Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JaLa kde kupuješ ty zázvorová lízátka? mě už o tom kamarátka mluvila, že těhotné často vidí s lízátkem, že je to jistě něco proti nevolnostem
@maca36 dají se koupit v lékarně. Já je loni taky měla, ale vůbec mi nezabíraly ![]()
@kaczule1 ahá, zkusím, ikdyž mě teda hodně zase pomůžou mentolové bonbóny
@JaLa u mně je to teď 3.těhu, dítě zatím nemám, tak snad už to konečně dopadne ![]()
Holky všem díky..
je to smutné..ale uklidňuje mě trochu, že jsem otěhotněla přirozeně takřka na poprvé, že to jen zkusíme..tak teď už do toho půjdeme poctivě a snad se brzy zadaří
Příroda je holt někdy mocnější..
@medmenka kdo to nezažije, tak nepochopí, jak je šílené, jít do nemocnice mezi všechny ty těhotné maminky s bříškama na kyretáž..fakt děsivá zkušenost.. Ale tak teď nás může uklidnit, že to zlé už máme za sebou a příště už to MUSÍ být jen pozitivní
Kdy ti řekl Dr. že to zase můžete zkusit?
@Emisis přesně tak příště už to vyjde ![]()
Teď mám klasické šestinedělí a pak se asi už můžeme snažit. Ve středu jdu do svého CARU tak tam si o tom ještě chci popovídat s doktorkou. Dneska jsem byla v nemocnici na odběru krve jak klesá hcg a jde to teda pěkně pomalu mám 572. ![]()
Holky tak jsem vám poslala pozvánky, jestli jsem někomu neposlala napište mi prosím a já pošlu, pozvala jsem jména jen 7 stránek zpět, zas nechci někoho prudit, kdo s náma kecat nechce
![]()
@gabousek nevím jestli jsem slepá ale žádnou pozvánku nevidím ![]()
@medmenka Já jsem teda za celé těhu nebyla na krvi..takže vůbec nevím jak mi bude klesat HCG..za 14 dní jdu na na první kontrolu ke svému Dr. říkal, že když bude vše ok, tak prej mi nasadí dvouměsíční kůru na brzké otěhotnění, bo zdravá jsem jak řípa a dětí můžu mít hafo
už aby to bylo.. ![]()
@kaczule1 kačí tak hodně štěstí a pak hned piš, tfuj tfuj tfuj