Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
28.6.13 08:30

@Zuzulka7 zatím je no..je normálně v limitu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.6.13 08:30

@vierra a kdy byla přibližně ovulace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.6.13 08:31

@kaczule1 7.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
28.6.13 08:32

@vierra mě se objevovaly hned a u toho prostředního se mi právě objevila pozdě a slabá čárka. A k doktorce jdeš tedy až v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
28.6.13 08:34

@vierra to zase není tak dlouhé těhu, aby už musela být čárka silná. ale chybu děláš i v té změně testů. Měla jsi koupit dr max. Případně mamatest, ale takový ten co je do proudu moči, ne ty papírky

• Citovat
  • Upravit
372
28.6.13 08:37

Já už testovat asi nebudu, akorát mě to znervozňuje, buď vydržím do pondělka a mudr mi řekne jak to je a nebo mě přítel o víkendu zaveze, naštěstí dojede dřív ze služebky tak budu klidnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
28.6.13 08:39

@vierra já nevím, ale já být tebou, tak už asi žádné testy raději nedělám. zkus to vydržet. jak jsem už psala, z moči jde poznat že tam HCG je, ale neurčíš jeho hladinu. mně stoupalo v začátku hodně pomalu a taky jsem se stresovala, až mi dr. domluvila že žádné testy a žádné odběry. Že se tím jen stresuju a i tak se nedá 100% určit prosperující těhotenství. Protože jsou ženy kde to postupuje velmi pomalu a narodí se zdravé miminko a naopak, někomu to krásně stoupá a dojde k potratu.
Takže na testy zapoměň, jdeš v pondělí k dr. tam se dozvíš víc. Vím že je to stresující, ale to každodenní testování je ještě horší. Jsi jen v ranním stádiu, je to skutečně brzo dělat závěr z testu, kde ta čárka nesílí, když střídáš testy.

• Citovat
  • Upravit
372
28.6.13 08:50

@maca36 já vím :,( jen závidím těm holkám, co najdou na testu dálnice, další týden na utz mají potvrzené těhu a jsou v klidu..já snad takové těhulkování v klidu asi nezažiju, už druhé těhu co jen stresuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.6.13 09:05

Ahoj holky, kolikátý DC jste si dělali testy. Já jsem teď teprv 22DC a menstruaci mám nepravidelnou. Jednou 26 pak 27 a minule 34. Kdy byla ovulka nevím, zatím to nesledujem.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
28.6.13 09:06

@vierra u mě to není jinak, taky mám za sebou jedno ZT a teď s hrůzou čekám na druhý ultrazvuk zda budou srdíčka. o to víc je to horší, že jsme museli na umělé oplodnění, mám za sebou operace, manžel je nositel CF, nic není lehké a nikdo to nemá lehké. Ale snažíme se to všechny zvládat jak to nejlépe jde. Já pokud se srrdíčka rozbuší, i tak budu v strachu celé těhotenství. Ale mám i radost a to z toho, že se nám to povedlo hned u prvního IVF a ty buď taky ráda, že můžeš otěhotnět. Vím že je to možná hloupý argument, ale hledej i pozitiva. Nemůžeš být jen negativní, ten stres ani tobě ani miminku nijak neprospívá.

• Citovat
  • Upravit
maca36
28.6.13 09:08

@Petrovanda já jsemsi dělala test 23 den, ale pak byla hodně dlouho jen slabá čárka, ta začala sílit až víc než po týdnu, až 31 den byla čárka výrazná

Příspěvek upraven 28.06.13 v 09:08

• Citovat
  • Upravit
2234
28.6.13 09:08

@vierra Víš, i kdyby to podruhé nevyšlo, tak se minimálně kolem tebe začne dít kolotoč, který povede k řádnému vyšetření a vyřešení problému, což následně povede k donošení krásného zdravého miminka. :hug: Dokážu si představit, jak je to pro tebe těžké, sama jsem tu před dvěma dny plašila, že mi čárka nesílí. Doma jsem to samozřejmě ořvala, stresovala a kdyby to trvalo déle, asi bych se zcvokla. Zase na druhou stranu se pořád uklidňuju tím, že si říkám, že i kdyby se to stalo, že miminko odejde, je to z nějakého důvodu. Ani jedna z nás tady nevíme, jak dopadne naše těhotenství, záruku na další den nám bohužel nedá nikdo. Ale medicína už dneska umí zázraky a věřím, že každé z nás dopomůže k tomu vysněnému uzlíčku. Drž se, budem ti tu všechny držet palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.6.13 09:12

@gabousek @maca36 děkuju moc holky :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
28.6.13 09:24

@vierra :hug: jak psaly holky, různé testy se dělají spíš pro potvrzení těhu, jestli třeba nedělá falešné duchy, tak se koupí víc značek, ala na sílení se musí použít stejné. Jestli to vydržíš do ponděla, bude to super, jestli ne, zkus třeba zítra z ranní moči a v pondělí z ranní moči maxe, aby to bylo stejné a uvidíš, pak ti řekne i dr.

Holky, já se omlouvám za stupidní dotaz, mohla byste mi některá vysvětlit zkratky IVF IUF ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
28.6.13 09:27

@Oz IVF je in vitro… tedy umělé oplodnění
ET je embryotransfer - přenos embryí do dělohy
a IUI je inseminace kdy se spermie zavedou do dělohy v době ovulace

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...