Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
27.6.13 17:55

Holky kouříte tu některá??

• Citovat
  • Upravit
13503
27.6.13 17:59
@maca36 píše:
Holky kouříte tu některá??

ja nekourim, kourila jsem pred prvnim tehotenstvim, hodne, ale jakmile jsem zjistila, ze jsem tehotna, tak jsem okamzite prestala, sice jsem pak potratila, ale uz jsem znovu nezacala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.6.13 18:02

Já jsem přestala kouřit když se začalo řešit umělé oplodnění, teď už týden nekouří ani manžel… ale četla jsem tu jednu diskuzi, kde se holky - budoucí maminky obhajují jak není vůbec kouření pro miminko škodlivé, tak mi z toho je dost těžko :((

• Citovat
  • Upravit
15866
27.6.13 18:04

Já i manžel jsme nekuřáci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.6.13 18:05
  • Citovat
  • Upravit
372
27.6.13 18:05

@maca36 prostě závislačky, které si to neodpustí ani když čekají maličké..je to nechutně sobecké!!! kolikrát jsem viděla těhulu a cigáro v pysku…nejradši bych ji pleštila :x
a jinak decko vinka jednou týdně nebo malé pivčo at už ovocné nebo desítka určitě neuškodí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
27.6.13 18:09

Ja jsem kourila kdysi, asi 8 let. Od te doby, co jsme se zacali snazit o prvni dite uz jsem nevykourila ani jednu cigaretu, tj od jara 2004

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
27.6.13 18:09

@maca36 Ja jsem teda striktni…ani kapicku alkoholu…treba v tech dalsich trimestrech to tolik neuskodi, ale ted v tech prvnich tydnech je to nejdulezitejsi vyvojove obdobi..tvori se vsechny smyslly, micha a mozek…nechci to riskovat…jak byly ty vedra tak jsem si dala maximalne nealkoholicke pivo se spritem. Kafe by az do 3 salku denne nemelo vadit, ale ja jsem presla na CARO…jsem asi extrem…ale tim jak jsme se dlouho snazili, tak jsem bojacna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
27.6.13 18:11

Taky nekourim, jenze ten muj jako fabrika, nastesti nikdy v byte, vzdy jde ven na terasu!..ale zas enekdy v aute, i kdyz je v nem malej,,,mne to strasne vadi, ale nehnu s nim, dokud mu to samo doklapne…dokonce ma astma a nepochopi, ze se tim nici:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.6.13 18:11

@potato87 jsem na tom stejně. Já od února kávu nepiju a piju jen CARO :roll: V práci jsem si po dlouho době udělala nescu s mlíkem a vůbec mi nechutnala, tak mi to ani nevadí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
27.6.13 18:14

@kaczule1 taky rikam, ze si clovek zvykne na vsechno!!! taky jsem si koupila caj na kojeni…ma skoro stejne slozeni jako ten pro tehotne a je o polovinu levnejsi..v min. tehotenstvi jsem jej taky pila, pry ma podporovat tvorbu mlecnych zlaz..a vecer si davam pul litru mleka…tak nejak si moje telo o to calcium rika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
27.6.13 18:34
@Kiara77 píše:
Holky, vy jste tady teda ukecany. Moc rada bych si taky pokecala, ale nestiham. Doma dve deti, ktere uz maji prazdniny a odpojeny internet a v praci je cim dal rusneji.
Ja nevim, co to se mnou je, ale od ty doby, co jsem tehotna, tak se budim hrozne brzy a pak cely den padam unavou. Mate to taky nekdo tak?

Já a je to děsný, ale přikládala jsem to tomu, že stárnu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
27.6.13 18:40

@potato87 Se obávám, že jestli piješ mléko z krabice, tak to není zrovna zdroj vápníku. Navíc je pak člověk děsně zahleněnej a slinivka taky zrovna dvakrát nejásá.. co spíš jiný zdroj vápníku? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
27.6.13 19:30

Taky jsme nekuraci, nedavno jsme sedeli na zahradce v restauraci, pred nami sedela tehule s chlapem, nejen ze pila pivo, to jeste neni takova hruza, ale za celou dobu vykourila 4 cigara. Dost me prekvapilo, ze ji ani ten jeji nic nerekl, za to ja na ni hazela uplne vrazedny pohledy :cert: mela jsem sto chuti ji to cigaro vyrazit z pusy, nechapu to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.6.13 19:35

@almondka věřila bych že taková osoba kouří i v domě nebo bytě kde spí a kde pak bude její miminko vyrůstat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky