Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
9.11.13 00:18

@Ivuša.Nen to je jasný… kdybych měla mimi dřív, tak by hlavně nemělo toho správného tátu… Víš, taky se bojím, jak jsem mladá.. o co všechno přijdu… ale díky své nemoci ych taky dítko později mít nemusela… @Ivuša.Nen taKŽE je to pak opravdu otázka života… kupodivu jsme měli s mužem mega plány :mrgreen: A všechno se o pár let posune :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 00:19

@Motka takže už víš, že to bude holka jo? :mrgreen: to mi budeme mít taky druhou, děsně hodnou, milou a tulivou holčičku. klidně právničku nebo doktorku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 00:20

@Ivuša.Nen určo holka, jsem si jistá :mrgreen: Doma uzavíráme sázky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 00:22

@Motka jako dítě bych neměnila, jen bych si zařídila jinak svatbu a rozmyslela si víc koupi domu :-D a nedostaneme zdrbany, že si tu v diskusi vykecavame? muže se to vubec? :-D ja uz na emiminu cetla tolik hnusnych komentaru, ze bych se ani nedivila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 00:24

@Motka zatím má mimišo pracovni nazev Žofka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechci totiž vědět co to bude tak dokud se to nenarodi tak to bude malá žofka… pak Gabriela nebo Zdeněk (po tatínkovi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 00:25

@Ivuša.Nen Máme tady sedět a jen plkat o příznacích? :mrgreen: tady jsou dobrý holky, to kolem se to hemži harpyjema :mrgreen: no… naše svatba to bude velepárty :mrgreen: Spoustu toho máme naplánovaného, navržené oznámení, ale bez prstýnku prostě odmítám cokoliv řešit a tvrdit, že se budem brát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 00:26

@Ivuša.Nen Mi říkáme mimísek, tečka, bublina :mrgreen: pak to bude buď jarmilka a nebo Matěj (navrhl muž, ještě se to musí projednat)-mě by se víc líbil Matyáš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 00:28

@Motka nech toho nebo budu závidět :cert: :mrgreen: asi se rozvedu a znovu vdám( za toho samého) a udělám si to vše jinak! ale už budu končit. musím jít spát. budíka mám jasně daného, leda že bych ji udělala odvar z makovic :mrgreen: tak dobrou a zítra zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 00:34

@Ivuša.Nen Ale, není co závidět, já bych ti taky mohla závidět :mrgreen: Tak tu holky maj něco na počtení aspoň :mrgreen: tak paaa zítra..taky musím vstávat, dva týdny jsme si válela a v týdnu musím dát 4 zkoušky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
9.11.13 07:18

Bre rano damy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ¨
tywe, to vedet, tak jsem se jeste pemohla jit nespat..hih…jak se tu rozjedete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.11.13 08:50

Tady clovek chvilku neni a co vsechno prosvihne… sakra :D… dobre ranko holky.
tak ja dnes hlasim budicek 3.00 vypadam jak mrtvolka :D
Motka / tady na emiminu je tooooooolik strasne frustrovanych a nestastnych zen / zlo jim ciha z kazdeho pismenka. Nic si z toho nedelej / vsechny vytaci kdyz hlavne na ty jejich poznamky nereagujes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
9.11.13 09:23

Holky, jak jste na tom s nějakými příznaky? Ja jsem dnes 5tt a krome bolesti prsou ze stran vůbec nic, jo možná víc čůrám a říhám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
9.11.13 09:25

@Pindulina85 já nemám příznaky doteď :lol:, občas mírné bolení v prsou, únava, jinak nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 09:28

@Pindulina85 v prvnim tehu mi nebylo taky nic.sem rikala, ze kdyby mi nerostl pupek tak ani nevim ze sem tehotna.ted s druhym prozmenu trpim :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 09:30

@Motka bre rano :D jinak Matyas se mi taky vic libi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie