Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivuša.Nen to je jasný… kdybych měla mimi dřív, tak by hlavně nemělo toho správného tátu… Víš, taky se bojím, jak jsem mladá.. o co všechno přijdu… ale díky své nemoci ych taky dítko později mít nemusela… @Ivuša.Nen taKŽE je to pak opravdu otázka života… kupodivu jsme měli s mužem mega plány
A všechno se o pár let posune ![]()
@Motka takže už víš, že to bude holka jo?
to mi budeme mít taky druhou, děsně hodnou, milou a tulivou holčičku. klidně právničku nebo doktorku
![]()
@Motka jako dítě bych neměnila, jen bych si zařídila jinak svatbu a rozmyslela si víc koupi domu
a nedostaneme zdrbany, že si tu v diskusi vykecavame? muže se to vubec?
ja uz na emiminu cetla tolik hnusnych komentaru, ze bych se ani nedivila
@Motka zatím má mimišo pracovni nazev Žofka
nechci totiž vědět co to bude tak dokud se to nenarodi tak to bude malá žofka… pak Gabriela nebo Zdeněk (po tatínkovi)
@Ivuša.Nen Máme tady sedět a jen plkat o příznacích?
tady jsou dobrý holky, to kolem se to hemži harpyjema
no… naše svatba to bude velepárty
Spoustu toho máme naplánovaného, navržené oznámení, ale bez prstýnku prostě odmítám cokoliv řešit a tvrdit, že se budem brát ![]()
@Ivuša.Nen Mi říkáme mimísek, tečka, bublina
pak to bude buď jarmilka a nebo Matěj (navrhl muž, ještě se to musí projednat)-mě by se víc líbil Matyáš. ![]()
@Motka nech toho nebo budu závidět
asi se rozvedu a znovu vdám( za toho samého) a udělám si to vše jinak! ale už budu končit. musím jít spát. budíka mám jasně daného, leda že bych ji udělala odvar z makovic
tak dobrou a zítra zas
@Ivuša.Nen Ale, není co závidět, já bych ti taky mohla závidět
Tak tu holky maj něco na počtení aspoň
tak paaa zítra..taky musím vstávat, dva týdny jsme si válela a v týdnu musím dát 4 zkoušky ![]()
Bre rano damy
¨
tywe, to vedet, tak jsem se jeste pemohla jit nespat..hih…jak se tu rozjedete
Tady clovek chvilku neni a co vsechno prosvihne… sakra
… dobre ranko holky.
tak ja dnes hlasim budicek 3.00 vypadam jak mrtvolka ![]()
Motka / tady na emiminu je tooooooolik strasne frustrovanych a nestastnych zen / zlo jim ciha z kazdeho pismenka. Nic si z toho nedelej / vsechny vytaci kdyz hlavne na ty jejich poznamky nereagujes ![]()
Holky, jak jste na tom s nějakými příznaky? Ja jsem dnes 5tt a krome bolesti prsou ze stran vůbec nic, jo možná víc čůrám a říhám ![]()
@Pindulina85 já nemám příznaky doteď
, občas mírné bolení v prsou, únava, jinak nic ![]()
@Pindulina85 v prvnim tehu mi nebylo taky nic.sem rikala, ze kdyby mi nerostl pupek tak ani nevim ze sem tehotna.ted s druhym prozmenu trpim ![]()