Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, muzu se přidat? Našla jsem 9.10 ducha a postupně začal sílit. Druhé mimco jsme chtěli, takze plánované a snad vse bude ok, nás maly má 15 měsíců takze Ho ještě zvedam ale asi takových mamin je víc.
@pastelkaa ahojky gratuluju ![]()
koukám že mame stejně stare děti akorát jste o den starší ![]()
a já našla ducha 8.10. ![]()
@mojemaličkost
i ten den testování je podobný
Taky gratuluji ![]()
Ahoj holky,
Tak dnes jsem byla u doktora a vim, ze nic nevim ![]()
Ne tehotenstvi potvrdil, je v děloze a pry odpovida tt, ale nezmeril ho ani nic jineho. A obejdnal me na 31.10. to zas bude nervozita.
Jinak me se navaluje tak stridave, pul dnejo a pul dne je mi zas dobre, zjistila jsem ze pomaha jist pravidelne pak je to lepsi. Zatim jsem kupodivu nepribrala a to docela bastim
Jinak vitam nove holky a blahopreju ke //.
Ahoj holky, tak dnes jsem byla u doktora a je to tam
zatím byl vidět jen váček takže jdu za 3 týdny zas. Já mám takovou radost ![]()
Holky ale co mi nejde do hlavy, hehe jak nektere holky rozpoznaji tehu treba ve 4. mesici
nahodou to je tak supr, dyt cele to krizove obdobi nevedi ze jsou tehu a pak uz jsou rovnou ve druhem pohodovem trimestru… ![]()
@nadus - Mám kamarádku, která to poznala, až na konci 3tího měsíce a to čekala dvojčata. Chodila jí normálně MS a když se jí zdálo, že přibírá, tak lítala do posilovny aby zhubla a dr jí to oznámil, jak náhodou byla na kontrole ![]()
A druhá moje kámoška otěhotněla přes antikoncepci a tím pádem na to taky přišla někdy kolem 4tého měsíce, protože si vesele prášky brala dál a tím pádem ji MS taky pořád normálně chodila ![]()
Příroda je mocná ![]()
@carnation píše:
@nadus - Mám kamarádku, která to poznala, až na konci 3tího měsíce a to čekala dvojčata. Chodila jí normálně MS a když se jí zdálo, že přibírá, tak lítala do posilovny aby zhubla a dr jí to oznámil, jak náhodou byla na kontrole![]()
A druhá moje kámoška otěhotněla přes antikoncepci a tím pádem na to taky přišla někdy kolem 4tého měsíce, protože si vesele prášky brala dál a tím pádem ji MS taky pořád normálně chodila
Příroda je mocná
tak to je slusne
hlavne s tou antikoncepci… to jsem mela kolegyni / jeji pritel se prej narodil tak, ze jeho matka brala antikoncepci a pro jistotu meli i prezervativ ![]()
Ahoj, holky, může se taky přidat k vám? Dnes se objevily 2 čárky, sice slabounká, ale je tam. Je mi 27 a máme doma téměř 11-ti měsíčního Kryštofa ![]()
Tak holky zítra asi vyrazím k doktorce, chtěla jsem jít až na konci října, ale asi bych to nevydržela
![]()
Příspěvek upraven 14.10.13 v 17:07
@Skuba píše:
Ahoj, holky, může se taky přidat k vám? Dnes se objevily 2 čárky, sice slabounká, ale je tam. Je mi 27 a máme doma téměř 11-ti měsíčního Kryštofa
jee gratuluji
alespon se prcek bude mit s kym hrat kdyz povyroste ![]()
@mamina85 píše:
Tak holky zítra asi vyrazím k doktorce, snad budou jen dobré zprávy
mamino, moc drzim palecky at to vse dobre dopadne!! ![]()