Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maca36 No puvodne jsem chtela svatbu ve dvou nekde na plazi…ale ten muj me prekecal na velkou, a ted se uz pomalu tesim…jenze jak to bude cesko-nemecka svatba v cechach, tak je veskera organizace..od dortu pres ozvanky, jidlo a proste vsechno na me…doufam, ze nebudu vysilovat a vsechno zvladnu…a taky ze se vejdu do mych satu…jsou to vel. XS
U nas je to po sedmi letech a jednom diteti, ale uz se tesim az se budeme jemnovat vsichni stejne:-)
@maca36 píše:
@potato87 ja jsem vzdy chtela deti do dvou let po sobe ale nepovedlo se, bude to az extrem 17 let
ale zase budes mit velkou pomocnici:-) a zadnou sourozeneckou rivalitu:-) nekdy nam ten osud zamicha ty karty proste jinak a ty poznas, ze ne vsechno v zivote jde naplanovat…
@Oz píše:včera tu byla schíza, že přestaly bolet prsa, dneska se smrká krev…
stádový efekt nebo co
A kdože tu má 33 jako já???
Jáááááá
![]()
Holky, vy jste tady teda ukecany. Moc rada bych si taky pokecala, ale nestiham. Doma dve deti, ktere uz maji prazdniny a odpojeny internet a v praci je cim dal rusneji.
Ja nevim, co to se mnou je, ale od ty doby, co jsem tehotna, tak se budim hrozne brzy a pak cely den padam unavou. Mate to taky nekdo tak?
AHojky, gartuluju novým mamkám..
Já se dnes konečně objednala k doktorovi, ale jdu až 15.července, nehodlám se nechat nervovat.. Budu hezky chodit do práce aspoň se nestihnu nervovat..
S kafem, piju jedno, dvě za den, hledala jsem minule a kafe je v pohodě, pokud se nepije silné a víc než 3 hrnky denně.. Piju i slabý zelený čaj, nehodlám řešit plísňové sýry.. Minule jsme blbla, všechno přestala jíst a pít a málem se zcvokla z toho, co kde píšou, že si navzájem protiřečí a podobně.. Stejně mi nic nepomohlo a dopadlo to špatně.. Takže si ordinuju dietu tipu na co mám chuť a nechci nic slyšet.. ![]()
@Kiara77 vzbudím se pravidelně kolem druhé a nemůžu zabrat, nejpozději o půl šesté jsem vzhůru a mám dospáno
a přes den doslova padám na h**u
Docela jsem zvědavá, co budu dělat v práci, mám do konce týdne dovču a v pondělí mi vedoucí dá jinou práci, tak čekám co to bude
@KatKyr kafe piju 2× denně, mám nízký tlak a nějak si to bez kafe neumím představit, sýry též neřeším. Všeho trochu a s mírou ![]()
Já jsem to s tím spaním měla podobně minulý týden, ale tenhle naopak spím dobře a když se nevyspím, tak jsem pak úplně nepoužitelná a je mi divně od žaludku
Ne, že by mi bylo špatně, ale mám takový divný pocit
A když se vyspím, tak mi je dobře ![]()
@Kiara77 @JanduleD @kaczule1 taky bojuju se spanim, vzbudim se v noci, cumim do stropu, pak na chvili zaberu a pak jsem treba uz v pet svezi, v praci pak padam na pusu unavou
je to boj ![]()
@Kiara77 já jsem vždy vstávala 6,30 a co jsem otěhotněla tak jsem začala vstávat v 5h
ale jak mám home office tak to moc neřeším a kdykoliv v průběhu dne lehnu a pospím si.
@JanduleD píše:
@Kiara77 vzbudím se pravidelně kolem druhé a nemůžu zabrat, nejpozději o půl šesté jsem vzhůru a mám dospánoa přes den doslova padám na h**u
Docela jsem zvědavá, co budu dělat v práci, mám do konce týdne dovču a v pondělí mi vedoucí dá jinou práci, tak čekám co to bude
@KatKyr kafe piju 2× denně, mám nízký tlak a nějak si to bez kafe neumím představit, sýry též neřeším. Všeho trochu a s mírou
Tyjo, tak ja to mam na 100 procent stejny. S tim kafem, taky mam nizky tlak a byla jsem vzdycky zvykla pit dve denne. Ted jsem jedno kafe denne ubrala a chybi mi. Taky jsem si kazdy vecer dala jedno male pivecko a uz mam taky utrum. Chybi mi to, u alkoholu nejsou ani male davky bezpecne. ![]()
Tyjo, holky, koukam, ze jsme na tom vsechny stejne. Doufam, ze se to casem spravi… Sice mam uz dve deti, ale nepamatuju si jak to bylo…
@Kiara77 mě taky chybí pivečko, ale u kluků, jsem si ke konci dala. Jeden je v červenci a létě je žízeň veliká. Asi malé nebo ochucené si občas neodpustím. Navíc jsem četla, že trochu neškodí a děti jsou pak chytřejší. Přísnější jsem u kojení, to jsem se na alkohol ani nepodívala.
Pivečko mi taky chybí, to zase nee, to pít nebudu.. A to mám ovocné tak ráda.. Ale už jsem vyslala manžela, nakoupil ovocného birela bez alkoholu, abych se měla na stavbě dobře.. Sice tam teď moc nepobudu, lopatě a kolečku se budu vyhýbat obloukem, ale „uvařit“ brigádníkům (roztopit oheň a nařezat buřty) za to si odměnu zasloužím.. ![]()
A s tím spaním, já teď spát nemůžu, ani přes den, pořádně ani v noci, ale bude líp..
Ono zase decko pivka nebo vínka občas neuškodí, ale vínko pouze červené. tvrdý alkohol samozřejmě vůbec
@potato87 ja jsem vzdy chtela deti do dvou let po sobe ale nepovedlo se, bude to az extrem 17 let