Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jannda Já mám prsa veliký, bolí. Na wc chodím víc, ale nic nezvládnutelnýho, náznaky nevolnosti jsou spíš večer, ale zatím bez zvracení. Naopak, nutně potřebuju hektolitry pomerančového džusu ![]()
@JaLa ahoj, vítej, já jsem jen den před tebou ![]()
a neboj, vždy je velká naděje že se to už konečně povede ![]()
@ellen11 pomerančový džús? já zase minerálku s čerstvím citronem a jak dojde citron, neznám se ![]()
Tak co, založí tu skupinu někdo? aby sme to nezaložily všechny ![]()
@JaLa ted se tu domlouvame na skupine Rybicky
tak do te
ja mam taky jeste termin nejak nejisty, protoze jsem po umelem oplodneni a podle ultrazvuku mi vychazi termin jinak nez podle menstruace. ale ta byla naposled 17.5.
@maca36 holky vy teda máte chutě, pom džus, citron, já jsem teda hoodně žíznivá teď ale piju jen trapnou vodu za to snad tak 4L za den ![]()
@gabousek super
Za chvíli se chystám na kontrolu, tak začínám být krapet nervozní ![]()
@JaLa píše:
Jo a termín porodu mi vychází dle MS 22.2. a dle ovu 1.3., takže netuším, do jaké skupiny bych měla jít
No přeci k nám pojď ![]()
Maca36, no vidiš, to je hezké
a já ještě měla takovou jooo fakt divnou prodlužovanou ovulaci (hrozně dlouhé období super plodného hlenu), že se skoro bojím i dvojčátek. Navíc babička mi je věští (a ona má takový zvláštní dar), tak se trochu děsim ![]()
jinak komu je zle, tak mně u těhotenství se synem pomohla těhotenská zázvorová lízátka - stačilo chvilku pocucat, když bylo nejhůř a pak odložit. Kdo chce může i ve formě čaje, ale němlo by se ho jíst více než 4g denně - ale i to stačí.
Tak prima, moc ráda se přidám do Rybiček ![]()
No nic, musím jít nakrmit děti - 2,5letého čerta a i tu bublinku v břiše ![]()