Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebo přesněji v pondělí 38 den mi počítala jako 5+3 co vychází že 28dc jsem měla 4+0
@maca36 tak je to možné, to je stejně fuk, oni se ti mimini uhnizďují a rodí stejně kdy se jim zachce a my můžeme počítat jak chceme ![]()
Tak jsem objednaná k dr. za týden, 4.7., prý tam stejně nebude nic vidět, tak uvidíme
@JanduleD jůů, já pocházím ze Vsetína, ale žiju už 13 let v Plzni ![]()
Tak dobre rano(pro vas odpoledne)
tak ja jsme dnes 28DC takze 4+0, vcera jsem sice trochu spinila, ale to je normalni a + na testu stale je a je silnejsi.
@vierra mně dr. říkal, že na USG je něco vidět, až když je hCG nad 1000 nebo nad 1500 - uz si to přesně nepamatuju ![]()
@jannda jj taky mi to říkala 1000jednotek, ale já měla minule už kolem 2000 a stejně se schovávalo a ukázalo později
měla jsem ovulku až před očekávanou MS, takže rozdíl byl skoro 2tt
@Oz píše:
@Kiara77 tak to je super, to je na chlup stejnéa kolik ti je? Sorry, já to v té záplavě informací prostě nemám v hlavě uložené, určitě jsi to psala
Je mi 37.
@maca36 teď skoro nic, snažím se být v klidu, klasické domácí práce a něco málo i na zahradě, jinak sedím u pc a čučím na telku
a co ty?
@maca36 já teď chodím do práce, ale před rokem jsem byla skoro 2 měsíce doma. Zrovna jsem měla před atestací, tak jsem se zabavila učením.
A taky jsem dělala takovou domácí cuchtu - manžel byl nadšený, měl 2× denně teplé jídlo, 2× týdně upečeno apod. ![]()
@jannda a nechceš rodit doma
že by jsme se potkaly v porodce ![]()
@Oz 28 dc se v přídadě těhu počítá jak začátek nového týdne tedy 4+0
i co mám od dr. fotku z UTZ tak mi to tak přesně na dny vychází že 28dc jsem měla 4+0