Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
14.10.13 10:14

Ajejeeee tak vydrz Prtka vydrz :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.10.13 11:31

Ahoj, muzu se přidat? Našla jsem 9.10 ducha a postupně začal sílit. Druhé mimco jsme chtěli, takze plánované a snad vse bude ok, nás maly má 15 měsíců takze Ho ještě zvedam ale asi takových mamin je víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.13 12:14

@pastelkaa ahojky gratuluju :potlesk:
koukám že mame stejně stare děti akorát jste o den starší ;)
a já našla ducha 8.10. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.10.13 12:24

@mojemaličkost
:D i ten den testování je podobný
Taky gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.13 12:34

Tady je muj testovací maraton :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
14.10.13 13:58

Ahoj holky,

Tak dnes jsem byla u doktora a vim, ze nic nevim :)
Ne tehotenstvi potvrdil, je v děloze a pry odpovida tt, ale nezmeril ho ani nic jineho. A obejdnal me na 31.10. to zas bude nervozita.

Jinak me se navaluje tak stridave, pul dnejo a pul dne je mi zas dobre, zjistila jsem ze pomaha jist pravidelne pak je to lepsi. Zatim jsem kupodivu nepribrala a to docela bastim

Jinak vitam nove holky a blahopreju ke //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
14.10.13 14:03

Ahoj holky, tak dnes jsem byla u doktora a je to tam :) zatím byl vidět jen váček takže jdu za 3 týdny zas. Já mám takovou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
14.10.13 14:37

Holky ale co mi nejde do hlavy, hehe jak nektere holky rozpoznaji tehu treba ve 4. mesici :) nahodou to je tak supr, dyt cele to krizove obdobi nevedi ze jsou tehu a pak uz jsou rovnou ve druhem pohodovem trimestru… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
14.10.13 14:42

@nadus jo to by se mi taky libilo nebyt ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
14.10.13 14:53

@nadus - Mám kamarádku, která to poznala, až na konci 3tího měsíce a to čekala dvojčata. Chodila jí normálně MS a když se jí zdálo, že přibírá, tak lítala do posilovny aby zhubla a dr jí to oznámil, jak náhodou byla na kontrole :-)

A druhá moje kámoška otěhotněla přes antikoncepci a tím pádem na to taky přišla někdy kolem 4tého měsíce, protože si vesele prášky brala dál a tím pádem ji MS taky pořád normálně chodila :-)

Příroda je mocná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
14.10.13 15:05
@carnation píše:
@nadus - Mám kamarádku, která to poznala, až na konci 3tího měsíce a to čekala dvojčata. Chodila jí normálně MS a když se jí zdálo, že přibírá, tak lítala do posilovny aby zhubla a dr jí to oznámil, jak náhodou byla na kontrole :-)

A druhá moje kámoška otěhotněla přes antikoncepci a tím pádem na to taky přišla někdy kolem 4tého měsíce, protože si vesele prášky brala dál a tím pádem ji MS taky pořád normálně chodila :-)

Příroda je mocná :-)

tak to je slusne :DD hlavne s tou antikoncepci… to jsem mela kolegyni / jeji pritel se prej narodil tak, ze jeho matka brala antikoncepci a pro jistotu meli i prezervativ :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
14.10.13 16:51

Ahoj, holky, může se taky přidat k vám? Dnes se objevily 2 čárky, sice slabounká, ale je tam. Je mi 27 a máme doma téměř 11-ti měsíčního Kryštofa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
14.10.13 17:06

Tak holky zítra asi vyrazím k doktorce, chtěla jsem jít až na konci října, ale asi bych to nevydržela :dance: :mavam:

Příspěvek upraven 14.10.13 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
14.10.13 17:07
@Skuba píše:
Ahoj, holky, může se taky přidat k vám? Dnes se objevily 2 čárky, sice slabounká, ale je tam. Je mi 27 a máme doma téměř 11-ti měsíčního Kryštofa :mavam:

jee gratuluji :) alespon se prcek bude mit s kym hrat kdyz povyroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
14.10.13 17:07
@mamina85 píše:
Tak holky zítra asi vyrazím k doktorce, snad budou jen dobré zprávy :mavam:

mamino, moc drzim palecky at to vse dobre dopadne!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek