Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maca36 tezko rict..mne by mel vychazet termin 6.3., takze to klidne muze byt i unorcatko…ale malou jsem prenasela, porod vyvolavany, takze klidne breznatko…
Holky, zajímalo by mně, jaké máte příznaky?
Mně bolí prsa a toť vše. Ani nemám velkou únavu, taky stále čekám na nějaké ty nevolnosti a celkem nic se neděje… ![]()
Holky podle různých kalkulaček mám TP od 25.2 do 3.3, určo bude březen ![]()
@jannda ja zatim dost curam, prsa me neboli vubec…nevolnosti jsem u prvniho mela, bez zvraceni, te zatim nic, ale u mě je jeste brzy…
@jannda ja jsem dnes zacala 7tt, prsa me boli, nevolnosti bez z raceni kdykoliv v prubehu dne, porad bych spala a litam na malou 100× za den
Ahoj holky.tak včera jsem byla na revizi..naše embryjko to taky vzdalo..
jsem z toho moc smutná, ale dle dr. by miminko nebylo v pořádku..příroda to tak chtěla a zařídila..Už se těším až pominou dva měsíce a budem to moci s mým drahým zkusit znovu..přeju všem ať máte pohodové těhotenství a zdravé děti ![]()
@Emisis to je mi lito, dej se hezky do poradku a at se brzo opet zadari a uz jen zdrave miminko
@Emisis to je mi líto. Také jsem to zažila
. Hlavní je, že můžeš přirozeně otěhotnět. Příště to už určitě dobře dopadne ![]()
@Emisis to je mi lito, drzim palce a preju moc zdravi do dalsiho snazeni a tehotenstvi
![]()
Mně je jedno kam se půjdeme zavřít, jestli do unorčátek nebo březňátek
, hlavně mě vezměte prosím vás sebou, vždyť co bych si bez vás počala ![]()
@Emisis to je mi moc moc lito…
příště to určitě dobře dopadne
![]()
@jannda no mě šíleně bolí prsa a už sou o číslo větší, neustále chodim na zachod a nejlepší to je v noci každý dvě hodky vzhuru kvůli tomu, no a pocit na zvracení tak to je na denním pořádku a jak mám volno tak sem jak šípková růženka
občas mám opravdu problém to v práci zvládnout a to začínám 8tt zitra