Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vierra držím palce ať to dobře dopadne ![]()
@Oz IVF - umělé oplodnění a s tím souvisí i OPU a ET. OPU je, kdy se ženě v celkovce odeberou vajíčka a oplodní se je a ET je embryotransfer, kdy se už oplodněné vajíčka (embrya) dají zpátky ženě ![]()
Jéé tak to máme skoro postejno, já mám tedkom 6 týden a strašně mě bolí břicho, takže jsem musela navštívit doktorku a jít na krev zda to není mimoděložní, naštěstí krev je v normě, takže by to mělo být v pořádku, a v pondělí se snad už ukáže.
Koukla jsem na prvni stranky teto diskuze a neni tu ani jedna z holek, co tu byly jako prvni pozitivni tehule
@maca36 Většina z nás je už ve skupině Únorčátka 2014, kde si píšeme. Kdo bude chtít, tak se přidejte. Na začátku července zakladatelka skupinu uzavře a budeme bojovat spolu až do konce ![]()
Ahojík holky tak já se k vám ráda přidám první pozitivní test sem měla hned na začásku měcíce a zitra už začínám 8tt
moc moc moc všem přeju aby to taky vyšlo ![]()
Holky, díky za osvětu, zase jsem o něco chytřejší, ještěže jsou takové vymoženosti a dočkají se miminek i maminky, které by samy neotěhotněly. ![]()
Jé, tak to já se přesunu do únorňátek, i když mi vychází březňátko
Jsem pro zamčenou diskuzi
Tak pojďme všeci, ne? Bude invaze ![]()
Mi se zatím líbí tady, tady vás holky znám tam ne, byla bych pro zůstat a nebo si udělat svou skupinu ![]()
Ahoj holky
Vy jste ale kelišky
@vierra vůbec se nestresuj čárkou, to nejsou dušíky ale regulerní //
Já jsem měla ms 24.5 ovulku 7.6 a od pozitivní krve už testy nedělám
JInak proti uzavřené skupině taky nic nemám, spíše bych ji uvítala
a TP beztak budu mít určo březen
Jinak jak vám je? Mě dnes začalo slušně bolet v kříži, tak nevím či to k tomu patří ![]()