Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Emisis moc mě to mrzí
právě si prožívám to samé.
Ale my to zvládneme uvidíš ![]()
@jannda píše:
Holky, zajímalo by mně, jaké máte příznaky?
Mně bolí prsa a toť vše. Ani nemám velkou únavu, taky stále čekám na nějaké ty nevolnosti a celkem nic se neděje…
Tak.. za sáhnutí na moje prsa bych byla momentálně schopna ubližovat
, bolesti podbřišku, ráno vstávám v půl šestý a pak jsem celý den KO, ale prostě už neusnu, až zas během dne
, když se nenajím, mám žaludek na vodě, nemám moc chuť na některá jídla, po sojovém mléku, které normálně piju jsem se málem
, takže se mu vyhýbám obloukem
jsem přecitlivělá, snadno vznětlivá a pořád bulim, někdy mi tu holky dáváte zabrat teda
Ale i přesto všechno jsem stále moc šťastná a mám strach, aby bylo vše v pohodě.. asi ty hormony
![]()
@Emisis, drž se, moc mě to mrzí ![]()
Holky, tak to pak založte a pošlete mně pozvánku či jak se to dělá, už nevím ![]()
A jdu si někam vyčíst, jak moc škodí víno v těhu, vy jste tu strašné poctivky, co nepijou nic, si připadám jak alkoholik ![]()
Tak mám založit skupinu Únorčátka/Březňátka 2014? A nebo pak ještě Rybičky 2014
![]()
@gabousek píše:
Tak mám založit skupinu Únorčátka/Březňátka 2014? A nebo pak ještě Rybičky 2014![]()
Jsem pro rybičky, i když někteřá třeba budou vodnářci ![]()
No jo.. pravda.. to mě nenapadlo..
Holky která z vás chce do uzavřené skupiny a čeká vodnáře? Přiznejte barvu a to jestli by vám vadilo být v rybičkách?
![]()
To se pak vejdu do společné diskuze i já, protože jinak je vás tu víc březnových ![]()
Ahoj děvčata, můžu k vám? Koukám že řešíte taky skupinu, ráda se přidám.
Před týdnem jsem objevila //. MS byla 18.5., ale ovulaci jsem měla až 9.6., takže jsem zatím v začátku. Příští týden mě čeká UZ. Zatím teda mě trápí totéž co gabouska ![]()
Už je to teda moje 5. těhotenství, ale dítko mám doma zatím jedno - našli mi poruchu imunity a štítnice, tak na to těhotenství zobu spoustu pilulí, aby to zase nedopadlo špatně - ale tentokrát z toho mám dobrý pocit, tak snad to vyjde.
Naprosto chápu, jak se holky cítíte, co se to nepovedlo a moc držím palce, aby se brzy zadařilo.
Jo a termín porodu mi vychází dle MS 22.2. a dle ovu 1.3., takže netuším, do jaké skupiny bych měla jít ![]()