Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
18.4.13 18:34

@MiriamK no mela sem v planu sex.. uvidime jako se budu citit.. jen se chci jeste zeptat kdyz teda odsla ta zatka sexovat se muze jeste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.4.13 18:39

@anicka18
jj jasný :) a kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.4.13 18:45

@MiriamK v Třebíči :) mohla sem si vybrat mám dvě porodky stejný km.. ale tahleto je luxus.. za 100,– na pokoji tv a lednice :) ale hlavne se mi libi to ze chlap zaplati 500,– za pobyt u porodu a muze tam byt treba 4dny na boxu semnou nez se malej narodi nebo muze prijit az tesne pred vyprdnutim a porad je to 500,– je to 30km a z te druhe posilaji domu a vypada to, no silene..nikdy sem se nesetkla s tim ze by dr a sestra prisli podali mi ruku a predstavili se..jak se vymenila smena to samy.. uplne jiny.. a taky mi prcka neodnesou na umyti a osetreni, vse hned poporodu udelaji na tom boxu takze to uvidim i ja :) (asi aby uz nevymenily deti :mrgreen: ) promin :oops:,ale jsem z toho unesena :oops:,jeste sem nic takovyho nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.4.13 18:56

@anicka18
tam kde budu rodit já, tak tam myslím taky chtějí 500 nebo 600 za někoho u porodu, 100,– za pokoj ale asi tam lednička nebude :mrgreen:
to se ti nedivím, že jsi z toho unešená ono málo který doktor ti v dnešní době podá ruku a nebo se vůbec představí :roll:

tam kde budu rodit já mi malou hnedka po porodu na sále nechají, tak jsem taky za to ráda :)
to jsou takový věci, který by měly být standartem, ale bohužel asi to bude ještě chvilku trvat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.4.13 19:06

@MiriamK tak nějak.. taky nám malýho nechají 2hod po porodu na tom boxu s náma.. jak sem tam ted lezela tak mi rekli ze tam semnou muze chlap byt klidne celej den ze sem sama napokoji.. jinak kdyz sou na pokoji dve nesmí navsteva na pokoj ale do takovy mistnosti a taky kdykoli a na jak dlouho chteji.. coz je mazec.. ted tam byli 4pokoje volny a jinak byli po jedny pani obsazeny kez by to tak bylo az porodim aspon by tam byl chlap skoro porad ( ale tak treba budu spital snaset uz psychicky lip kdyz malej bude venku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
20.4.13 12:45

:mavam: Tak co holky? nějaké novinky? : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.4.13 21:19

@Nastys :mavam: já bohužel nic pořad 2v1 už mám 3 po TP :zed: dr mi udelala jen hemiltna a po nem mi odesla hlenova zatka takze nic :( v pondeli me ceka nejaky vysetreni kde mi do pipky strci nejakou kameru aby videli jak vypada plodovka a kdyz bude ok nechaji me jeste 2v1 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
21.4.13 07:39

@anicka18
U mě taky žádná změna.. ve čtvrtek mi udělala dr. Hamiltona a jen teda zátka odchází, ale nic se neděje. Asi se mrňousům prostě ven nechce :nevim:
Na další kontrolu jdu „až“ ve čtvrtek.. to mě čeká i utz a dohodneme se co dál :roll: Už je to nekonečný!! A jsem z toho nervózní.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
21.4.13 07:52

U me holky to same, ctyri dny po terminu a nic se nedeje, jen posluju :-(…Zitra do nemocnice a domluveni se na terminu vyvolani, je to nekonecne co? Me porad strasili abych vubec donosila, ze to bude nejspise na konci brezna a ja prenasim, se z toho picnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.4.13 09:16

@simka.t taky mi rikaly ze kdyz vydrzim do konce brezna nebo do konce 35tt bude to zazrak…

jdu do sprchy mam nejaky bolesti doufam ze nezmizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.4.13 20:46

@wiki čiki velka gratulace :andel: :srdce: preju, at se brzo zotavis…

me poradila drepy kamoska, ale na me to nezabiralo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.4.13 21:03

Nam dnes v 18:36 prisel na svet Adamek po komplikacich cisarskym rezem vazi 3500g a meri 51cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.4.13 21:17

@anicka18 gratuluji moc :kytka: komplikace me mrzi, ale hlavne ze uz to mas za sebou a jste oba v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.4.13 21:38

@lenkaleni dekuji to me taky mrzi musi byt na jipce bobanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
21.4.13 22:05

@anicka18