu mit na tretatko vsechno po prvnich dvou detech… a po nicem nekoukam, zatim neni jisty, ze to dopadne.
@Kiara77 píše:
Holky, ja mela posledni MS 26.5. a termin by mel byt na zacatku brezna - myslim 2.3.2014 - je to i v metriku. U nas byl tedy plodny cerven. K doktorovi pujdu uz pristi stredu nebo ctvrtek, to budu teprve asi 5+2 nebo 5+3. On ma pak dovolenou, tak chce, abych prisla takhle brzy. Bojim se, ze jeste nic neuvidi.Tretimaminky, jak jste dosly k rozhodnuti, ze si poridite tretatko???
Mně bijou furt biologické hodiny, prostě po něm toužím, hmotnou nouzi nemáme, v domku místa dost… A chci si ho užít, první jsem si neužila, narodil se dřív, druhé bylo moc brzo po prvním, takhle už mám oba ve školce a budu se ňuchňat s mimouškem ![]()
@Kiara77 píše:
Ja budu mit na tretatko vsechno po prvnich dvou detech… a po nicem nekoukam, zatim neni jisty, ze to dopadne.
Já vím, že to není jisté, ale nedá mi to a když to nedopadne teď, tak příště
já jsem právě monokočár prodala, protože jsem měla double kočár, teoreticky by šel použít, ale nechci, chci klasickou korbičku. On není moc stabilní, když se veze jenom miminko.
Mám strach že to zakřiknu tak jen tak tajně pokoukávám…mi se hodně líbí firkon verano long 2013, v dTestu má dobré hodnocení, dobře ovladatelný, velká korbička a hlavně není drahý ![]()
@Oz no jo, my budeme závidět těm, co budou už doma s miminkama, ale nám zase budou závidět holky, co budou v 5-6tt
![]()
@vierra ty jo, ten je dobrý, sice jsem chtěla, aby šel sporťák posadit oběma směry, ale ústupek stejně budu muset někde udělat.
@maca36 to sice jo, ale doufám, že jak se tu zabydlíme, že se zamkneme, já se teda nechci odtajňovat, je tu dost známých a o těhu nikdo neví, takže se chci vyhnout tomu, že můj to bude vědět dřív od někoho jiného.
Takže ty začátečnice na nás neuvidí
I když ty s dvojkama budeš asi mezi prvníma porozená ![]()
@Oz já taky pokukuju už po všem možném, sestřenice na Slovensku má obchůdek pro miminka, tak si říkám - ještě že je tak daleko ![]()
ale zatím nic kupovat nebudu, u první holky jsem kupovala jak blázen snad od prvního momentu co jsem našla na testu //, ale to mi bylo 20 let a nad možným rizikem jsem neuvažovala vůbec.
Teď jsem si slíbila že do 20tt nebudu nic kupovat…
a vzhledem k tomu že po nikom nic nemám a budou hned dvě, tak to se bude muset osel hodně třást ![]()
aale kočárek už okukuju, chtěla jsem k jednomu tříkolku - no ale trošku se narušil plán ![]()
@maca36 tak ja to nikdy dle posledni MS nepocitala…vzdy jsem presne vedela kdy se to stalo a podle toho mi to vyslo…jinak posledni ms jsem mela 30.5: takze mi to vychazi na 6.3.
@Oz já se právě dočetla že jde nasadit oběma směry, to byl i můj požadavek