Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
28.6.13 22:17
  • Citovat
  • Upravit
2180
28.6.13 22:17
@JaLa píše:
Ahoj děvčata, můžu k vám? Koukám že řešíte taky skupinu, ráda se přidám.
Před týdnem jsem objevila //. MS byla 18.5., ale ovulaci jsem měla až 9.6., takže jsem zatím v začátku. Příští týden mě čeká UZ. Zatím teda mě trápí totéž co gabouska :-)
Už je to teda moje 5. těhotenství, ale dítko mám doma zatím jedno - našli mi poruchu imunity a štítnice, tak na to těhotenství zobu spoustu pilulí, aby to zase nedopadlo špatně - ale tentokrát z toho mám dobrý pocit, tak snad to vyjde.
Naprosto chápu, jak se holky cítíte, co se to nepovedlo a moc držím palce, aby se brzy zadařilo.

pravě, je to o tom pocitu, to mi MUDr potvrdil… Teď se vůbec nebojím ze by něco mělo byt špatně… Samozřejmě v rámci rozumného šílenství asi trochu ten strach taky mám, ale nepřevyšuje tu moji radost a debilní výraz štěstí:)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.6.13 22:24
@gabousek píše:
Holky tak jsem vám poslala pozvánky, jestli jsem někomu neposlala napište mi prosím a já pošlu, pozvala jsem jména jen 7 stránek zpět, zas nechci někoho prudit, kdo s náma kecat nechce ;) :kytka:

ja moc prosim, dostanu se sem jen zřídkakdy dřív než večer, tak určitě na těch 7mi stránkach nebudu:))) jste teda keky ukecany :* ale to je dobře, protože zas toho mám večer na čtení a reakce víc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.6.13 22:30
@maca36 píše:
@katkou katkou už máme skupinu Rybičky píše: Více

no tak prosiiiiiim do těch rybiček, nechci k cizím:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
29.6.13 04:36

@katkou http://www. emimino. cz/…ybicky-2014/
MUSÍŠ SI TU ZAŽÁDAT O PŘÍSTUP, PAK JAK SI OTEVŘEŠ SVŮJ PROFIL, TAK V LEVO UVIDÍŠ ODESLÁNÍ A PŘIJETÍ ŽÁDOSTI…

• Citovat
  • Upravit
4396
29.6.13 05:51

Ahoj holky, můžu taky k Vám? Ve čtvrtek jsem sem psala. To jsem to zjistila a teď bych potřebovala to s někým sdílet. Chlap je ještě pořádně v šoku a asi mu to bude chvíli trvat než to vstřebá :lol: a já s potřebuju o tom nutně s někým povídat ale nikomu se mi to rozhlašovat nechce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
29.6.13 07:39
@maca36 píše:
@katkou http://www. emimino. cz/…ybicky-2014/
MUSÍŠ SI TU ZAŽÁDAT O PŘÍSTUP, PAK JAK SI OTEVŘEŠ SVŮJ PROFIL, TAK V LEVO UVIDÍŠ ODESLÁNÍ A PŘIJETÍ ŽÁDOSTI…

už jsem to tam našla:)))) koukám ze jsi taky nocni sova:)))) nebo už jsi vstavala??:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
29.6.13 08:02

Ahoj holky, promiňte, že jsem vám to nepotvrdila včera, ale padla jsem za vlast :mrgreen: @Lithien už máš poslánu pozvánku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
29.6.13 08:11

@gabousek kuju kuju!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
29.6.13 14:04

Ahoj holky sice jsem ještě netestovala ale mám 4 dny zpoždění a to beru ultrogestan abych měla MS pravidelnou a taky vždy do 1 dne přišla a ted nic tak uvidíme. Sice jsme se z manželem nesnažili ale jeden den nám kapku ujel :lol: tak možná je všechno ale nevadí nám to protože jsme se stejně chtěli za 3 měsíce snažit. Už mám doma 8 měsíční holčičku tak jsem zvědavá jestli z tohodle něco bude jen na testování nezpěchám protože po předchozím těhu mi poz. test naskočil až v 6tt takže času dost. Můžu se teda přidat kdybych nakonec těhu byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
29.6.13 14:08

Jasnačka, rybička by to byla tak jako tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.7.13 07:02

Ahoj můžu taky k vám do klubu? Už jsem tady byla ale před nějakou dobou a rády bych zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waves
5.7.13 23:16

Ahoooj holky, tak jsem se po týdnu vrátila z dovolené a vidím, že mi všechny utíkáte do rybiček!!! Já chci takyyyyyy :dance: Jinak dovolená byla úžasná, ale zároveň náročná, každej den mi bylo pěkně špatně a to sluníčko není taky moc ideální!!! :D

• Citovat
  • Upravit
2234
5.7.13 23:29

Vy co už jste tu s náma kecaly a zapomněly jsme vás pozvat, tak si zažádejte o vstup a já vás odsouhlasím, nové už nebereme, páč je nás jak psů :think: a kdo tu drbárnu má pak dočítat, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waves
5.7.13 23:43

Jo jooo, už hodinu tady sedím a dočítám, co se tu nového stalo!!! :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat