Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2948
26.6.13 15:49

@Oz no to jo. Na diskusi s posledním mimčem jsem rodila jako 2. o týden dřív, tak to bylo super, všechny to měly ještě před sebou a já už byla s uzlíčkem doma. Teď tu budem funět spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.6.13 15:52

@maca36 mi taky na 20.2.2014 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
26.6.13 15:53

Holky, ja mela posledni MS 26.5. a termin by mel byt na zacatku brezna - myslim 2.3.2014 - je to i v metriku. U nas byl tedy plodny cerven. K doktorovi pujdu uz pristi stredu nebo ctvrtek, to budu teprve asi 5+2 nebo 5+3. On ma pak dovolenou, tak chce, abych prisla takhle brzy. Bojim se, ze jeste nic neuvidi.

Tretimaminky, jak jste dosly k rozhodnuti, ze si poridite tretatko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.6.13 15:54

Já jsem asi prdlá, ale už koukám po kočáru :oops: Je toho tolik, že v tom chci mít jasno :mrgreen: Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
26.6.13 15:55
@Oz píše:
Já jsem asi prdlá, ale už koukám po kočáru :oops: Je toho tolik, že v tom chci mít jasno :mrgreen: Co vy?

Ja budu mit na tretatko vsechno po prvnich dvou detech… a po nicem nekoukam, zatim neni jisty, ze to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.6.13 15:56
@Kiara77 píše:
Holky, ja mela posledni MS 26.5. a termin by mel byt na zacatku brezna - myslim 2.3.2014 - je to i v metriku. U nas byl tedy plodny cerven. K doktorovi pujdu uz pristi stredu nebo ctvrtek, to budu teprve asi 5+2 nebo 5+3. On ma pak dovolenou, tak chce, abych prisla takhle brzy. Bojim se, ze jeste nic neuvidi.Tretimaminky, jak jste dosly k rozhodnuti, ze si poridite tretatko???

Mně bijou furt biologické hodiny, prostě po něm toužím, hmotnou nouzi nemáme, v domku místa dost… A chci si ho užít, první jsem si neužila, narodil se dřív, druhé bylo moc brzo po prvním, takhle už mám oba ve školce a budu se ňuchňat s mimouškem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 15:56

@Oz já tež, už mám i vybraný :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.6.13 15:58
@Kiara77 píše:
Ja budu mit na tretatko vsechno po prvnich dvou detech… a po nicem nekoukam, zatim neni jisty, ze to dopadne.

Já vím, že to není jisté, ale nedá mi to a když to nedopadne teď, tak příště ;) já jsem právě monokočár prodala, protože jsem měla double kočár, teoreticky by šel použít, ale nechci, chci klasickou korbičku. On není moc stabilní, když se veze jenom miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.6.13 15:58
@vierra píše:
@Oz já tež, už mám i vybraný :dance: :mrgreen:

tak se pochlub, já furt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 16:00

Mám strach že to zakřiknu tak jen tak tajně pokoukávám…mi se hodně líbí firkon verano long 2013, v dTestu má dobré hodnocení, dobře ovladatelný, velká korbička a hlavně není drahý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 16:08

@Oz no jo, my budeme závidět těm, co budou už doma s miminkama, ale nám zase budou závidět holky, co budou v 5-6tt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
26.6.13 16:12

@vierra ty jo, ten je dobrý, sice jsem chtěla, aby šel sporťák posadit oběma směry, ale ústupek stejně budu muset někde udělat.

@maca36 to sice jo, ale doufám, že jak se tu zabydlíme, že se zamkneme, já se teda nechci odtajňovat, je tu dost známých a o těhu nikdo neví, takže se chci vyhnout tomu, že můj to bude vědět dřív od někoho jiného.
Takže ty začátečnice na nás neuvidí :) I když ty s dvojkama budeš asi mezi prvníma porozená 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 16:15

@Oz já taky pokukuju už po všem možném, sestřenice na Slovensku má obchůdek pro miminka, tak si říkám - ještě že je tak daleko :)))
ale zatím nic kupovat nebudu, u první holky jsem kupovala jak blázen snad od prvního momentu co jsem našla na testu //, ale to mi bylo 20 let a nad možným rizikem jsem neuvažovala vůbec.
Teď jsem si slíbila že do 20tt nebudu nic kupovat…
a vzhledem k tomu že po nikom nic nemám a budou hned dvě, tak to se bude muset osel hodně třást :mrgreen:
aale kočárek už okukuju, chtěla jsem k jednomu tříkolku - no ale trošku se narušil plán :andel:

• Citovat
  • Upravit
13503
26.6.13 16:15

@maca36 tak ja to nikdy dle posledni MS nepocitala…vzdy jsem presne vedela kdy se to stalo a podle toho mi to vyslo…jinak posledni ms jsem mela 30.5: takze mi to vychazi na 6.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 16:18

@Oz já se právě dočetla že jde nasadit oběma směry, to byl i můj požadavek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie