Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rozand píše:
Ne uplne. Nekdo ma bricho spis venku, nekomu se vic tlaci dite do organu.Mne pokazde vyrostlo v dobe, kdy mimino melo sotva par centaku, a to nejsem stihla.
No dobrý, ale to jí tady nikdo s jistotou neřekne. Pořád nevidím důvod kvůli tomu zakládat diskuzi…
Na mě to bylo vidět s jistotou pátý měsíc.
Myslím, že předtím si možná někdo všiml, ale přičítal to třeba koroně ![]()
Ona jedna věc je ploché břicho a druhá jak máš to břicho nasvalené, jestli cvičíš atd.
Taková perlička…
Máme v práci ale kolegyni, na které to nebylo poznat do devátého měsíce, je opravdu obrovská a nikoho to ani nenapadlo, docela trapas ![]()
Na známé nebylo videt do 8. to je individualni..jakou mas postavu?
@Anonymní píše:
Ahoj, pokud mám ploché břicho, kdy na mě půjde těhotenství vidět?
Prosím o zachování anonymu, mám tady známé a nepotřebuji aby viděli že se na tohle ptám
Mně roste břicho kolem Vánoc, těhotná netěhotná.
Dobrý den, mám blbou otázku mám příznaky těhotenství ale těhotenský test je stále negativní pro dotazy skrze gynekologii tam mě odbili už po prvním měsíci a i po druhém takže se budu objednávat jinde ale do té doby potřebují nějak uklidnit 😅teď je to zhruba 3 měsíc vnímám na sobě změny i bolesti podbřišku dost jasně ale vrtá mi hlavou negativní test..děkuji za odpovědi
@Marťassssss Dojdi si na odbery krve na hcg jako samoplatce.
@Marťassssss Ne ta musi rust. Muzes mit nizsi mnozstvi v moci, ane ne v krvi. I tem s negativnimi testy v tehotenstvi druha carka nakonec vykoukla.
@Marťassssss píše:
@peclen chápu no blížím se k 3 měsíci
Byla jsi na utz? ![]()
@rozand no vzhledem k tomu že momentálně půjdu k jinému gynekologovi když mě tohle odbili tak ještě ne
@Marťassssss píše:
@rozand no vzhledem k tomu že momentálně půjdu k jinému gynekologovi když mě tohle odbili tak ještě ne
Jak jako odbyli? Vubec jsi nebyla na kontrole pri absenci menses? Co ti rekli?
Ja jen ze je dost nepravdepodobny, abys byla tehotna a mela negativni testy.
@Marťassssss No pokud nemas 2 mesice zpozdeni a mas jen nejake pocitove priznaky tak to bude spis jen nejaka hormonalni nerovnovaha. Snad kazda zenska ma nejake ty tehotenske neduhy i mimo tehotenstvi.
@rozand no nejdřív mi řekli ať chvíli počkám jestli se dostaví a kdyžtak ať si udělám znovu test že mám jen zvětšenou sliznici a poté na další kontrole protože sem měla pořád bolesti v podbřišku a MS jen jeden den tak sem volala znovu a doktorka si mě ani nevyslechla řekla že teď sme nasadili antinu takže záněty ani cysty to být nemůžou že mi vezmou moc skrz močové cesty a pak když řekla ať zítra zavolám a ani nashle neřekla řekli že zkoumají citlivost atd a že mám zavolat po víkendu a jestli mě to dožene na pohotovost přijdou tam výsledky (nechápala sem) a když jsem volala po víkendu řekli že tam nic není a nashle nic víc nic míň
První tak po tom 20.tt,mela jsem hodně plodovky. S druhym jsem ve 13.tt a je to již vidět. Po prvním mi zůstala diastáza a vyklenuté, nezpevnene břicho, tak je to poznat dřív. Je to individuální.