Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vierra není možné, tobě jsem pozvánku posílala mezi prvníma… ![]()
@Emisis je mi to MOOC lito a strasne moc preji brzke otehotneni!!! Pokud to klapne za 2 mesice tak zase muzem mit jarni - letni miminko…to je taky parada:-)
@maca36 píše:
Nezlobte holky, ktera jeste cekate unorcatka???
ja TP mam 15.2. do skupiny unorcatka2014 jsem se snazila prihlasit - do poznamky jsem napsala pouze TP 15.2., ale asi jsem se mela nejak vice rozepsat, jelikoz mi nikdo zadny souhlas nedal.
@Verca.T píše:
@maca36 Většina z nás je už ve skupině Únorčátka 2014, kde si píšeme. Kdo bude chtít, tak se přidejte. Na začátku července zakladatelka skupinu uzavře a budeme bojovat spolu až do konce
no snazila jsem se prihlasit, ale marne viz prispevek vyse
Aha tak jsem taky koukla do profilu a zjistila jsem, ze ve skupine unorcatka jsem. myslela jsem. ze me na to emimino upozorni…
@Emisis to taky budeš mít dětí hafo
už za dva měsíce čekám zprávu že jsi těhu ![]()
Já přirozeně neotěhotním, ale doufám že brzo budu mít zase uměláčka v bříšku ![]()
Holky, kterym to nevyslo, moc na vas myslim. Taky mam za sebou dvakrat tuto zkusenost a vim jak to boli, i kdyz se to stane hned v zacatku.
Ja bych taky chtela prosim do Rybicek!
Ahoj holky moc vám všem gratuluji a doufám že se k vám mohu přidat se svýma dvěma čárkama která se ukázala 11.6. ![]()
Lízátka kupuju v lékárně.
Holky, jak jsem prodělala ty potraty, tak mi na to nasadili Prednison a ještě jsem k tomu užívala Femibion, kontryhel a Wobenzym. U toho Wobenzymu jsou dokonce studie, že dokáže předcházet potratům z imunitních příčin (genetickým nebo morfologickým ale bohužel zabránit nedokáže). Taky vás to srovná po té kyretáži, aby se děloha hezky zahojila. Ač normálně nedokážu otěhotnět rychle a vše vždy trvá skoro rok (5. těhotenství je to v průběhu 5 let bez jakékoliv ochrany), tak po této léčbě jsem otěhotněla hned na druhý pokus, takže něco na tom určitě je.
@JaLa Něco bych si chtěla nasadit na pročištění těla. Kontryhel jsem užívala Wobenzym jen krátkou dobu. Příští týden mě čeká kontrola v CAR tak uvidíme co doporučí. Ale moc děkuji za tip ![]()