Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
27.6.13 06:35

@vierra nechceš si dojít na krev jako samoplátce?

• Citovat
  • Upravit
372
27.6.13 06:45

Mám tam doktorku zítra a ve finále jsem měla jít na kontrolu zítra, tak asi půjdu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.6.13 08:08

@vierra ještě to nevzdávej :hug:. Pokud vím, tak se ani každý den testovat nemá. Jen jednou za dva až tři dny, že tam by (i když malý)rozdíl měl vidět. A taky je pravda, že pokud jsi se večer víc napila, tak to může být i víc naředěné. Zdvojnásobit se má obsah hcg jednou za jeden až dva dny, tak to prostě ze začátku může lézt pomalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.6.13 08:12

Ahoj holky, právě jsem si udělala test a musím za Váma jestli se mi to nezdá… jsou tam fakt // že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.6.13 08:13

@Lithien jasně, gratulace :palec: to je jasné těhu

• Citovat
  • Upravit
372
27.6.13 08:15

@BarunkaK zatím nevzdávám, aspoň se snažím…zatím fazolce věřím, že je silná a že to nevzdá :hug: a teď jsem si přečetla pár diskuzí na netu a tam jedna holka psala, že už ji to nedalo, že každý test ji vychází jinak, tak ponořila 4 testy najednou do stejného vzorku moče a prý ji každý test vyšel jinak…tak ono možná i ty testy nedokáží přesně reagovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.6.13 08:16

@maca36 semnou to asi sekne :mrgreen: :mrgreen: snažím se už přes rok a půl!!! A tentokrát jsem to fakt nečekala… prostě jsem si řekla, že to zase je planej poplach tak se budu zase muset objednat k dr… málem jsem z toho záchoda spadla!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.6.13 08:18

@vierra moc držím palce, ale myslím, že bobek je silný bojovník a nevzdá to :palec: :hug: A krom toho, mě ta čárka nepříjde nějak extra slabší :think: pokud myslíš ten poslední dolní :think:

@Lithien no krása, gratuluju k // :palec:

Příspěvek upraven 27.06.13 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.6.13 08:21

@vierra jo vidíš, který test je ten poslední???

• Citovat
  • Upravit
372
27.6.13 08:23

@kaczule1 jj myslím tu spodní :hug:, teď už jsem se uklidnila a zas bojujem ale ráno jsem to obrečela. trošku slabší je ale mohla jsem se fakt třeba víc napít nebo cokoli…Zatím jen špiním, žádné extra bolesti, sem tam píchne zatlačí to je normal, takže hlavně pozitivně, dokud nezačnu krvácet, tak mě dr asi neuvidí dřív jak v pondělí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.6.13 08:24

@maca36 vrchní je nejstarší, spodní dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
27.6.13 08:29

@vierra máš tam hezké // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
@Lithien píše:
@maca36 semnou to asi sekne :mrgreen: :mrgreen: snažím se už přes rok a půl!!! A tentokrát jsem to fakt nečekala… prostě jsem si řekla, že to zase je planej poplach tak se budu zase muset objednat k dr… málem jsem z toho záchoda spadla!!! :mrgreen:

no, takhle jsem malem spadla ze zachoda i ja:))))) takze obrrrrrr gratulace :potlesk:

Příspěvek upraven 27.06.13 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646

@Lithien gratulujuuuuu :hug: :palec: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.6.13 08:30

@vierra aha, no jsi blázínek, já myslela že ta vrchní. Pokud spodní tak to není extra rozdíl :) kdybych vyhledala teď někde můj příspěvek z minulého týdne, taky jsem vkládala fotku testů že byl druhý den slabší a hned jsem stresovala. Pak jsem hned lítala dva dny za sebou na odběr krve a po 24h stouplo hCG o 100%Takže můžu tě ujistit že tohle skutečně ale vůbec nic neznamená. Záleží na koncentraci moči, na tom jak večer piješ, zda jdeš v noci na toaletu, kolik krát, jaký časový rozestup…takže moč nikdy není 100% tak nešil! :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky